Chili og Øl, jan. 2006

Årets første medlemsarrangement i 2006 var et ud-af-huset-arrangement, hvor vores nye bestyrelsesmedlem, Alyce Hartvigsen, holdt et flot Powerpointpræsentation om chiliens historie og hvor hun serverede 7 små chili- og karryretter. Vi nåede det meste af verden rundt, hvor vi fik smagt på mad fra bl.a. Mexico, Louisiana (USA), Indien og Kina. Undervejs fik hun hjælp i køkkenet af Britta Krogh. John Carlsson havde fundet et passende udvalg af øl, der kunne matche eller supplere de krydrede retter. Konklusionen var, at skal man spise stærkt skal det være tørre, humlede øltyper eller forholdsvis søde øl som fx. Bock-øl.

Mødet fandt sted i skolekøkkenet på Byskolen i Hillerød.

Red Hot Alyce byder velkommen til et djævelsk godt arrangement!
Uha, det er sør'me svært at vælge med så mange gode øl...
Chilikok Alyce og køkkenskriver Britta regerer i køkkenet
Alyce havde medbragt adskillige bøger til inspiration
William: "Det' da ikke så stærkt..."