Arrangementer

Du finder referater over afholdte arrangementer i kolonnen til venstre.

Listen over alle Danske Ølentusiasters kommende arrangementer finder du HER!

Se nederst på siden hvordan du tilmelder dig.

Lokalafdeling Fredericia
Sted:
Bülows kaserne
Øster Voldgade 18
7000 Fredericia
Kontakt:
Kirsten Samsøe
Tlf.: 20620721
Finale ølsmagning til årets Danske Ølnyhed 2018
20 februar 2019 - 19:00 til 22:00

Så er det ved at være tid til at kåre Årets Danske Ølnyhed 2018.

To smagepaneler, sammensat af ølentusiaster, øldommere, sommelierer og -bloggere, har udvalgt de i alt otte finalistøl, som medlemmerne af Danske Ølentusiaster i februar skal smage og stemme på.
Årets danske Ølnyhed 2018 findes ved finalistsmagninger i hver lokalafdeling, og i Fredericia kan du som medlem af Danske Ølentusiaster smage de otte finaleøl, og stemme på Årets Danske Ølnyhed 2018.

Afstemning til årets Danske Ølnyhed kan kun ske ved finalistsmagninger, som her i Fredericia finder sted på Bülows kaserne onsdag d. 20 feb. hvor der vil bliver serveret Brezel og snaks.
Du kan se samtlige 8 finalistøl på ale.dk
Vinderne offentliggøres ved Danske Ølentusiasters generalforsamling lørdag den 23 marts i Odense.

Finale ølsmagningen koster 132,-
Deadline for tilmelding fredag d. 15 feb.
 

Lokalafdeling Fredericia
Sted:
EUC Lillebælt
Teknikervej 2
7000 Fredericia
Kontakt:
Robert Markussen
Tlf.: 4030322
Bryggeri besøg på EUC Lillebælt Bryghus
21 marts 2019 - 19:00 til 22:00

Vær bland de første som besøger EUC Lillebælt Bryghus, som bliver Stefan Peter Stadler’s nye domæne.

Vi har fået muligheden for et helt unikt besøg på dette nano bryggeri, hvor den tidligere brygmester på Indslev bryggeri Stefan skal brygge.
Stefan skal ikke kun brygge øl på EUC, men skal også undervise elever på deres procesoperatør uddannelse, hvor det lille lækkert nyindkøbte bryggeri, skal danne rammen for uddannelsen.
I uge 3 får gulvet i bryggeriet et lag epoksy, og i løbet af de efterfølgende uger, bliver selve bryganlægget samt gærtankene installeret.
Så når vi besøger Stefan d. 21 marts, skal vi smage noget af det første øl som er brygget på EUC Lillebælt, og her vil Stefan fortælle mere om bryggeriet og hans tilknytning.
Ud over øllet fra EUC Lillebælt, skal vi også smage noget øl fra et af Stefans andre projekter. Stefan er forsat brygmester konsulent, som kan hyres af bryggerier som søger bistand. Men sideløbende har Stefan også en aktie i et lille Fransk mikrobryggeri Brasserie de Vézelay, som er helt ukendt her i Danmark, men vi har overtalt Stefan til at hente lidt af dette øl hjem til lejligheden.

Pris kun 123,-

Deadline for tilmelding fredag d. 15 marts.

Lokalafdeling Fredericia
Sted:
Dalum Landbrugsskole
Landbrugsvej 65, 5260 Odense
5000 Odense C
Generalforsamling
23 marts 2019 - 12:00 til 22:00
Ordinær Generalforsamlingen i landsforeningen er for samtlige medlemmere fra DØE, og lokalbestyrelsen i Fredericia vil gerne opfordre vores medlemmere, til at sætte X i kalenderen lørdag d. 23 marts, hvor man bl.a. kan stille spørgsmål til landsbestyrelsen, og gøre sin stemme gældende.
Senere kommer der nærmere info om agendaen, menu'en, den efterfølgende ølsmagning, samt tilmeldings procedure.
Generalforsamlingen finder sted på Dalum Landbrugsskole i Odense fra kl. 12.00, hvor typisk 200-300 medlemmer fra hele landet møder op.
Der vil med stor sandsynlighed blive arrangeret fælleskørsel i bus frem og tilbage, med en forventet afgang fra Odense først på aftenen.
Tilmelding til generelforsamlingen, spisning og efterfølgende Ølsmagning på ale.dk senest d. 4 marts 2019.
Forslag der ønskes behandlet på en Generalforsamling, herunder ændringer af vedtægterne, skal sendes til Landsformanden senest d. 23 februar 2019.
Lokalafdeling Fredericia
Sted:
Det Bruunske Pakhus
Kirkestræde 3
7000 Fredericia
Kontakt:
Robert Markussen
Tlf.: 40303222
Påskefrokost
27 april 2019 - 12:00 til 18:00

