Pressemeddelelser 2010

Klik på overskriften for at læse pressemeddelelsen!

BEMÆRK: telefonnumre, adresser, mailadresser og hjemmesideadresser er ikke nødvendigvis stadig gældende!

3. januar 2010

604 øl fra 108 bryggerier kandiderer til titlen som Årets danske Ølnyhed 2009

2. februar 2010

Medlemmerne af Danske Ølentusiaster har valgt de 10 kandidater der skal kæmpe om titlen som Årets danske Ølnyhed 2009

23. februar 2010

Forberedelserne til årets Ølfestival i København er i fuld gang. Mange udstillere er tilmeldt og der kan allerede nu købes billetter på billetnet.

26. marts 2010

Øgede afgifter på alkohol giver ikke stor effekt på sundheden. Med overskriften ”Dyrere alkohol vil gøre folk sundere” bliver der i dagens MetroXpress argumenteret for at øgede priser på alkohol vil øge sundheden i befolkningen.

20. marts 2010

Danske Ølentusiaster har udnævnt Brygmester Peter Klemensen til Æresmedlem. På Danske Ølentusiasters Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. marts udnævnte foreningen sit kun andet æresmedlem.

20. marts 2010

Blandt Danske Ølentusiasters mere end 50 lokalafdelinger er der hvert år en venskabelig kappestrid om at blive Årets Lokalafdeling.

20. marts 2010

Igen stor succes for Midtfyns Bryghus – Chili Tripel blev Årets danske Ølnyhed 2009. For anden gang stod det lille Midtfyns Bryghus for Årets danske Ølnyhed.

17. april 2010

Danske Ølentusiasters Ølfestival har i år 10 års jubilæum, og vi glæder os til at festligholde jubilæet i Øl-historiske rammer, nemlig Tap1, Ny Carlsbergvej 91.

18. marts 2010

Danske Ølentusiaster uddeler nu Dansk Ølmærke for fjerde gang, og ønsker dermed at vise foreningens medlemmer og alle andre med interesse for øl Vejen til Godt øl – til de ølsteder og spisesteder hvor man kan få en særlig øloplevelse.

12. maj 2010

Hvert år uddeles Årets Danske Ølpris til en person, organisation eller virksomhed, der har gjort en stor og engageret indsats for at vise mangfoldigheden og spændvidden i øllets verden.

Årets pris blev uddelt under Ølfestival København, og gik til Per Kølster.

30. juni 2010

3. juli køres Prologen til årets helt store nye etape-cykelløb, Tour de Bière, og det kan forventes at store skarer af entusiastiske cykelsportsinteresserede vil være på plads på Banegårdspladsen i Kolding for at se det store felt tage hul på 10 dages strabadser med en meget krævende Prolog til en tour hvor de indlagte grus- og brostensstykker vil give mindelser om såvel 'forårsdage på heden' som 'forårsdage i helvede', og hvor de første skrappe stigninger vil være et varsel om de kommende dages bjergetapers udfordringer.

26. august 2010

Øllets Dag lørdag d. 4. september fejres over hele landet af Danske Ølentusiaster.

26. november 2010

- Danske Ølentusiaster opfordrer alle bryggerier til at spille med åbne kort!

7. december 2010

Danske Ølentusiaster er allerede nu er godt i gang med planlægningen af Ølfestival 2011, der kommer til at finde sted i Tap1 i København i dagene 26. til 28. maj 2011.

2. maj 2010

Ølfestival torsdag d. 6. til lørdag d. 8. maj 2010.