Ansøgningsfristen til stillingerne var 10. januar!

Danske Ølentusiaster søger kommunikationsansvarlig og it-ansvarlig

Danske Ølentusiaster søger 20 timers kommunikationsansvarlig og 20 timers it-ansvarlig
– stillingerne kan evt. kombineres i en fuldtidsstilling

Stillingen som kommunikationsansvarlig

Som kommunikationsansvarlig bliver du en central person i en af Danmarks største forbrugerorganisationer.

Dine opgaver som kommunikationsansvarlig bliver:

• at være ansvarlig for koordineringen af foreningens samlede interne og eksterne kommunikation.
  • at vedligeholde og udvikle indholdet på vores hjemmeside.
  • at medvirke til at vedligeholde og udvikle vores side på Facebook, samt udvikle vores profil på andre sociale medier.
  • at vedligeholde og udvikle pressekontakten med et proaktivt pressearbejde.
  • at vedligeholde og udvikle kontakten med medlemmerne via periodiske mails og anden form for kommunikation.

En af dine første og vigtigste opgaver bliver at give hele vores kommunikation et kraftigt løft, restrukturere vores hjemmeside og gøre den mere levende.

Kvalifikationer:

• En uddannelse som journalist eller anden kommunikationsuddannelse/-erfaring.
  • Fortrolig med brug af Facebook, mails og CMS systemer, brugerkendskab til Typo3 vil være en fordel.
  • Beherskelse af Office-programmer og billedbehandling.

Stillingen som it-ansvarlig

Som it-ansvarlig bliver du en central person i en af Danmarks største forbrugerorganisationer. Danske Ølentusiaster har 8.700 medlemmer fordelt på 50 lokalafdelinger landet over. I snart 20 år har Danske Ølentusiaster været med til at skabe grundlaget for øllets succes i Danmark, hvor udvalget og kvaliteten er af højeste internationale standard.

Dine opgaver som it-ansvarlig bliver:

• at vedligeholde og udvikle den tekniske del af vores hjemmeside, medlemsdatabase, mails m.v.
  • at være ansvarlig for kontakten med vores eksterne Typo3 konsulenthus og vores web- og mail hosting.
  • at være overordnet ansvarlig for nyskabelser, implementering og vedligeholdelse af foreningens IT-systemer, indkøb af nye PC’er m.v. i samarbejde med vores leverandører og foreningens ledelse og øvrige medarbejdere.
  • at varetage hotline og undervisning vedr. Typo3 til foreningens brugere.

En af dine første opgaver vil blive at være med til at vælge og implementere et nyt eller ændret medlemssystem, som i højere grad lever op til de krav vi må stille til et sådan system i dag.

Kvalifikationer:

• Danske Ølentusiasters hjemmeside er bygget på CMS systemet Typo3, hvorfor kendskab til dette vil være en absolut fordel.
  • Kendskab til opsætning og vedligeholdelse af mailsystemer.
  • Erfaring med brug af HTML, PHP, SQL, CSS, ftp m.v.

Generelt for begge stillinger

For begge stillinger vil det være en fordel, men ikke er krav, med et kendskab til Danske Ølentusiaster og dens organisation.

Der refereres direkte til landsbestyrelsen med en fast kontaktperson.

Vi forestiller os at stillingen som It-ansvarlig er normeret til 20 timer om ugen og stillingen som Kommunikationsansvarlig ligeledes er normeret til 20 timer om ugen.

For en person med de rette kvalifikationer kan der i stedet være tale om én fuldtidsstilling.

Arbejdstiden er fleksibel og begge stillinger er baseret på at medarbejderen har arbejdsplads i eget hjem. Foreningen betaler internetforbindelse og omkostninger til mobiltelefonforbindelse.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til Landsformand Anne Lise Knørr, anne.lise.knoerr@ale.dk, 42 75 61 61 eller Landsnæstformand Hans Peter Jepsen, hans.peter.jepsen@ale.dk, 51 51 28 36.

Ansøgningsfrist: 10. januar 2017. Tiltrædelse ca. april 2017, hvor der vil være noget oplæring fra afgående medarbejder m.fl.

Er du interesseret i en af stillingerne bedes du sende ansøgning til anne.lise.knoerr@ale.dk

...kan downloades som .pdf ved at klikke her!