Hvorfor medlem af Danske Ølentusiaster?

Danske Ølentusiaster er en uafhængig landsdækkende ølforbruger- og interesse-organisation, med det formål, som der står i vore Vedtægter, at sikre forbrugerne et bredt, varieret og mangfoldigt udbud af såvel øl som øltyper - nu og i fremtiden!

Vi håber selvfølgelig at du melder dig ind i Danske Ølentusiaster for at støtte vores arbejde med at sikre at den positive udvikling der har været på det danske ølmarked gennem det seneste årti også rækker langt ind i fremtiden, men vi vil da ikke lægge skjul på, at der også er ganske omfattende fordele for dig ved at være medlem!

KLIK PÅ OVERSKRIFTERNE FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER!

Overalt i landet arrangerer vore over 50 lokalafdelinger ølsmagninger, bryggeribesøg i ind og udland, ture til ølfestivaler i ind- og udland, foredrag om øl m.m.

Langt den største del af disse arrangementer er forbeholdt medlemmerne, der bliver orienteret gennem lokale medlemsmails og lokalsider på hjemmesiden.

Medlemmer af foreningen har adgang til alle lokalafdelingers arrangementer!

Foreningens Ølfestivaler har fra den allerførste færd været en ubetinget succes.

Der afholdes en Ølfestival i Valby hvert år. I 2008 var Ølfestivalen i Valby udvidet, i anledning af foreningens 10 års fødselsdag, til European Beer Festival - et kæmpestort arrangement på Carlsberg i Valby.

  

Medlemmer af foreningen kan, i god tid før festivalerne, købe billetter til medlemspris via ale.dk, og får desuden 2 ekstra smagsprøver  - for slet ikke at tale om muligheden for at deltage som frivillig på en Ølfestival og få en helt speciel oplevelse.

Foreningens faste forbindelsesled til medlemmerne er hjemmesiden ale.dk.

Foruden et stort antal 'åbne' sider, bl.a. omfattende regions- og lokalafdelingssider hvor man kan orientere sig om afholdte og kommende arrangementer, indeholder ale.dk også en række sider kun for medlemmer - bl.a med mulighed for at downloade foreningens magasin i .pdf-format og mulighed for at købe reklameartikler med medlemsrabat.

Ale-mail, der redigeres og udsendes af en af foreningens stiftere, Anders Evald, er udkommet siden foreningens start.

Over 200 gange er medlemmerne blevet oplyst om alt af interesse i øllets verden, fra medlemsmøder i Esbjerg til udvidelsesplaner på Carlsberg, og fra mikrobryggerier i Skagen til EBCU-møder i Italien.

Medlemmer af foreningen kan efter login på ale.dk læse og downloade samtlige udsendte numre af Ale-mail.

Foreningens ambitiøse magasin er udkommet siden december 1998. Det er i årenes løb vokset fra et beskedent blad på 16 sider (hvoraf 2 i farver), til et imponerende magasin på 92 sider i smukt farvetryk.

ØLentusiasten udsendes hver anden måned til foreningens medlemmer, og kan ikke købes i løssalg!

Medlemmer kan downloade samtlige udkomne numre i .pdf-format - klik på forsiden til højre og få nr. 43 fra april 2008!

Shoppen

I Shoppen kan man købe foreningens reklameartikler og forskellige andre varer af interesse for ølentusiaster - f.eks. bøger om øl.

Medlemmer af foreningen kan efter login købe til medlemspriser!

Danske Ølentusiaster har rabataftaler med en lang række værtshuse og indkøbssteder over hele landet. Rabatten ydes til medlemmer der kan fremvise et gyldigt medlemskort. En liste over disse rabatsteder opdateres løbende på ale.dk

...desuden plejer vi ølforbrugernes interesser i Danmark som medlem af Forbrugerrådet, og i Europa som medlem af EBCU (European Beer Consumers Union), udsender pjecer om gode værtshuse m.m.m.

Du kan melde dig ind i Danske Ølentusiaster her!

Som medlem får du:

  • Adgang til ølsmagninger og andre arrangementer over hele landet.
  • Lokalmails med annoncering af arrangementer m.m.
  • Rabat på billetter og ekstra smagsprøver til vore Ølfestivaler.
  • Adgang til medlemssider på ale.dk
  • Nyhedsmails med alt af interesse for ølentusiaster.
  • ØLentusiasteN - foreningens kvalitetsmagasin om øl.
  • Vore reklameartikler, bøger m.m. til medlemspris.
  • Rabatter på mange værtshuse og i mange ølbutikker.
  • ...og glæden ved at være medlem af Danmarks mest velsmagende forening, og dermed være med til at sikre det gode øl - også i fremtiden!