Anmeld en bog

Skulle du ha' lyst til at anmelde en rejsebog (naturligvis gerne en ølrejsebog) så skal du ikke holde dig tilbage.

Nedenfor vil vi så offentliggøre den så gruppens medlemmer og andre interesserede kan få glæde af den.

 

Ølruten

af Henrik Bøegh
Forlaget Bøegh 2006
193s, 13x24cm, illustreret, paperback
ISBN 978-87-987757-5-1Ølruten kan ses som en udvidet udgave af 'Dansk Håndbryg', men er i langt højere grad en opslagsbog, hvor man hurtigt får nogle helt basale oplysninger om det enkelte mikrobryggeri. Som forgængeren er denne bog 'forældet' ved udgivelsen, idet mikrobryggerier stadig skyder op som paddehatte i det danske landskab, men dette til trods er Ølruten en glimrende oversigt, der kan være udgangspunktet for mange såvel fysiske som virtuelle rejser i det danske øllandskab.
ØLentusiasteNs redaktør, Ole Madsen, står for de små bedømmelser af de enkelte bryg, som helt sikkert vil være til diskussion blandt læserne.

 

Ølrejsen

af Carsten Berthelsen
Cicero 2003
239s, 17x25cm, illustreret, kartonbind
ISBN 87-7714-456-2Ølrejsen. En rejse i øl og kultur - og ølkultur. er den fulde titel på bogen, der er en hæsblæsende tour de force gennem store dele af Mellemeuropa. Bogen er en glimrende inspirationskilde for selv at rejse ud, men måske kunne man have ønsket at forfatteren havde haft lidt mere 'tid'  - der er faktisk stof til adskillige bøger.

 

En Øl-entusiastisk guide til det gode øl...

af Niels Thøgersen
Foreningstrykkeriet, Lemvig 2004
50s, 14,5x20cm, illustreret, sadelhæftet
ISBN 87-90375-16-5En Øl-entusiastisk guide til det gode øl i og omkring München. Inklusiv Oktoberfesten er den fulde titel på dette hefte, og så føjes yderligere til Første bog i øl guide serien. Hæftet er knapt så omfattende, 50 sider - og så er foromslaget talt med, men der er samlet bunker af konkrete oplysninger på disse sider. Må være et must for München-farende ølentusiaster.

 

Kontakt os på:

          BeerTravel(at)remove-this.ale.dk