Arrangementer

Herunder finder du se en liste over lokalforeningens kommende arrangementer.

Det er så her du kommer ind i billedet. Bestyrelsen har afsat en række datoer, traditionelt på de tidspunkter vi plejer at afholde medlemsmøder.  De datoer der står som ”åben” kan selvfølgelig flyttes lidt hvis det er. Men ellers er det bare at byde ind med ideer til medlemsmøderne. Den som der kommer med en ide og får tildelt et medlemsmøde bliver ”formand” for dette arrangement og er ansvarlig for den praktiske afvikling af det. Som ”formand” kan man selvfølgelig have alle de hjælper der skal til.

Bestyrelsen vil sammenarbejde med de enkelte aktivitets udvalg sørge for indkaldelse / markedsføring, registrere tilmeldinger og betaling. Dvs. at de enkelte aktivitetsudvalg kun skal sørge for selve arrangementet.

Så kom ud af busken alle ideer er gode, og er man i tvivl om noget eller har man spørgsmål til overstående en man velkommen til at kontakte formanden / bestyrelsen.

 

Ønsker man at bidrage med en ide / medlemsmøde kontaktes formanden carsten.joergensen@ale.dk


Listen over alle Danske Ølentusiasters kommende arrangementer finder du her!

Lokalafdeling Frederikshavn
Sted:
Frederikshavn Bibliotek
Parallelvej 16
9900 Frederikshavn
Kontakt:
Frederikshavn Bibliotek
Øl smagning for begyndere
16 september 2016 - 18:00 til 20:00

Frederikshavn bibliotek har som et led i deres oplysnings arrangementer, spurgt om DØE Frederikshavn, kunne hjælpe med en øl smagning for begyndere. Det falder jo godt i tråd med Øllets dag, hvor vi formidler budskabet om det gode øl, så vi har slået afdelingens Ølles dag sammen med dette arrangement.

Vi vil komme godt rundt i øllets verden. Der vil blive fortalt lidt om hvad overgæret og undergæret øl er, hvad betyder det at øllet er ufiltreret. Hvor varm/kold skal øllets serveres og hvad skal man være opmærksom på når man smager øl.

Guiderne der vil lede dig gennem øllets verden vil være Allen Jensen og Bo L. Jensen, begge tidligere formand for DØE Frederikshavn.

Arrangementet er for alle både for medlemmer og ikke medlemmer, så har du nogle kollegaer, venner eller familie der kunne tænke sig at vide lidt mere om øllets fantastiske verden, er her muligheden for at blive klogere på den hyggelige måde.

Prisen er på kkr. 75,- for 8 smagninger a 10 cl 

Tilmelding: på Biblioteket

Lokalafdeling Frederikshavn
Sted:
9900 Frederikshavn
Kontakt:
Formanden + (åben)
Års- og Medlemsmøde
8 oktober 2016 - 16:00 til 19:00

Dagsorden iflg. vedtægterne.

1. Valg af dirigent
2. Beretning om Lokalafdelingen
3. Valg af Lokalafdelingsformand
4. Evt. valg af Lokalafdelingsnæstformand
5. Beslutning om antal menige bestyrelsesmedlemmer og evt. valg af menige
    bestyrelsesmedlemmer
6. Eventuelt

Indkomne forslag skal være aktivitetsudvalget i hænde senest 1-10-2016

Lokalafdelingen vil være vært med en øl ved selve årsmødet.

Lokalafdeling Frederikshavn
Sted:
Arena Nord
Rimmens Allé 37
9900 Frederikshavn
Kontakt:
Carsten Jørgensen
Tlf.: 24852232
Nordic Brew Festival
28 oktober 2016 - 12:00 til 29 oktober 2016 - 15:00

Klippet fra deres hjemmeside:

"Der vil deltage bryggerier fra hele Skandinavien, fortrinsvis fra de mange, spændende mikrobryggerier, som er blomstret op de seneste årtier. De entusiastiske brygmestre vil hver især forsøge at overbevise om, at netop deres trylleformular er den helt rigtige. En særlig fornøjelse ved Nordic Brew Festival er, at man får lov til at smage på varerne...."

Lokalafdelingen er selvfølgelig med til arrangementet. Vi deltager som frivillige på festivalen og skriv til formanden hvis du er interesseret  (se kontaktoplysninger på forsiden) 

Lokalafdeling Frederikshavn
Sted:
9900 Frederikshavn
Kontakt:
Åben
Medlemsmøde november
26 november 2016 - 15:00 til 19:00

Ingen program endnu

Direkte link's til billetter....

 

Flere link's følger når de er klar......