Forårets friske øl

Tirsdag den 17. april er det igen tid til at smage på øl! Det sker på proppen, Birkerød Hovedgade 27.

Overskriften er "Forårets friske øl", og mon ikke vi kan finde nogle øl, som ikke har været på påskebordet hos alle?

Der er mulighed for spisning kl. 1915. Tidspunket et lidt senere end ellers; årsagen ses lidt længere nede i nyhedsbrevet.

Menuen er denne gang spidsbryst med peberrodssovs og passende tilbehør. Pris kr. 120. Øllet til maden køber du selv i baren.

Smagning fra kl. 2000 til kr. 80.

Tilmelding senest torsdag den 12. april enten ved indbetaling til lokalafdelingens konto: reg. nr. 2268 kontonr. 3487 130 558 med angivelse af navn og medlemsnummer eller med mail til  tilmelding.birkeroed(at)remove-this.gmail.com

Som sædvanlig er tilmelding bindende efter torsdag.

 

Overrækkelse af Ølmærke 2012 til proppen

proppen er igen blevet tildelt foreningens Ølmærke; denne gang 2012.

Dette vil vi markere på medlemsmødet den 17. april med en lidt anden start på mødet.

Vi mødes kl. 1900, og når vi er samlet, bliver ølmærket overrakt til proppens ejer, Poul Egon Arslev. Den lokale verdenspresse er inviteret, så mød gerne talstærkt op til denne event.

 

Øllaboratoriet på martsmødet

Tirsdag den 20. marts kom Per Jørgensen fra Øllaboratoriet til vores møde for at fortælle om sit øl og øllet fra Slotsbryggeriet Gavnø, hvor Per er tilknyttet som brygger.

Vi smagte 4 øl fra Pers sortiment, hvor den ene var et eksperiment, der også blev præsenteret på foreningens generalforsamling:

Øl-laboratoriet:
Hophead IPA, Imperial IPA - 8,1% vol.
Summit Single Hop IPA, Imperial IPA - 7,5% vol.
Original Old Porter, Brown Porter - 6,5% vol.
Test øl = Generalforsamlingsøllen

Slotsbryggeriet Gavnø:
Økologisk Klosterbryg - 9% vol.
Økologisk Påskebryg
Økologisk Pilsner - 5% vol.
Hvedeøl - 4,9% vol.

 

Næste møde

Vi har før holdt møde i Holte Havn, så det prøver vi gerne igen.

Tirsdag den 15. maj med spisning kl. 1900. Det er jo straks efter Ølfestivallen, så mon ikke de gode oplevelser derfra kan deles, mens de er i frisk erindring?

 

Nyd foråret!

Selvom varmen ikke lige er her endnu, så opfører naturens sig som det er lige om hjørnet.

Bryggerne har også fundet nye opskrifter, så der er igen (!) meget at vælge imellem.

God jagt og pas på: Nogle bryg er ret kraftige.

Højt Skum

Leif Kjøller & Michael Griebel