34 medlemmer havde reserveret lørdagen til bryggeribesøg i Rickling, som også gæster fra bl.a. Esbjerg havde fundet vej til.
På busturen som startede kl. 10.00 led ingen hverken tørst eller sult. 25 liter Jacobsen brown ale blev tømt inden første stop i Hüttener Berge for at få en lækker sandwich (tak til Marie og Alex) og strække ben-pause.

Ankommet til Ricklinger Landbrauerei kl. 13.20 i herligt solskinsvejr bød junior-brygger Sascha Lämmer os på dansk(!) velkommen og viste os rundt.
Første stop var bryganlægget/kapacitet 1.000 liter og fortællingen om, at bryggeriets er grundlagt af Saschas far Udo. Næste stop den 90 år(!) gamle flaskerenser, der trods en del overfladerust still var going strong, men nu trods alt var på vej på museum. Endelig lager-kælderen og den "nye" – kun 40 år gamle – flaskerenser samt flasketappe-anlægget, hvor meget foregik med håndkraft.

Ingen tysk brew pub uden Biergarten, så selvfølgelig har Ricklinger også det. Ølsmagning af 8 øl blev kombineret med en grill buffet med den altid gode ret, ad libitum/spis hvad du kan.

De 8 øl:
1. Ricklinger Dunkel, "Classic-a-like"på 5%
2. Ricklinger Pils, på 4,8%
3. Rickling Special IPL, India Style Lager, noter fruity humle på 5,5%
4. Ricklinger Märzen, sommerøl på på 5,5%
5. Ricklinger Maibock, påskebryg på 6,5%
6. Ricklinger Pils 2.0, velhumlet pilsner på 4,8%
7. Ricklinger Stout, humle-bitter mørk stout på 5%
8. Ricklinger Rauchbier, røgøl på 5%

På hjemturen sørgede medbragt øl fra lageret for, at væskebalancen blev holdt ved lige, dertil chips og pistacienødder. Efter et lille smut i en grænsebutik, når vi alligevel var af sted, landede vi muntre og oplyste, men også lidt trætte igen i Fredericia lidt over 21.

Dagen sluttede for nogen på Cocktail Bar