DØE Hillerød afholder øl smagninger på København Café & Bistro

Arrangement holdes

DØE Hillerød har udsigt til Frederiksborg Slot

Vores bys slot

DØE Hillerød har en festival Hillerød ØLdage

For øl elsker

DØE Hillerød for Øl elskere i Hillerød

Den gode smag

Hillerød Bryglaug

Da vi er nogle der ikke synes det er nok bare at smage på det gode øl, men også gerne vil prøve selv at brygge det, har en gruppe håndbryggere under Lokalafdeling Hillerød startet et bryglaug.

Bryglaugets formål er at udveksle erfaringer om håndbrygning, arrangere ture og foredrag med speciel interesse for håndbryggere, samt i øvrigt hjælpe hinanden med at brygge bedre øl.

Hvert halvår afholdes et par møder og typisk en tur eller et foredrag. Vores arrangementer finder du på vores Facebook side.

Vi har også lavet vores eget lille Forum, som du kan blive medlem af, hvis du ønsker at blive holdt orienteret om hvad der sker. Det finder du på:  https://www.facebook.com/groups/33442361966/ , hvor du også har mulighed for at anmode om "medlemsskab" af Hillerød Bryglaug.

Hvis du er interesseret i at være med, så kontakt mig.

Højt skum!

NIELS KILDESKOV

Øldermand

Hillerød Bryglaug

Kommende arrangementer

21. marts  - Påskeøl og buffet

------------------

13/14. april - Hillerød øldage

------------------

16. maj - Canadisk øl m. Torben Mathews

------------------

9. juni - Pubcrawl

 

 

Velkommen til Lokalafdeling Hillerøds hjemmeside

Her får du al din information om nyheder og arrangementer, der foregår i lokalafdelingen. Månedens nyhedsbrev vil du således kunne læse ved at klikke på 'Nyheder'. Her vil du altid kunne læse om det næste arrangement der er på vej. På "Nyheder" siden er der en 'Kalender' der viser alle arrangementer for et halvår ad gangen.

Endvidere vil du her på siden kunne finde oplysninger om både lokale ølindkøbsteder og hvor du kan få et velskænket glas øl i netop dit nærområde. Har du kendskab til et godt sted, der ikke står på listen modtager vi gerne oplysninger herom. P.t. er informationerne ikke opdaterede, men bestyrelsen arbejder på det.

Vi holder medlemsarrangementer hver måned med mulighed for spisning klokken 18:30. Der er ingen arrangementer i juli, pga. sommerferie.

Hvis du har spørgsmål til vores arrangementer eller andet der sker i lokalafdelingen er du altid velkommen til at kontakte lokalformand eller -næstformand. Det gælder også hvis du har idéer eller forslag!

JAN HEINE RASMUSSEN

Formand

Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Hillerød

 

Referater, Årsberetninger og andet

Næste arrangement

Lokalafdeling Hillerød inviterer til påske øl smagning

Som det efterhånden er blevet en tradition, inviterer din lokalafdeling nok en gang til smagning af årets påske øl og forårs øl.

Det foregår som sædvanligt på København - Café & Bistro
             onsdag, den 21. marts kl. 18:30

Her har vi så lige passeret forårsjævndøgn, så mon ikke der er lidt forår i luften til den tid.

Til at følge det gode øl på vej, skal vi have en udsøgt buffet med påske retter. Vi kan ikke på nuværende tidspunkt afsløre, hvilke øl, vi skal smage, men stol trygt på, at det ikke bliver kedeligt. En halv snes gode øl skal nok komme på bordene.

Ud over det gode øl vil vi i aftenens løb også have en lille konkurrence - måske i form af en quiz - som uden tvivl vil stimulere den gode stemning, som der jo altid er ved vores arrangementer.

For at deltage i denne spændende smagning skal du betale kr. 285,-, og det gør du ved at benytte nedenstående link til til place2book.

I bedes alle bemærke, at der denne gang - og fremover - vil være et ekstra felt på tilmeldings blanketten, som I SKAL udfylde for at komme videre i bestillings proceduren. Der skal I skrive jeres medlems nummer i Danske Ølentusiaster. Dette er nødvendigt, for at vi kan sikre, at kun medlemmer af DØE deltager i arrangementet. Mere forklaring følger når vi mødes.

Tilmelding og betaling:

www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow

Tilmelding hurtigst muligt og allersenest torsdag, den 15. marts kl. 18:00, hvor tilmelding er bindende. Det er vigtigt, at I overholder tilmeldingsfristen.

Højt (og koldt) skum!

Bestyrelsen lokalafdeling Hillerød.

Lokalafdeling Hillerød

Medlemsstatistik

Antal medlemmer lige nu: 250
Antal medlemmer for et år siden: 258
Vækst det seneste år: -3.10%

Medlemssammensætningen er lige nu således:

Mænd: 75.20%
Kvinder: 24.80%
Personlige medlemmer: 64.40%
Husstandsmedlemmer: 35.60%
Klubmedlemmer: 0.00%

 
Medlemsstatistikken indeholder også medlemmer med 'valgt lokalafdeling' - derfor kan der være flere medlemmer end i postnummeroversigten!

Postnummeroversigt

Lokalafdeling Hillerød dækker følgende postnummerdistrikter (antal medlemmer i parentes):3200 Helsinge (30) - 3210 Vejby (2) - 3220 Tisvildeleje (1) - 3230 Græsted (13) - 3250 Gilleleje (16) - 3320 Skævinge (12) - 3330 Gørløse (2) - 3400 Hillerød (100) - 3480 Fredensborg (16) - 3540 Lynge (15)
I alt 207 medlemmer.

Lokalformand

Jan Heine Rasmussen
Solbakken 2E, 1. th.
3400 Hillerød
23963439
jan.heine.rasmussen(at)remove-this.ale.dk
Lokalnæstformand

Henrik Lyksborg
Slettebjerget 39
3400 Hillerød
48255343
28807270
henrik.lyksborg(at)remove-this.ale.dk
Lokalredaktør

Brian Boese
Møllesvinget 11
3400 Hillerød
42793188
42793188
brian.boese(at)remove-this.ale.dk

Kasserer

Robert Albrecht (kasserer)
Smedievej 209
3400 Hillerød
26123373
robert.a(at)live.dk

Bestyrelsesmedlem

Steen Larsen
Bygvangen 38
3400 Hillerød
61260204
steen.hilleroed(at)hotmail.com

Bestyrelsesmedlemmer

Følg os på Facebook

På vores Facebook side kan du se lidt om hvad der rør sig på øl-fronten i Hillerød og omegn, se billeder fra vores arrangementer og følge med hvad der sker i din lokalafdeling

Mødested

Lokalafdeling Hillerød afholder sine medlemsmøder på

København Café & Bistro
Torvet 4
3400 Hillerød

medmindre andet er nævnt.