Referat fra julefrokosten 26.01.13

 

Så løb årets store fest nemlig julefrokosten af stablen, og det blev igen en super aften.
Selv vejrguderne bidrog med snevejr lige op til starten af arrangementet, så det smagte lidt af jul.
Og ellers gjorde det store udvalg af gode juleøl i hvert fald.

Sidste år meldte 38 sig til julefrokosten, i år var tallet 47, og vi glædede os over den store tilslutning.
Det er virkelig en fornøjelse at arrangere noget med den opbakning.
Mange havde sikkert også set frem til, hvad kokken Christian havde fundet på i år, og han skuffede ingen.

Ristede, marinerede tigerrejer og blåmuslinger på bund af spæde salater, cherry tomat, exotisk karrykompot, limecreme og spirer.

Ølmarineret, rosastegt svinemørbrad, soufflefars med nødder og marsala, hertil rødbedepure, syltet løg og crunch.
Serveret med grov kartoffelmos med bacon og svampecremesauce.

Lun chokoladekage med råsyltede bær, jordbærcolis, vaniljecreme, brændt hvid chokolade og mandelknas,  pyntet med friske rosenblade.

Det var, hvad vi blev forkælet med, og det var igen suverænt lækkert.
Efterfølgende var der kaffe/the med småkager og Laurids traditionelle varme øl, som i år var lavet på baggrund af en gammel frisisk opskrift, han havde fundet.

Mellem hovedretten og desserten blev det lige så traditionelle amerikanske lotteri afholdt, og især Torben havde sørget for nogle fantastiske flotte præmier i form af bl.a. 2 gavekurve fra Kvickly og en frokost for 2 på Remouladen, som lige er blevet kåret til Danmarks frokostrestaurant.
Rigtig god fornøjelse til vinderne.

Også et par nye medlemmer blev det til efterfølgende - velkommen til jer.
Med en fantastisk medlemsfremgang på 20 % sidste år, håber vi at kunne fejre afdelingens 10-års jubilæum i år ved at runde de 200 medlemmer i Vejle.

Bestyrelsen er allerede begyndt at vende nogle nye sjove idéer til at gøre næste års julefrokost endnu bedre.
Så I kan godt glæde jer på forhånd.

.................................................................................

Det gælder også i forhold til vores næste arrangement, en ølsmagning med temaet "Øl til chokolade og desserter".


Nærmere detaljer og indbydelse følger snart men sørg for at sætte kryds i kalenderen lørdag den 23/2 kl. 14-17, hvor I igen står til en smagsoplevelse.

Vel mødt.

Højt Skum Vejle