Torsk dampet i mørk hvedebryg

Torsk dampet i mørkt hvedebryg
  med friterede kapers, rødbedesalat
 og kold sennepscreme

Opskriften er beregnet til 4 personer
Ingredienser
400 g torskefilet
1½ dl Høstfugl fra Fuglsang
2 stk. rødbeder
1 dl. kapers
1½ spsk. fiskesennep
1½ dl cremefraiche 18 %
1 lime
30 g smør
1 dl olivenolie
1/4 dl hvid balsamico
salt
peber
1 spsk. høvlet peberrod
4 trekanter rugbrød
 
Fremgangsmåde
Fisk

Skær torsken i passende stykker og drys dem med salt og peber. Damp dem i en fiskegryde med øl og smør.
Sennepscreme

Bland cremefraiche, fiskesennep og saften fra lime og smag til med salt og peber.

Friterede kapers

Tør kapersene grundigt, før de friteres i olie ved ca. 180 grader. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle og drys med havsalt.

Rødbede salat

Skræl rødbederne og skær dem i fine strimler. Mariner dem med olie og balsamico og smag til med salt og peber.
Rugbrød ristes på pande med lidt smør.

Anrettes på varm tallerken
Fisken i midten, rødbedesalaten oven på fisken, sennepscremen køres med en ske således der er lidt creme rundt om fisken, peberroden kommes på toppen af det hele og kapers drysses på, serveres med ristet rugbrød.

Søren