Januar 2014

Øl og ost

Dette arrangement blev afholdt torsdag d. 23. januar i kantinen på Maskinmester skolen, og 35 medlemmer havde trodset vintervejret og indfundet sig. Vi skulle prøve om øl og ost kunne indtages sammen, så det blev en god smagsoplevelse. Til dette havde vi allieret os med Henrik fra Beershoppen i Kolding, som havde medbragt det gode øl og i samråd med Ole og Kasper fra Producenten i Middelfart, som medbragte de gode oste, der passede til øllet, blev det en rigtig god oplevelse.

Henrik fortalte om det øl, vi skulle smage, fra hvilket bryggeri/kloster det kom fra og små anekdoter om øllet, og Ole og Kasper fortalte om de oste, de havde medbragt, hvor de kom fra, og hvordan de var fremstillet.
Vi smagte følgende øl og oste.

1 St. Bernadus Witt, 5,5% 
2 Westvleteren Blond                           Gederulle Soignon m. honning
3 Chimay Hvid Tripel. 8 %                    Chimay Brie Ost
4 Fantomè Pisselit, 8 % 
5 Westmalle Dubbel, 7 %                      Schweizisk Emmentaler
6 Lindemanns Kriek, 6,5 %                   Gorgonzola
7 A’chouffe Houblon Ipa Triple, 10 %   Rødkit, L’exquis Herve
8 Dupont Avec Les Væux, 9,5 %            Havgus
9 St. Bernadus Abt. 12, 10 %                Roquefort Papillon
10 Halve Man Straffe Hendrik, 11 %

Det var en rigtig god aften med godt øl og gode og spændende oste. Et arrangement som er en gentagelse værd.