IT Status

Her på IT status siden, kan du løbende følge med i hvad der rører sig dels af projekter, men også udfordringer og tiltag.

29-01-2019

Vi har siden kontraktunderskriften i december arbejdet intenst på at få flyttet både medlemsdata og økonomidata til vores nye, kombinerede økonimi- og medlemssystem.

Systemet er nu oppe at køre, og vi har torsdag den 24. januar kørt opkrævning hos 466 medlemmer via det nye system.

Der er lavet lidt ved indgangen til at indmelde sig i foreningen, som nu har fået et grafisk udtryk. Se mere her: http://www.ale.dk/indmeldelse/

Når du næste gang skal rette dine medlemsoplysninger foregår det via den gamle side, som du kender det, men også via et grafisk banner: http://www.ale.dk/dine-medlemsoplysninger/

Der har været tryk på for at komme i mål med systemet inden regningskørslen, og derfor kan der være mindre ting, som vi har overset.

Af kendte ting ved vi, at:

• nye indmeldte ikke kan logge ind på ale.dk med det samme, da login-informationer ikke bliver kopieret korrekt til ale.dk endnu.
  • Man skal logge ind to gange for at rette sine medlemsoplysninger. Først på ale.dk og derefter på selvbetjeningssiden
  • Feltet med køn er ikke opdateret endnu (så alle i foreningen er kvinder lige nu)
  • Import til flervalgs lister, er lige på trapperne. Dette vil eksempelvis være valg af mails fra flere lokalafdelinger.

Der kan være andre udfordringer, som vi kan have overset, og derfor får medlemmer, der finder fejl på siden, én billet og poletter til Ølfestival 2019. Kravet er, at det reelle fejl og ikke "nice to have-features".

Mail-gruppe:

Mange har længe fortsat brugt inderkreds2017-gruppen, dette alias er nu, som varslet først på året, slettet. Fra nu af bruges blot inderkreds, som gruppe mail.

GodeØlsteder.dk

Næste fase er at opdatere data, vi allerede har, fra indkøbssteder og udskænkningssteder. Herefter vil syv udvalgte testbrugere snarrest gå i gang med at teste og opdatere data, samt luge ud i uddateret info.

Vi vil senere informere, når redaktører generelt kan begynde at opdatere lokalområder.

Vi arbejder fortsat på at få opdateret layout, samt at indberetningssiderne kommer til at virke med det nye dataformat.

Opdatering tillidsfolk

Vi vil gerne opdatere tillidsposter, så hurtigt som mulig, og vi har derfor sat os som mål, at vi opdaterer oplysninger inden for syv dage. Oplever du, at dine indsendte oplysninger ikke er opdateret inden for syv dage, så ryk gerne via en mail.

Kontakt os endelig

Har du andet feedback eller input til områder vi skal kigge på, er du altid velkommen til at skrive en mail til: itansvarlig(at)remove-this.ale.dk