ØL OG MAD – SIDSTE ARRANGEMENT I »KEBABBEN«

Næste onsdag 20. marts klokken 18.30 løber Lokalafdeling Amagers sidste arrangement i Hr. Thorvalds »Kebabben« af stabelen. På den gode Martin Hattels foranledning vil vi denne aften sætte øl og dets egenskaber i mad på dagsordenen. Dertil har vi fået vor »hus-kok« Allan Bo til at fremtrylle denne menu:

 

Porter-glaseret benskinke (bagt i 10 timer), serveret med fennikel coleslaw, kartoffel a la creme og humlemarinerede sukkerærter. Hertil brød og smør.

 

Lokalafdelingen byder på en passende øl til maden, og herefter vil Kebabbens bar være åben med en rig palette af øl til yderst rimelige priser.

Øl og mad, Kebabben, Hannovergade 10, 2300 København S.

 

Onsdag 20. marts klokken 18.30. Pris: 175 kr.

Tilmelding via vores bankkonto: 

Reg. 2130 konto 6880268773 i Nordea.

Husk at skrive navn og medlemsnummer på overførslen. Vi skal kunne se din tilmelding på vor konto senest fredag morgen. Er du i tvivl, om du har indbetalt rettidigt, så skriv til kasserer Flemming på flsc@falck.dk – du er ikke tilmeldt, før du får et ’ok’ fra ham!

 

På grund af den sene udsendelse af dette nyhedsbrev vil det også være muligt at »betale i døren«. Dog forudsætter det at man senest mandag den 18. marts meddeler vores kasserer Flemming - og kun ham - at man deltager i arrangementet. Tilmeldingen er bindende!!!

 

På bestyrelsens vegne,

Jacob Schneider

ØL OG MAD

Dato: 20. marts 2013

Tid: Kl. 18:30

Sted: Kebabben,

Hannovergade 10, 2300 S

 

Månedens citat

Motion er er herligt.

Det sætter mig i stand til at øge mit spiritusforbrug med to-trehundrede procent.

W.C. Fields