DØE Hillerød afholder øl smagninger på Skänk Hillerød Øl & Vinbar

Arrangement holdes

DØE Hillerød har udsigt til Frederiksborg Slot

Vores bys slot

DØE Hillerød har en festival Hillerød ØLdag

For øl elsker

DØE Hillerød for Øl elskere i Hillerød

Den gode smag

Velkommen til Lokalafdeling Hillerøds hjemmeside

Her får du al din information om nyheder og arrangementer, der foregår i lokalafdelingen. Månedens nyhedsbrev vil du således kunne læse ved at klikke på 'Nyheder'. Her vil du altid kunne læse om det næste arrangement der er på vej. På "Nyheder" siden er der en 'Kalender' der viser alle arrangementer for et halvår ad gangen.

Endvidere vil du her på siden kunne finde oplysninger om både lokale ølindkøbsteder og hvor du kan få et velskænket glas øl i netop dit nærområde. Har du kendskab til et godt sted, der ikke står på listen modtager vi gerne oplysninger herom. P.t. er informationerne ikke opdaterede, men bestyrelsen arbejder på det.

Vi holder medlemsarrangementer hver måned med mulighed for spisning klokken 18:30. Der er ingen arrangementer i juli, pga. sommerferie.

Hvis du har spørgsmål til vores arrangementer eller andet der sker i lokalafdelingen er du altid velkommen til at kontakte lokalformand eller -næstformand. Det gælder også hvis du har idéer eller forslag!

JAN HEINE RASMUSSEN

Formand

Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Hillerød

 

Kommende arrangementer

23. feb - kl. 11:00 - 20:00 Hillerød Øl dag i Frederiksborgcentret

------------------

6. mar - Det Våde får

------------------

3. apr - Alefarm

------------------

Referater, Årsberetninger og andet

Næste arrangement

DØE Hillerød præsenterer Det Våde Får

Det er med stor glæde, at vi endelig kan præsentere øl fra et bryggeri i vores lokalområde. Nemlig fra Det Våde Får, som mange af jer vil vide, kommer fra Helsinge, og som flere af jer sikkert har stiftet bekendtskab med, idet de ofte er repræsenteret ved lokale arrangementer i Hillerød, så som Kulturnatten og selvfølgelig ved Hillerød øl dag. Og ikke nok med, at vi skal have øl herfra, for vi skal også have mad, hvor hoved ingrediensen, nemlig lam, bliver leveret fra samme sted. Tolykkegård.

Det hele foregår som sædvanligt på Skänk


                                onsdag, den 6. marts kl. 18:30.

På denne aften kan I høre hele historien om gården og bryggeriet. Henrik Koch Sørensen, som er bryggeren, vil fortælle om de øl, vi skal smage samt om selve gården, Tolykkegård, som er et økologisk dyrket landbrug med bl.a. får, kvæg, æbler, honning og ikke mindst selve bryggeriet, idet kornet, hvoraf der også laves malt til øllene, er dyrket på gården. Og som Henrik vil forklare, foregår alt brygger arbejde manuelt. Meget af arbejdet på gården udover brygningen, tager Henriks kone, Marianne, sig af. Der er altid et fast sortiment af øl, men Henrik eksperimenterer og udvikler løbende nye øl. Og der vil være mange forskellige og rigeligt øl til denne aftens smagning.

Claus (mesterkok, barchef og medindehaver m.m. på Skänk) har til denne aften været meget innovativ,
idet han har aftalt med Henrik, at når vi skal smage øl fra Det Våde Får, så skal vi da også have mad, derfra, og som matcher navnet. Dette betyder derfor, at vi i meget god tid skal vide, hvor mange deltagere vi bliver denne aften, da der så skal slagtes og klargøres lam på Tolykkegård.

Vi skal derfor have jeres tilmeldinger en del tidligere før vores mødeaften end normalt. Derfor: Husk nu at tilmelde jer hurtigt.

Det koster kr. 250,- at deltage i denne aftens arrangement, der uden tvivl bliver en enestående totaloplevelse, da vi for første gang får såvel øl som (de fleste) råvarer leveret fra samme sted.

