Pressemeddelelser

Klik på overskriften for at læse pressemeddelelsen.

BEMÆRK: For ældre pressemeddelelser er telefonnumre, adresser, mailadresser og hjemmesideadresser ikke nødvendigvis gældende.

Ældre pressemeddelelser finder du via oversigten i højrekolonnen.

Øllets Dag indtager hele landet
Siden 2003 har ølentusiaster, bryggere, bryggerier, butikker og barer fejret øllets mangfoldighed. I år er der lørdag den 2. september over 30 øl-arrangementer fordelt over hele landet.
31. august 2017

Danske Ølentusiaster bakker op om Det Frie Øl
Det danske ølmarked skal være alsidigt og mangfoldigt. Det er vigtigt, at de små bryggerier kan hævde sig i konkurrencen med de store.

18. august 2017

Viborg Bryghus’ IPA bedst
The Sound of Mosaic er kåret til “Bedste IPA-festivaløl på Danske Ølentusiasters traditionsrige Ølfestival i København.
20. maj 2017

Ølpioner får Den Danske Ølpris 2017
Christian Skovdal Andersen var med sit bryggeri Ølfabrikken allerede fra begyndelsen af den danske ølrevolutionen en brygger, som satte nye standarder for dansk øl.
19. maj 2017

Ærligt øl, tak
Forbrugerrådet ønsker mere ærlig kommunikation og god kvalitet på ølmarkedet.
19. maj 2017

Årets største danske ølfest
Danske Ølentusiaster holder Ølfestival 2017 efter et år med rekordmange nye, danske øl.
9. maj 2017

Juleøl fra Hornbeer er Årets Ølnyhed
Danske Ølentusiaster har på sin generalforsamling kåret Julegris(k) som Årets Bedste Ølnyhed i den stærke kategori for øl over 7,0 procent alkohol.

Juleøl fra Fur er Årets Ølnyhed
Danske Ølentusiaster har på sin generalforsamling kåret Fur Julefrokost som Årets Bedste Ølnyhed i kategorien op til og med 4,0 procent alkohol.

Øl med whisky blev Årets Danske Ølnyhed
Øllen Jack & Beer fra Thisted Bryghus er Årets Danske Ølnyhed 2016.
25. marts 2017

Landets bedste ølentusiaster findes i Thisted
Danske Ølentusiaster har på sin generalforsamling kåret lokalafdelingen i Thisted som Årets Lokalafdeling 2016 blandt foreningens i alt 50 lokalafdelinger.

Rekordmange danske bryggerier
I Danmark er der 213 bryggerier, og det er det største antal bryggerier, som Danske Ølentusiaster har registreret siden organisationen blev grundlagt i 1998.
24. marts 2017

Ni øl i finalen om Årets danske Ølnyhed(er)
De 8700 medlemmer af Danske Ølentusiaster stemmer om Årets danske Ølnyhed(er) 2016.
05. februar 2017

Fyn i finalen om Årets danske Ølnyhed(er)
I den årlige kåring af Årets danske Ølnyhed(er) har Bryggeriet Vestfyen en øl med i finalen.
05. februar 2017

Thisted og Fur har tre øl med i finalen om Årets danske Ølnyhed(er)
I den årlige kåring af Årets danske Ølnyhed(er) har Thisted Bryghus to øl med i finalen, og Fur
Bryghus har én øl med.
05. februar 2017

Hornbeer har to øl med i finalen om årets ølnyheder
I den årlige kåring af Årets danske Ølnyhed(er) har Hornbeer fra Sæby to øl med i finalen.
05. februar 2017

De bedste nye øl skal kåres
Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster er i gang med afstemningen om hvilke øl, som bliver Årets Danske Ølnyheder 2016.
20. januar 2017