ØLHYTTEN på C.W. Obels Plads i Aalborg

Amerikanske Dage / American Days / USA Dage

Danske Ølentusiaster i Aalborg har siden 2014 præsenteret gratis smagsprøver af lækkert amerikansk inspireret øl i ØLHYTTEN ved Aalborg Citys Amerikanske Dage / American Days / USA Dage på C.W. Obels Plads i Aalborg. Traditionen med at præsentere GODT ØL TIL DANSKERNE vil vi gerne fortsætte og udbygge.

 

Du kan IGEN finde os i ØLHYTTEN på CWO i 2018. Det sker 29/6 & 30/6.

Vi vil løbende informere her på siden og på vores FB-side.

Danske Ølentusiaster er en landsdækkende forbruger- og interesseorganisation der ønsker at udbrede godt øl til danskerne. Det er vores erfaring at en byrumsbegivenhed, som denne giver god mulighed for en møde en bred skare af mennesker, der er vilde med at nyde lækkert øl samt gode gratis oplevelser og hygge og samvær med andre.

 

  • I 2017 var vi igen klar på pladsen, da Aalborg City afviklede American Days. Denne gang havde byrumsbegivenheden holdt flyttedag og var rykket en uge frem for ikke at karambolere med DGIs Landsstævne. Der var åbent i ØLHYTTEN fredag 23/6 & lørdag 24/6. Fredag fra 15-18 og lørdag fra 12-16. Vores ØLHYTTE var endnu engang pladsens bedst besøgte attraktion.

    I det fantastiske vejr serverede Danske Ølentusiaster i Aalborg - med ØLmanden fra Svenstrup i spidsen - gratis smagsprøver af 8 skønne & lækre øl som smager af noget - denne gang fra Two Face Brewing og Hornbeer. Two Face Brewing leverede Clockwork Orange og Kickstarter. Hornbeer leverede Kong Henrik, Grisk, 1517, Charlie Cool Porter, YTR og Dame Blanche.

  • I 2016 var vi igen klar på pladsen, da USA Dage i Aalborg City blev afviklet. Det var en folkefest i 8 skønne timer - da Danske Ølentusiaster igen bemandede ØLHYTTEN ved byrumsbegivenheden USA Dage på C.W. Obels Plads - i hjertet af Aalborg. Der var åbent fredag 1/7 & lørdag 2/7. Fredag fra 15-19 og lørdag fra 12-16. Vores ØLHYTTE var uden tvivl torvets bedst besøgte attraktion.

    Til ganen serverede Danske Ølentusiaster i Aalborg - med ØLmanden fra Svenstrup i spidsen - gratis smagsprøver af 7 skønne & lækre amerikanske inspirerede øl som smager af noget fra de markante bryghuse Thisted Bryghus og Hornbeer. Årets Bryggeri 2015 - Thisted Bryghus - leverede den amerikanske serie: Monterey, Boston og Seattle. Hornbeer - mangeårig vinder af titler Årets danske Ølnyhed og Årets Bryggeri - leverede Tophop, Grisk, Hornbeer Imperial IPA og Hophorn.

  • 2015 præsenterede vi den nye amerikanske øl-serie fra Thisted Bryghus. En lille håndfuld hjælpere fra Danmarks mest velsmagende forening udskænkede smagsprøver til de mange interesserede som lagde vejen forbi byrumsbegivenheden, der endnu engang bød på hygge og fed musik.
  • 2014 præsenterede vi 4 varianter fra Boston- bryggeriet Samuel Adams, der var blandt bryggerierne som startede ølrevolutionen i USA. Bryggeriet der startede i 1984 er navngivet efter en af medunderskriverne af uafhængighedserklæringen. Der var også fed musik fra scenen - Bobo Moreno og Nordkraft Big Band, fredag og Tamra Rosanes, lørdag. Det emmede af aktivitet på torvet.

 

Klik på links eller billeder for at opleve mere stemning fra de enkelte år...

 

 

Vi er klar igen i 2018 - ses vi 29/6 & 30/6?

 

 

2017

2016

2015

2014

Du kan se mere om ØLHYTTEN på CWO og eventuelt se nogle af vore sjove one-take-videoer på vores FB-side...