Red ale gryde

4 personer

Ingredienser:

500.00 g Svinesmåkød

1.00 Dåse/Pose cocktailpølser

1.00 Glas perleløg

1.00 pk Bacon

Kulør, salt & Peber

Smør til stegning

Mel til jævning

1 ds Royal Red Ale eller lignende

2 laurbærblade

Instruktioner:

Svinekødet brunes i en gryde. Cocktailpølserne brunes på en pande (er de fra dåse dryppes de af først), og lægges til side panden koges af og skyen hældes over svinekødet. Vandet fra perleløgene hældes fra og smides ud, løgene brunes på en pande, løgene ligges til side, panden koges af og det hældes over svinekødet. Gryden med svinekød og "afkog" bringes i kog, øllet tilsættes, gem lidt til sidst. Bacon steges på pande, ligges til side panden koges og hældes over svinekødet. Når svinekødet er mørt, kommes cocktailpølser og løg i, koges op og jævnes med meljævning. Kom lidt kulør i. til sidst tilsættes den sidste slat øl, det giver en god smag.Ved servering lægges bacon stykker oven på gryden. Serveres med løse ris og/eller pomme frites.