Pressemeddelelser 2012

Klik på overskriften for at læse pressemeddelelsen!

BEMÆRK: telefonnumre, adresser, mailadresser og hjemmesideadresser er ikke nødvendigvis stadig gældende!

Forbrugerne tages som gidsler af Dansk Retursystem
Dansk Retursystem har udsendt meddelelse om, at der ikke længere udbetales pant for en række forskellige øl produceret på Slotsbryggeriet Føniks.
22. oktober 2012

Danske Ølentusiaster kårer Nordsjællands bedste håndbryg ved lokal festival
Lørdag den 27. oktober står i øllets tegn i Kedelhuset i Hillerød.
22. oktober 2012

Tour’en kommer til Jylland
I dagene fra den 5. til 7. maj gæstede Giro d’Italia Jylland. Det var stort, men nu bliver det endnu større: Tour’en kommer til Jylland! Og det bliver ikke bare et par etaper i det midtjyske, men hele hovedlandet på langs, 8 krævende etaper fra Aabenraa til Skagen.
- Tour’en kommer til Sønderjylland
- Tour’en kommer til Vestjylland
- Tour’en kommer til Limfjorden
- Tour’en kommer til Vendsyssel
12. juni 2012

Den danske Ølpris 2012 går til Torben Steenberg
Hvert år uddeler Danske Ølentusiaster Den danske Ølpris til en person, organisation eller virksomhed, der har gjort en stor og engageret indsats for at vise mangfoldigheden og spændvidden i øllets verden.
11. maj 2012

Hornbeer blev Årets danske Bryggeri 2011
Danske Ølentusiaster har siden 2003 uddelt en pris til Årets danske Bryggeri. Hidtil har prisen være uddelt på baggrund af stemmeafgivningen i forbindelse med valget af Årets danske Ølnyhed, og er blevet uddelt på foreningens generalforsamling.
11. maj 2012

HISTORISK SAMARBEJDE PÅ ÅRETS ØLFESTIVAL
Ølfestival 10. til 12. maj 2012 - Oplev Nordeuropas største Ølfestival i Tap1
03. maj 2012

Køge blev Årets Lokalafdeling 2011
Blandt Danske Ølentusiasters mere end 50 lokalafdelinger er der hvert år en venskabelig kappestrid om at blive Årets Lokalafdeling. Efter indstillinger fra foreningens regioner udpeger Landsbestyrelsen en lokalafdeling der i løbet af året har udmærket sig ved gode og varierede tiltag og arrangementer til gavn for udbredelsen af kendskabet til øllets verden.
24. marts 2012

Hornbeers humle henrykker ølentusiaster i ind- og udland!
På Danske Ølentusiasters Generalforsamling den 24. marts blev det afsløret at Hornbeer løb med sejren i begge kategorier af Årets danske Ølnyhed(er). I kategorien op til 5,9% blev vinderen Dryhop og i kategorien på 6% og derover blev vinderen The Fundamental Blackhorn.
24. marts 2012

Ølentusiaster foretrak Ø-ØL i 2011
Medlemmerne af Danske Ølentusiaster har valgt 10 øl fra øerne til at kæmpe om titlerne som Årets danske Ølnyhed(er) 2011
03. februar 2012

576 øl fra 102 bryggerier kandiderer til titlen som Årets danske Ølnyhed(er) 2011
For trettende år i træk vælger medlemmerne af Danske Ølentusiaster gennem en afstemning på ale.dk Årets danske Ølnyhed.
17. januar 2012