Restaurant Højt Skum!

Opdateret 17. april 2016

Vi byder igen i år velkommen til Restaurant Højt Skum, hvor gæsterne på Ølfestival® 2016 kan se frem til en kulinarisk oplevelse i samarbejde med vores madleverandør Mad med omtanke.

Der er plads til 50 gæster ved hver seating så vi anbefaler, at købe billetter i god tid.

Billetsalget til Restaurant Højt Skum slutter 30. april 2016.

BEMÆRK:

Restaurant Højt Skum er placeret på et højt plateau i Lokomotivværkstedet og der er kun adgang til restauranten via trapper. Der er ikke elevator eller anden form for hjælpemidler til rådighed.

 

Seatings og menuer:

Prisen for den tre-rettes menu i Restaurant Højt skum er kr. 325,00 inklusiv øl.

En seating varer 1½ time.

Menuen gælder for alle tre festivaldage.

MENU

Grofthakket kulmule vendt med krydderurter og stegt i smør

Serveret med nye løg i ølgelé(weissbier), fritterede kapers og ærteskud

Hertil serveres Herslev Bryghus Mark Hø-øl

***** 

Fynsk gris, langtidsstegt med ale og sennepskorn

Serveret med skyen herfra, mosede nye kartofler og asparges fra lammefjorden(Wiuff)

Hertil serveres Fur Bryghus Steam Beer.

 *****

Iscreme lavet på heftig IPA med sødme og høj alkohol

Rabarber i crisp frugtig IPA og nøddemazerin

Hertil serveres Bryghus No. 5 Sort Dessertøl.

 

 

Samarbejdspartner

Åbningstider

  • Torsdag kl. 17.00 - UDSOLGT
  • Torsdag kl. 19.00 - UDSOLGT
  • Fredag kl. 17.00 - UDSOLGT
  • Fredag kl. 19.00 - UDSOLGT
  • Fredag kl. 21.00 - Ledige pladser
  • Lørdag kl 13.00 - UDSOLGT
  • Lørdag kl. 17.00 - UDSOLGT
  • Lørdag kl. 19.00 - UDSOLGT