I år vil vi prøve at samles til en hyggelig påskefrokost lørdag d. 27 april i Det Bruunske Pakhus.
Vi skal naturligvis have en lækker påskefrokost buffet, snaps, diverse bælle-øl bl.a. noget fadøl, og undervejs en påskeøl smagning.
Under frokosten bliver der et par indslagt, og naturligvis skal kragesangen også fremføres.

Prisen er kun 224,- pr. medlem.
Sidste frist for tilmelding er fredag d. 19 april.

Lokalafdeling Fredericia
Sted:
Fredericia Banegård
Vi mødes hvor det gamle lokomotiv stod
7000 Fredericia
Kontakt:
Robert Markussen
Tlf.: 40303222
Microbryg fra trekantsområdet
10 maj 2019 - 10:45 til 11 maj 2019 - 18:00

Vi arrangeret denne fantastiske bustur rundt i trekantsområdet, hvor vi skal se, høre og smage på noget af det nærmeste vi kommer lokalt microbryg.
Busturen bliver med all-inclusive fra start til slut, med forplejning under vejs, kører-øl, snacks, samt tre bryggeribesøg med ølsmagning, og hvor det sidste bryggeribesøg bliver med all-you-can-drink ... hik.
Der vil være mulighed for at blive sat af bussen i centrum, for dem der efterfølgende ønsker fællesspisning, når arrangementet er slut kl. 18.00.

Program:
Kl. 11:00 Afgang fra Fredericia banegård
Kl. 11:30 - 13:00 Bryggeriet Åben - Kolding
Kl. 13:30 - 15:00 Hop Bottle Brewery - Vejle 
Kl. 15:30 - 17:30 FriBryg - Børkop
Kl. 17:50 - Fredericia centrum ( evt. fællesspisning )
Kl. 18:00 - Retur Fredericia banegård
Der er desværre begrænset pladser, da bussen er til max. 50 personer.
Så der efter først-til-mølle princippet. 

Pris 395,-
Deadline for tilmelding fredag d. 3 maj

Lokalafdeling Fredericia
Sted:
I haven hos Mus og Tex
Kampmannsvej 20B – Sandal
7000 Fredericia
Kontakt:
Robert Markussen
Tlf.: 40303222
Lille Øllets Dag
8 juni 2019 - 10:00 til 17:00

Lokalafdelingens anden største mærkedag er vores egen lille håndbrygfestival - ”Lille Øllets Dag” som hvert år afvikles på den anden lørdag i juni, for medlemmer under DØE Fredericia.
I år bliver det således lørdag d. 8 juni fra kl. 10.00, og håndbrygfestivalen foregår som sædvanligt i haven hos Pia og Tex på Kampmannsvej 20B.
Lokale håndbryggere har hver deres lille stand, (nogen mere primitive end andre), hvor besøgende kan bytte øl-poletter for smagsprøver.
Øl-poletter, smagsglas og tilhørende stemmeseddel købes i have-baren, og senere på dagen kan man tilkøbe noget mad, som lækkert tilberedes af vores fritids-hygge-kok Søren.
Stemningen er altid hyggelig og munter ( til tider også lidt løssluppen ), og de godt 100 besøgende som hvert år kigger forbi, kan ud over det spændende håndbryg, også nyde live musik fra vores have-orkester Harpin’ Wolf and The Black Sheep.
Vi ser frem til denne fantastiske dag, og håber på at se mange af vores medlemmer.

Højt håndbryg skum ….

Lokalafdeling Fredericia
Sted:
Den Engelske Pub
Ryes Plads
7000 Fredericia
Kontakt:
Robert Markussen
Tlf.: 40303222
Pub Crawl
13 juli 2019 - 13:00 til 23:55

Pubcrawl er en fast tradition i lokalafdelingen i Fredericia, som har været i arrangement kalenderen siden 2011, og i år er ingen undtagelse.
Vi har mange udskænkningssteder inden for volden, og igen i går vil vi aflægge de fleste et besøg.
Tilmelding er ikke nødvendig, og vi samles som de tidligere år på Den Engelske kl. 13.00, og herefter går turen videre til udskænkningssted nr. 2 derefter nr. 3 osv.
På Den Engelske bliver der udleveret årets Pubcrawl-kort over de udvalgte udskænkningssteder, hvor den nederste del af kortet samtidig fungere som stemmeseddel.
Vi giver hvert udskænkningssted en karakter fra 0-10, hvor 10 er bedst, i følgende fire kategorier. 

