Frederikssund Nyt juli 2009
Kære Frederikssundske Ølentusiaster

Så er vi midtvejs i ferieperioden og folk er enten på vej hjem eller på vej ud i verden - Og hvem ved - måske støder man på en spændende øloplevelse undervejs. For dem af os, der ikke kommer så langt omkring i denne sommer, kan vi kun håbe at der er nogen der ønsker at dele deres øl-oplevelse med os og tager en masse spændende øl med hjem.

I denne mail kan du læse om følgende:

  • Medlemsmøde September - Ferie øl
  • Sidste medlemsmøde - Sommerfest i formandens have.
Ølsmagning - Ferieøl

Når sommerferien er vel overstået, så starter vi igen op med medlemsmøder og ølsmagning. Og da de fleste nok ser tilbage på en dejlig ferie med en masse (øl) oplevelser, håber vi at kunne bringe lidt af stemningen med tilbage på mødet.

Så onsdag den 2. september står den på ølsmagning af ferieøl.

Sidste år var emnet meget spændende, da flere var gode til at tage noget spændende øl med. Håber på det samme i år, ellers holder Arne ferie i nærheden af Aldi, Netto og Lidl.

Pris: 70 kr. for mad og 60 kr. for ølsmagningen

Det foregår som normalt i kulturhuset elværket og vi starter kl. 18.30 til spisning og selve smagningen kl. 19.30.

Så husk at sætte kryds ved den 2. september, og tilmeld dig til hos Bo, senest den 28 august på bo.bjoerholm@ale.dk

For dem som har mulighed for at tage lidt med hjem, skal vi bruge 3-4 liter til smagningen og I får selvfølgelig refunderet det som I har betalt for øllet. - I må meget gerne give mig et prej om at I har øl med til smagningen.

 

Sidste medlemsmøde - Sommerfesten

Sidste år - var indledningen til, hvad jeg håber, en tradition om at holde en sommerfest sammen med halsnæs entusiasterne.

Endnu en gang i år lykkedes det os af få stegt pattegrisen perfekt og få en rigtig hyggelig aften med masser af øl og mad.

Til maden fik vi smagt Øllaboratoriets Brown Ale på 5% og Øllaboratoriets Hvede med Hyld på 5,2%. Det endte med at vi fik tømt alle 3 fade i løbet af aftenen.

Som sædvanligt når vi er samlet, skal vi jo gennem en ølsmagning og denne gang var temaet intet mindre end "Himmel og Helvede". Der var både himmelsk øl og øl der gav sig ud for at være himmelsk, noget djævelskab og endelig noget mere jordnær i form af et par juleøl. Vi sluttede af med den hollandske udgave af himmel og jord. Nogle gode og lidt dyre øl.

Vi smagte

De Molen EngelsKøbt i Bjergtrolden, Roskilde4,5%
Djævlebryg Son of Nekron Købt i Bjergtrolden, Roskilde6,5%
Ingslev Campus Gave7,5%
Den Gale Brygger HinsidesKøbt i Bjergtrolden, Roskilde7,3%
Hjemmebryg ca. 30 år gammel Barley WineGave
The Lost Abbey Inferno AleKøbt i Bjergtrolden, Roskilde8,5%
Kerst Pater Special Christmas Beer  Købt i Bjergtrolden, Roskilde9,0%

Abbey des Rocs Special Nöel
De Molen Hemel & Aarde

Købt i Bjergtrolden, Roskilde
Købt i Bjergtrolden, Roskilde
9,0%
9,5%

   

Ud over ølsmagningen var der som sædvanligt lotteri med en masse spændende gevinster og vi fik også handlet en masse spændende øl - hvor flere til fælles fryd - blev åbnet og delt i løbet af aftenen.

Der var flere som havde valgt at tage telt, Camping eller mobilhome med og overnattede. Vi sluttede af med fælles morgen mad dagen efter.

Jeg takker mange gange fordi I ville kigge forbi min have og være en stor del af en hyggelig aften.

 

 

Højt Skum

På bestyrelsens vegne

Bo Bjørholm

 

 

Sidste tilmelding til næste ølsmagning er fredag d. 28. august