Pressemeddelelser 2015

Klik på overskriften for at læse pressemeddelelsen!

BEMÆRK: telefonnumre, adresser, mailadresser og hjemmesideadresser er ikke nødvendigvis stadig gældende!

Oste-innovatør hædret med ny Øl og Mad Pris
Foreningen Danske Ølentusiaster har taget initiativ til en ny pris, Øl og Mad Prisen, som hylder samspillet mellem øl og mad. Første modtager af den nyindstiftede pris er oste-innovatør Mads Østergaard-Clausen, Arla Unika. Prisen blev overakt af formanden for Danske Ølentusiaster fredag den 4. september ved Food Festival på Tangkrogen i Aarhus.
04. september 2015

Danske Ølentusiaster indstifter Øl og Mad Prisen
Med ny pris ønsker Danske Ølentusiaster at stimulere interessen for udforske de rige muligheder for smag og aroma, som øl og mad rummer i fællesskab.
06. juli 2015

Bjarke Bundgaard og Søren Kühlwein Kristiansen tildelt Den danske
Ølpris 2015 på Ølfestival® 2015.

Hvert år uddeles Den danske Ølpris til en person, organisation eller virksomhed, der har
gjort en stor og engageret indsats for at vise mangfoldigheden og spændvidden i øllets
verden.
29. maj 2015

Danske Ølentusiaster fejrer 100 året for kvinders stemmeret
Danske Ølentusiaster markerer 100 året for kvinders stemmeret i Danmark med en konkurrence om at præsentere den bedste kvindeøl på årets Ølfestival®.
21. maj 2015

Nordeuropas største Ølfestival åbnes af Jim Lyngvild
Ølfestival 28. til 30. maj 2015 - I dagene 28. til 30. maj 2015 afholder Danske Ølentusiaster, for 15. år i træk, Ølfestival® i København. Ølfestivalen flytter i år til Lokomotivværkstedet
08. maj 2015

Fyn i total dominans - Østfyn løber med prisen Årets Lokalafdeling 2014
Ikke nok med at Fyn tager begge priser i Danske Ølentusiasters afstemning om Årets danske Ølnyhed(er) 2014 og at Munkebo Mikrobryg løber med prisen for Årets danske Bryggeri, Årets Lokalafdeling 2014 er også en af de fynske, nemlig Østfyn.

Munkebo Mikrobryg blev Årets danske Bryggeri 2014
På Danske Ølentusiasters Generalforsamling i Odense blev det lørdag formiddag afsløret at Munkebo Mikrobryg blev Årets danske Bryggeri 2014.

Fynsk dobbelttriumf
Årets danske Ølnyhed(er) er fra Ugly Duck Brewing Co og Munkebo Mikrobryg.

For Fanden Fyn!
De har gjort det igen – fynboerne. Imponeret landets ølentusiaster med deres gode humlede bryg!
Blandt de kandidater medlemmerne af Danske Ølentusiaster har valgt til at kæmpe om titlerne som
Årets danske Ølnyhed(er) 2014 stammer hele 60 % fra Fyn! Sjællænderne følger efter med
respektabel 30 % af kandidaterne, medens jyderne er helt fraværende – nu må de da vist snart se
at stramme sig op derovre i Hovedlandet.
03. februar 2015

FRA 17 TIL OVER 1000 NYE ØL !
Mere end 1000 øl kandiderer til titlen som Årets danske Ølnyhed(er) 2014
07. januar 2015