Øl-udvalg, Hygge, Betjening og Pris.

Lokalafdeling Fredericia
Sted:
6400 Sønderborg
Kontakt:
Robert Markussen
Tlf.: 40303222
UD&SE - Sønderborg
17 august 2019 - 10:30 til 23:00

I år bliver det femte gang vi arrangerer UD og SE, og i år tager vi toget til Sønderborg.
UD og SE konceptet  går i alt sin enkelthed ud på, at vi tager toget til en ny by hvert år, hvor der findes spændende steder, der servere det gode øl.
Det er en form for pubcrawl, dog går det ikke ud på at frekventere så mange steder som muligt, men at finde de bedste, mest stemningsfyldte og autentiske øl steder.
Vi har lavet et kort over de mest oplagte steder, som udleveres på dagen, men UD og SE er ikke 100% skemalagt, og temmelig uformel.
Der skal være god tid til at nyde øllet, hygge os, og ikke mindst indtagelse af fastføde under vejs, samt mulighed for variationer og spontane indfald.

Vi vil muligvis komme til at hilse på nogle fra Sønderborg afdelingen, da vi har meldt vores ankomst, så er de advaret :-)

UD og SE er uden tilmelding, man møder simpelthen blot op på Fredericia banegård i god tid, og vi tager i fællesskab toget til Sønderborg midt på formiddagen, og man sørger selv for en togbillet.

Vi påtænker at køre retur fra Sønderborg midt på aftenen, nok den sidste afgang mod Fredericia ( togrejsen tager ca. 1,5 time )
Man er velkommen til at skrive til Robert Markussen evt. på messenger, så vil han oprette en messenger-gruppe, som tilkendegivelserne for UD og SE turen ruller ind.

HUSK: Man skal selv sørge for en billet, så tjek DSB Orange i god tid.
Ingen tilmelding nødvendig

Lokalafdeling Fredericia
Sted:
"Humletorvet" / Ryes Plads
Foran den Engelske
7000 Fredericia
Kontakt:
Robert Markussen
Tlf.: 40303222
Øllets Dag
7 september 2019 - 10:00 til 17:00

Vi behøver vel ikke beskrive denne begivenhed nærmere, men for nye medlemmer som ikke har besøgt ”Humletorvet” er her lige en lille opsummering.

Øllets Dag er en festdag som hylder det gode øl, og giver besøgende mulighed for at smage den brede mangfoldighed øl universet kan tilbyde. 
Begivenheden afvikles i mange byer landet over, på den første lørdag i september, og i Fredericia har vi et af de største arrangementer.
Øl-poletter og smagsglas købes på Humletorvet, og kan derefter veksles til smagsprøver i de mange forskellige stande.
Fredericia vil igen i år afvikle et af de største Øllets Dag arrangement, og vi har allerede nu fået tilsagn fra knap 30 bryggerier at de ønsker at være repræsenteret på "Humletorvet".
Sidste år kunne vi i Fredericia tilbyde mere 200 forskellige øl, fra godt 40 bryggerier.

Gæsterne kan også møde Depotgården, som vil brygge øl på dagen, og svare på spørgsmål vedr. håndbryg.
Så vi må konstatere at Øllets Dag i Fredericia er blevet lidt af et tilløbsstykke, og bl.a. medlemmer fra Middelfart, Kolding, Vejle, Varde, Odense og Esbjerg vælger Fredericia som Øllets Dag by.

Tilmelding ikke nødvendig, med mindre du ønsker at være frivillig hjælper på dagen.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig vores arrangementer via MobilePay på 35830, eller ved at indbetale på konto

Reg. 9570 Konto. 12689179

Ved denne indbetaling ER man tilmeldt, og man får kun besked, hvis der er et eller andet galt.
Det er vigtigt, at indbetaleren oplyser medlemsnummer og navn.

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen, ring til økonomiansvarlig Bent Rochler på tlf. nr. 61726202