Vigtigt: tilmelding senest 24. februar 2019 kl. 20:00.

Tilmelding via nedenstående link:
www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow

Vi ses til en forrygende aften


Lokalbestyrelsen DØE Hillerød

FrederiksborgCentret og Danske Ølentusiaster lokalafdeling Hillerød glæder sig til, at byde velkommen til Hillerød Øldag 23. februar 2019!

En dag for alle ølelskere!

Her er 1 dag fyldt med skønne smagsprøver, dejlig mad og god stemning.

 

frederiksborgcentret.dk/kalendere/hilleroed-oel-dage/

Hillerød Bryglaug

Da vi er nogle der ikke synes det er nok bare at smage på det gode øl, men også gerne vil prøve selv at brygge det, har en gruppe håndbryggere under Lokalafdeling Hillerød startet et bryglaug.

Bryglaugets formål er at udveksle erfaringer om håndbrygning, arrangere ture og foredrag med speciel interesse for håndbryggere, samt i øvrigt hjælpe hinanden med at brygge bedre øl.

Hvert halvår afholdes et par møder og typisk en tur eller et foredrag. Vores arrangementer finder du på vores Facebook side.

Vi har også lavet vores eget lille Forum, som du kan blive medlem af, hvis du ønsker at blive holdt orienteret om hvad der sker. Det finder du på:  https://www.facebook.com/groups/33442361966/ , hvor du også har mulighed for at anmode om "medlemsskab" af Hillerød Bryglaug.

Hvis du er interesseret i at være med, så kontakt mig.

Højt skum!

NIELS KILDESKOV

Øldermand

Hillerød Bryglaug

Lokalafdeling Hillerød

Medlemsstatistik

Antal medlemmer lige nu: 246
Antal medlemmer for et år siden: 245
Vækst det seneste år: 0.41%

Medlemssammensætningen er lige nu således:

Mænd: 76.02%
Kvinder: 23.98%
Personlige medlemmer: 65.04%
Husstandsmedlemmer: 34.96%
Klubmedlemmer: 0.00%

 
Medlemsstatistikken indeholder også medlemmer med 'valgt lokalafdeling' - derfor kan der være flere medlemmer end i postnummeroversigten!

Postnummeroversigt

Lokalafdeling Hillerød dækker følgende postnummerdistrikter (antal medlemmer i parentes):3200 Helsinge (32) - 3210 Vejby (2) - 3220 Tisvildeleje (3) - 3230 Græsted (12) - 3250 Gilleleje (15) - 3320 Skævinge (11) - 3330 Gørløse (2) - 3400 Hillerød (95) - 3480 Fredensborg (13) - 3540 Lynge (12)
I alt 197 medlemmer.

Lokalformand

Jan Heine Rasmussen
Solbakken 2E, 1. th.
3400 Hillerød
23963439
jan.heine.rasmussen(at)remove-this.ale.dk
Lokalnæstformand

Henrik Lyksborg
Slettebjerget 39
3400 Hillerød
48255343
28807270
henrik.lyksborg(at)remove-this.ale.dk
Lokalredaktør

Brian Boese
Møllesvinget 11
3400 Hillerød
42793188
42793188
brian.boese(at)remove-this.ale.dk

Kasserer

Robert Albrecht (kasserer)
Smedievej 209
3400 Hillerød
26123373
robert.a(at)live.dk

Bestyrelsesmedlem

Steen Larsen
Bygvangen 38
3400 Hillerød
61260204
steen.hilleroed(at)hotmail.com

Bestyrelsesmedlemmer

Følg os på Facebook

På vores Facebook side kan du se lidt om hvad der rør sig på øl-fronten i Hillerød og omegn, se billeder fra vores arrangementer og følge med hvad der sker i din lokalafdeling

Mødested

Lokalafdeling Hillerød afholder sine medlemsmøder på

Skänk Hillerød Øl & Vinbar
Torvet 7,
3400 Hillerød

medmindre andet er nævnt.