ØL - hvad, hvorfor, hvordan

Tirsdag den 16. april holder vi vores møde i Farum, nemlig i Bie's Bryglab, Bygmarken 19B. Indgangen finder du midt på bygningen oppe ad den lange indkørsel.

Denne aften vil Leif Kjøller fortælle om øl: øllets historie, hvordan det laves og hvorfor der er så meget forskelligt øl. Oplægget er, at alle kan være med her også nye og nysgerrige medlemmer, men også de mere erfarne, der måske kan få nye øl at smage i den brede palet.

Der er mulighed for spisning kl. 1900 til kr. 150 incl. 0,5 l øl fra en af hanerne; maden leveres af slagteren på Farum Bytorv.

Smagning og forstyrrelse undervejs starter vi kl. 2000; denne del koster kr. 100. Samlet pris kr. 250.

Tilmelding kun ved indbetaling på vores konto i Nordea: reg nr. 2268 kontonr. 3487 130 558 senest torsdag den 11. april. Husk at oplyse medlemsnummer og navn! Tilmelding er bindende efter den 11. april.

 

Såre simpelt!