ØL ved American Days i Aalborg

GRATIS SMAGSPRØVER i hjertet af Aalborg gennem 5 år

 

HVAD?

Folkefest og GRATIS smagsprøver af skønt øl, der smager af noget ved Aalborg Citys for-fejring af Den Amerikanske Uafhængighedsdag American Days eller Amerikanske ØLdage som vi har valgt at kalde det.

HVOR HENNE OG HVORNÅR?

Sædvanligvis på C.W. Obels Plads eller CWO som vi ynder at kalde det i hjertet af Aalborg - men i 2019 er arrangementet flyttet ud til Racing arena Aalborg. Som hovedregel foregår det den nærmeste fredag og lørdag før Den Amerikanske Uafhængighedsdag 4/7.

HVAD KOSTER DET?

Det koster GRATIS! Så kom glad og besøg os ved De Amerikanske ØLdage, hvor Ølentusiasterne i Aalborg - med Ølmanden fra Svenstrup i spidsen - fem år i træk har serveret GRATIS smagsprøver af skønt øl, der smager af noget.

HVEM?

Medbring dine venner og få GRATIS smagsprøver af amerikansk inspireret og andet lækkert øl fra de innovative danske bryggerier Syndikatet og Twoface/Søgaards Bryghus. Smagsprøverne serveres af glade Danske Ølentusiaster i ØLTELTET på Racing Arena Aalborg i udkanten af Aalborg.

LIDT BAGGRUND

Danske Ølentusiaster i Aalborg har siden 2014 præsenteret gratis smagsprøver af lækkert amerikansk inspireret øl i ØLHYTTEN ved Aalborg Citys Amerikanske Dage / American Days / USA Dage på C.W. Obels Plads i Aalborg. Traditionen med at præsentere GODT ØL TIL DANSKERNE vil vi gerne fortsætte og udbygge.


Danske Ølentusiaster er en landsdækkende forbruger- og interesseorganisation der ønsker at udbrede godt øl til danskerne. Det er vores erfaring at en byrumsbegivenhed, som denne giver god mulighed for en møde en bred skare af mennesker, der er vilde med at nyde lækkert øl samt gode gratis oplevelser og hygge og samvær med andre.

 

 

 • I 2018 var der masser af stemning og sol, fest og glade mennesker under Amerikanske ØLdage 29/6 og 30/6 på CWO i hjertet af Aalborg.

  I det fantastiske vejr serverede Danske Ølentusiaster i Aalborg i ØLhytten - med ØLmanden fra Svenstrup i spidsen - gratis smagsprøver af 6 skønne & lækre øl som smager af noget - denne gang fra Nibe Bryghus og Hornbeer. Nibe Bryghus leverede Pilsner, Clipper og Sekstant. Hornbeer leverede Beware samt Grisk og Hophorn. Oppe ved siden af scenen holdt Søgaards Brandbil med hele tolv lækre øl fra Twoface i hanerne...

   
 • I 2017 var vi igen klar på pladsen, da Aalborg City afviklede American Days. Denne gang havde byrumsbegivenheden holdt flyttedag og var rykket en uge frem for ikke at karambolere med DGIs Landsstævne. Der var åbent i ØLHYTTEN fredag 23/6 & lørdag 24/6. Fredag fra 15-18 og lørdag fra 12-16. Vores ØLHYTTE var endnu engang pladsens bedst besøgte attraktion.

  I det fantastiske vejr serverede Danske Ølentusiaster i Aalborg - med ØLmanden fra Svenstrup i spidsen - gratis smagsprøver af 8 skønne & lækre øl som smager af noget - denne gang fra Two Face Brewing og Hornbeer. Two Face Brewing leverede Clockwork Orange og Kickstarter. Hornbeer leverede Kong Henrik, Grisk, 1517, Charlie Cool Porter, YTR og Dame Blanche.

   
 • I 2016 var vi igen klar på pladsen, da USA Dage i Aalborg City blev afviklet. Det var en folkefest i 8 skønne timer - da Danske Ølentusiaster igen bemandede ØLHYTTEN ved byrumsbegivenheden USA Dage på C.W. Obels Plads - i hjertet af Aalborg. Der var åbent fredag 1/7 & lørdag 2/7. Fredag fra 15-19 og lørdag fra 12-16. Vores ØLHYTTE var uden tvivl torvets bedst besøgte attraktion.

  Til ganen serverede Danske Ølentusiaster i Aalborg - med ØLmanden fra Svenstrup i spidsen - gratis smagsprøver af 7 skønne & lækre amerikanske inspirerede øl som smager af noget fra de markante bryghuse Thisted Bryghus og Hornbeer. Årets Bryggeri 2015 - Thisted Bryghus - leverede den amerikanske serie: Monterey, Boston og Seattle. Hornbeer - mangeårig vinder af titler Årets danske Ølnyhed og Årets Bryggeri - leverede Tophop, Grisk, Hornbeer Imperial IPA og Hophorn.

   

 • 2015 præsenterede vi den nye amerikanske øl-serie fra Thisted Bryghus. En lille håndfuld hjælpere fra Danmarks mest velsmagende forening udskænkede smagsprøver til de mange interesserede som lagde vejen forbi byrumsbegivenheden, der endnu engang bød på hygge og fed musik.

 

 

 • 2014 præsenterede vi 4 varianter fra Boston- bryggeriet Samuel Adams, der var blandt bryggerierne som startede ølrevolutionen i USA. Bryggeriet der startede i 1984 er navngivet efter en af medunderskriverne af uafhængighedserklæringen. Der var også fed musik fra scenen - Bobo Moreno og Nordkraft Big Band, fredag og Tamra Rosanes, lørdag. Det emmede af aktivitet på torvet.

 

 

 

Klik på links eller billeder for at opleve mere stemning fra de enkelte år...

 

 

Amerikanske ØLdage / American Days

2019

American Days holder flyttedag og meget er ændret. Der er kun aktivitet en enkelt dag og denne gang bliver Racing Arena Aalborg platformen for Aalborg Citys for-fejring af uafhængighedsdagen. ØLhytten bliver afløst af et ØLtelt. Arrangementet foregår tirsdag 2/7 fra 12-18 hos Racing Arena Aalborg på Skydebanevej i udkanten af Aalborg. Tamra Rosanes spiller og de sædvanlige aktører fra CWO rykker med ud på væddeløbsbanen. I år får I fornøjelsen af at få GRATIS smagsprøver fra de innovative bryggerier Syndikatet og Twoface Brewing / Søgaards Bryghus...

2017

2016

2015

2014

Du kan se mere om ØLHYTTEN på CWO og eventuelt se nogle af vore sjove one-take-videoer på vores FB-side...