Ca. 25 veloplagte medlemmer var mødt op til en hyggelig aften i selskab med brygmesteren fra Flakhaven i Odense – Peter Schrøder.
Peter fortalte muntert og underholdende om sig selv, og naturligvis om de øl vi smagte i løbet af aftenen. Peters interesse for øl startede som leder af de filosofistuderendes fredagsbar i Århus, og her kom han i kontakt med Den Gamle Bys Bryggerlaug, hvor han fik mulighed for at følge arbejdet med at brygge øl. Senere blev han selv direkte involveret i brygning af øl i lauget, som blev meget vellykket, og hvor han fik stor ros og anerkendelse fra de langt mere erfarne ølbryggere i lauget.
Senere blev Peter uddannet diplombrygger fra Scandinavian School of Brewing, og har bl.a. været ansat på Viborg Bryghus i godt 7 år, samt Bryggeriet Vestfyn, Stauning Whisky, og nu senest på Flakhaven. Ud over at være brygmester på Flakhavens eget bryganlæg, som står mit i Restauranten, er han også brygmester for Coisbo brandet.
Imellem smagningerne fik vi lækkert italiensk pølsebord fra slagter Gregersen. Det var på forhånd aftalt, at Peter skulle præsentere os for 8 øl, og vi smagte:

1) Coisbo Manhattan Dawn 6.5% (flaske)
2) Coisbo Harlem Break 5,5 % (fad)
3) Flakhaven Fynsk Singel malt 6,8 % (fad)
4) Coisbo Smoked beer/Brooklyn Fall 6,2 % (flaske)
5) Indslev Octo Double Neipa 8,2 % (flaske) – en overraskelse, meget svær at få fat i, og vi var heldige at smage de sidste flasker fra lageret.
6) Coisbo no. 15 – Milk Stout ca. 5 %, brygget I Irland (fad)
7) Coisbo no. 7 Barley wine fadlagret øl 12,5 %
8) Coisbo no. 14 Russian imperial stout, Cherry matured 10 % (flaske)

Derudover var vi heldige, at få andre gode smagsprøver i begrænset antal flasker, og vi kunne slutte i god stemning efter en fin aften i selskab med en god fortæller og nogle rigtig gode øl.