Hvornår sker der noget ?

Det kan jo være svært at holde styr på de mange tilbud der er i foreningen, men det bliver jo endnu værre når man også skal holde øje med hvad der foregår i vore søsterforeninger i EBCU, og endnu endnu værre når man skal ha' resten af verden med også.

Vi har forsøgt at samle nogle links der er værd at holde øje med, og spotter vi et ekstra godt tilbud vil vi gøre særskilt opmærksom på det.

Har du selv et arrangement du synes fortjener særlig opmærksomhed så sig til og vi tager det med i kalenderen.

 

Bierbörse

Liebe Besucher,
wir heißen Sie herzlich Willkommen auf der Internetseite der Bierbörsen. In den vergangenen 27 Jahren haben sich unsere Veranstaltungen deutlich weiter entwickelt und mittlerweile führen wir 20 Bierbörsen in der Bundesrepublik Deutschland durch.

Tyskerne har ganske vist ingen landsdækkende ølorganisation, men der foregår alligevel en del i det store land mod syd.

De mange Bierbörsen der er spredt ud over landet er et godt eksempel.

Check arrangementskalenderen på deres hjemmeside her: http://www.bierboerse.com/

 

Private Braugasthöfe

Die 1978 gegründete Private Braugasthöfe Beratungsgesellschaft für Brauereigastronomie mbH ermöglicht Braugasthöfen mit und ohne Übernachtungsmöglichkeiten, Gasthofbrauereien sowie Bier- und Bierkrugmuseen ihre Bekanntheit zu steigern und ihre Angebote einem breiten Kreis zu kommunizieren.

Denne sammenslutning af brygværtshuse har også en lille arrangementskalender hvor du, specielt til højtiderne, finde tilbud om miniferier med bryggerirundvisninger, ølsmagninger osv.

Se hvad de kan byde på her: http://www.braugasthoefe.de/de/aktuelles

 

CAMpaign for Real Ale

Vores engelske søsterorganisation, CAMRA, har en side med Ølfestivaler i England.

De dækker (i det mindste i teorien) et år frem, og man vælger bare den måned man er interesseret i. De nævner alt det basale (hvor, hvornår osv) og har festivalen egen hjemmeside er der også link til denne.

http://www.camra.org.uk/events