DØE Hillerød afholder øl smagninger på Skänk Hillerød Øl & Vinbar

Arrangement holdes

DØE Hillerød har udsigt til Frederiksborg Slot

Vores bys slot

DØE Hillerød har en festival Hillerød ØLdag

For øl elsker

DØE Hillerød for Øl elskere i Hillerød

Den gode smag

Velkommen til Lokalafdeling Hillerøds hjemmeside

Her får du al din information om nyheder og arrangementer, der foregår i lokalafdelingen. Månedens nyhedsbrev vil du således kunne læse ved at klikke på 'Nyheder'. Her vil du altid kunne læse om det næste arrangement der er på vej. På "Nyheder" siden er der en 'Kalender' der viser alle arrangementer for et halvår ad gangen.

Endvidere vil du her på siden kunne finde oplysninger om både lokale ølindkøbsteder og hvor du kan få et velskænket glas øl i netop dit nærområde. Har du kendskab til et godt sted, der ikke står på listen modtager vi gerne oplysninger herom. P.t. er informationerne ikke opdaterede, men bestyrelsen arbejder på det.

Vi holder medlemsarrangementer hver måned med mulighed for spisning klokken 18:30. Der er ingen arrangementer i juli, pga. sommerferie.

Hvis du har spørgsmål til vores arrangementer eller andet der sker i lokalafdelingen er du altid velkommen til at kontakte lokalformand eller -næstformand. Det gælder også hvis du har idéer eller forslag!

JAN HEINE RASMUSSEN

Formand

Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Hillerød

 

Kommende arrangementer

3. apr - Alefarm

------------------

15. maj -  (smagning)

------------------

15. juni - Pubcrawl

------------------

Juli - FERIE

Referater, Årsberetninger og andet

Næste arrangement

DØE Hillerød får besøg af Alefarm.

Ved vores 2 seneste smagninger har vi jo smagt øl fra 2 gårdbryggerier, og nu kan vi så byde velkommen til endnu et bryggeri, som i hvert fald med hensyn til navnet kunne være et gårdbryggeri. Det er dog ikke tilfældet, at øllet brygges på en gård, men Alefarm siger selv, at de brygger smagfulde bondegårds øl - farmhouse ales - (deres hjemmeside er kun på engelsk).

Smagningen foregår som sædvanligt på Skänk, og det sker

                  onsdag, den 3. april kl. 18:30

Bryggeriet er nu beliggende i Greve og blev startet i Køge i 2015. Alefarm Brewing er måske ikke så kendt endnu i bredere kredse i Danmark, men det er helt sikkert på vej. Udover Danmark sælges deres øl i blandt andet Frankrig, Holland, UK ,Australien, Japan og USA. Over 90% af produktionen sælges til udlandet, så måske derfor er deres øl endnu heller ikke kommet så bredt ud her i landet.

Sidste år fik Alefarm installeret en tappelinie til dåser, således at de fleste øl nu sælges i dåser, hvilket stadig er et særsyn for øl fra de mindre danske bryggerier.

Så hvis du vil vide mere om dette hypede bryggeri og selvfølgelig smage deres forskellige øl, ja så har du nu denne mulighed. Alefarm har lovet, at vi skal smage et varieret udvalg af deres øl.

Det koster kr. 275,- for mad og ølsmagning, og du skal tilmelde dig på nedenstående link
senest den 31. marts

www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow

Vi ser frem til en spændende aften.

Højt skum!

 


Lokalbestyrelsen DØE Hillerød

Hillerød Bryglaug

Da vi er nogle der ikke synes det er nok bare at smage på det gode øl, men også gerne vil prøve selv at brygge det, har en gruppe håndbryggere under Lokalafdeling Hillerød startet et bryglaug.

Bryglaugets formål er at udveksle erfaringer om håndbrygning, arrangere ture og foredrag med speciel interesse for håndbryggere, samt i øvrigt hjælpe hinanden med at brygge bedre øl.

Hvert halvår afholdes et par møder og typisk en tur eller et foredrag. Vores arrangementer finder du på vores Facebook side.

Vi har også lavet vores eget lille Forum, som du kan blive medlem af, hvis du ønsker at blive holdt orienteret om hvad der sker. Det finder du på:  https://www.facebook.com/groups/33442361966/ , hvor du også har mulighed for at anmode om "medlemsskab" af Hillerød Bryglaug.

Hvis du er interesseret i at være med, så kontakt mig.

Højt skum!

NIELS KILDESKOV

Øldermand

Hillerød Bryglaug

Lokalafdeling Hillerød

Medlemsstatistik

Antal medlemmer lige nu: 249
Antal medlemmer for et år siden: 231
Vækst det seneste år: 7.79%

Medlemssammensætningen er lige nu således:

Mænd: 76.31%
Kvinder: 23.69%
Personlige medlemmer: 65.06%
Husstandsmedlemmer: 17.67%
Klubmedlemmer: 0.00%

 
Medlemsstatistikken indeholder også medlemmer med 'valgt lokalafdeling' - derfor kan der være flere medlemmer end i postnummeroversigten!

Postnummeroversigt

Lokalafdeling Hillerød dækker følgende postnummerdistrikter (antal medlemmer i parentes):3200 Helsinge (32) - 3210 Vejby (3) - 3220 Tisvildeleje (3) - 3230 Græsted (12) - 3250 Gilleleje (17) - 3320 Skævinge (11) - 3330 Gørløse (2) - 3400 Hillerød (96) - 3480 Fredensborg (13) - 3540 Lynge (12)
I alt 201 medlemmer.

Lokalformand

Jan Heine Rasmussen
Solbakken 2E, 1. th.
3400 Hillerød
23963439
jan.heine.rasmussen(at)remove-this.ale.dk
Lokalnæstformand

Henrik Lyksborg
Slettebjerget 39
3400 Hillerød
48255343
28807270
henrik.lyksborg(at)remove-this.ale.dk
Lokalredaktør

Brian Boese
Møllesvinget 11
3400 Hillerød
42793188
42793188

Kasserer

Robert Albrecht (kasserer)
Smedievej 209
3400 Hillerød
26123373
robert.a(at)live.dk

Bestyrelsesmedlem

Steen Larsen
Bygvangen 38
3400 Hillerød
61260204
steen.hilleroed(at)hotmail.com

Bestyrelsesmedlemmer

Følg os på Facebook

På vores Facebook side kan du se lidt om hvad der rør sig på øl-fronten i Hillerød og omegn, se billeder fra vores arrangementer og følge med hvad der sker i din lokalafdeling

Mødested

Lokalafdeling Hillerød afholder sine medlemsmøder på

Skänk Hillerød Øl & Vinbar
Torvet 7,
3400 Hillerød

medmindre andet er nævnt.