Porter/Stout foredrag ved Mikael Langager

Så er vi klar igen med et nyt arrangement efter vores kæmpe succes med pubmødet.
Denne gang bliver øllet noget mere mørkt, ja nærmest kulsort.
Vi skal smage en række gode porter/stout øl.

              Lørdag den 24 marts kl. 14-17 på Charly`s pub

Porterens opringelse er ikke helt fastslået, men en god vandrehistorie fortæller, at ham, der var sat til at vende kornet mens, at det blev varmet op, var faldet i søvn, og derved blev kornet helt brændt og kulsort, og selvom man troede, at kornet var ødelagt, lavede man alligevel noget øl ud af det.
Holdningen var, at det kunne havnearbejderne drikke (De drak jo hvad som helst).
De kunne imidlertid rigtig godt lide det sorte øl, og derved opfandt man øllet porter.
Porter er lig med havnearbejder på engelsk.

Vi får besøg af Mikael Langager, som næsten er lige så gammel i faget,som det mørke øl.
Mikael arbejder både på Warwik Bryghus og Beer Factory.
Sidst vi havde besøg af Mikael var til juleølsmagning i 2010, som også endte med at blive en hyggelig eftermiddag.
Der vil være mulighed, for at købe øllet med hjem bagefter. 

Programmet ser således ud:
Warwik Bryghus Skaftes Porter 6,5 %
Warwik Bryghus Skibsøl 8 %
Vadehavsbryggeriet Stormflod Mild Stout 6,2 %
Mikkeller Black Hole 13,1 %
Amager Bryghus Hr. Frederiksen 10,5 %
Hornbeer Winterporter  8,6 %
Porterhouse Oyster Stout 5%
Porterhouse Barrel Aged Celebration Stout 10 %

Sammen med det gode øl, serveres der også:
OSTE/PØLSE TAPAS fra Osteriet http://www.osteriet-vejle.dk/
 
Prisen for dette arrangement er kun 160 kr og kun for medlemmer.
Du kan tilmelde dig, ved at klikke her
Husk navn og medlemsnr. samt at indbetale på vores konto samtidig.

Tilmeldningsfristen er torsdag den 15 marts.

Peter fra Charly`s pub holder pubben lukket under vores arrangement.
Han håber så på vi køber lidt i baren. De har fadøl fra Vejle Bryghus.
Så mød op til god øl, mad og hyggelig stemming.

Højt Skum Vejle