Mad og øl

 

Vi var 26 ølentusiaster som mødtes i skolekøkkenet på Treldevejens Skole, hvor vi dansede rundt om diverse spande, for det dryppede lystigt fra loftet fra et rør som var sprunget, eller hvad der nu var utæt.


Søren ”kok” havde sammensat menuen og fundet øl der passede til. Vi fandt sammen i fire hold der skulle lave en tre retters menu. Opskrifterne ses her.


Forret: Moules à la bière belge forte (muslinger m/stærk Belgisk ale)
Hovedret: Poulet à la bière (kylling i øl)
Dessert: Gâteau avec de la bière et de cerise. (kage med stout og kirsebær)

Hertil nød vi følgende øl:
Forret: Tongorlo Prior trible
Hovedret: 47 fra Carlsberg
Dessert: Guinness


Mens maden blev lavet, var der ”fri bar” af øl herunder julebryg fra Tuborg og X-mas fra Ceres, samt andet øl. Der blev hygget, snittet, skåret, skålet, pisket og smagt til, og alle hold var stort set færdig samtidig, så der kunne spises i samlet flok.


Det var en god og ”våd” aften, med dejlig mad og øl og hyggeligt selskab.

Tak til Søren for en dejlig aften med god mad.