Mad og Juleøl

Menu'en så således ud, samt de tilhørende smagsøl.

Sild m/ æble, rødbede & Peberrod
10 Hops fra Browar Birbant 5,6%  – Polen

Røget Laks m/rygeost
Hans Trapp fra Cervisiam 7,5%  – Norge

Kartoffelsuppe m/flødeost
Jule Saison fra Ebeltoft Gårdbryggeri 7%

Ribbenssteg m/rødkålssalat
Hops & Myrrh fra Jopen 7,5% - Holland

Medisterpølse m/grønlangkål & brunede kartofler
Bedstefars Juløl fra Garuballe 7%

Blodpølse med kanel & blåbærsirup
Willemoes Jul 2017 8%

Dadler fyldt m/chorizo & bacon
Ho Ho Ho fra Edga Brewing 9,2%  – Spanien 

Følgende øl var sat frem som kunne nydes under madlavningen, før vi gik til bords.

Tuborg Julebryg 2016, Lager fra Århus Bryghus, Juleøl 2015 fra Gildet, Ond fra Bevog, og en kasse blandet datoøl Carlsberg/Tuborg.n