Smagsløgenes udfordring...

X-trem øl smagningen i Haderslev d. 7. juli bød på store smagsoplevelser, hvoraf nogle endda var relativt sjældne!

Der blev både serveret store øl og store oste, til en smagsmæssigt uovertruffen smagning. 15 entusiaster havde denne lørdag eftermiddag indfundet sig i Hertugens Kælder - og nu skulle der smages...

På ostesiden blev der serveret Salviecheddar, 5-lags cheddar, Pecorino, Blå Stilton, Camenbert, Rødkit, Gouda m/valnød, Gouda m/pesto, Leichester m/ale, Æblerøget Cheddar, Leerdammer, Cheddar m/Stilton, Mild Leichester og Flødeost m/peberrod. Dertil godt brød fra Haderslevs berømte Skallebæk bager.

Og så til øllet:

1. Refsvindinge Skibsøl (røgøl) - Danmark

2. Brasserie Ecaussinnes La Penneffoise (blommeøl) - Belgien

3. Unibroue Quel Que Choose (krydret kirsebærøl serveret varm) - Canada

4. Rogue Chipotle Ale (chiliøl) - USA

5. Rogue XS Imerial IPA (IPA) - USA

6. Bøgedal No. 83 (blonde) - Danmark

7. Anchor Old Foghorn (barley wine) - USA

8. Allagash Curieux (triple lagret på whiskeyfade) - USA

9. Deus Brut de Flandres (Champagneøl) - Belgien

10. Avery The Czar (Imperial Stout) - USA

11. Ølfabrikken Dekadence 2005 (hindbærøl) - Danmark

12. Dogfishhead Raison D´extra (øl med grønne rosiner) - USA

Her et par stemningsbilleder