Arrangementer

Herunder finder du se en liste over lokalforeningens kommende arrangementer.

Det er så her du kommer ind i billedet. Bestyrelsen har afsat en række datoer, traditionelt på de tidspunkter vi plejer at afholde medlemsmøder.  De datoer der står som ”åben” kan selvfølgelig flyttes lidt hvis det er. Men ellers er det bare at byde ind med ideer til medlemsmøderne. Den som der kommer med en ide og får tildelt et medlemsmøde bliver ”formand” for dette arrangement og er ansvarlig for den praktiske afvikling af det. Som ”formand” kan man selvfølgelig have alle de hjælper der skal til.

Bestyrelsen vil sammenarbejde med de enkelte aktivitets udvalg sørge for indkaldelse / markedsføring, registrere tilmeldinger og betaling. Dvs. at de enkelte aktivitetsudvalg kun skal sørge for selve arrangementet.

Så kom ud af busken alle ideer er gode, og er man i tvivl om noget eller har man spørgsmål til overstående en man velkommen til at kontakte formanden / bestyrelsen.

 

Ønsker man at bidrage med en ide / medlemsmøde kontaktes formanden carsten.joergensen@ale.dk


Listen over alle Danske Ølentusiasters kommende arrangementer finder du her!

Lokalafdeling Frederikshavn
Sted:
Jerry's Restaurant & Bryghus.
9900 Frederikshavn
Kontakt:
Carsten Jørgensen
Tlf.: 24852232
EKSKLUSIV SMAGNING
11 februar 2017 - 16:00 til 19:00

Februar står i tøndernes tegn. De fleste slår nok til tønden (Fastelavn) men vi vil smage på tønderne eller rettere  det der er i dem.

Det er i de seneste år blevet populært blandt bryggerierne at lave speciel bryg ved at lagre øllet på forskelige typer af træfade.  Da disse bryg ofte bliver lavet i begrænset omfang,  kan de være lidt svære af fremskaffe.  Så vi vil tillade os at kalde denne måneds smagning, for en EKSKLUSIV SMAGNING.
Formanden og Eks Formanden ( Carsten og Allan) har i fællesskab udvalgt et bredt sortiment af det der findes på marked til denne smagning, og vil forsøge at guide deltagerene igennem denne smagning.
Vi vil smage på øl der har lageret på whisky – cognac – rum – rødvin fade.  Vi vil på enkelte smagninger smage ”original” øllen og samme øl lageret på fad. 

Fakta om smagningen:

·         Lørdag d. 11 februar 2017 kl. 16.00 – 19.00

·         Jerry's Restaurant & Bryghus.

·         160 kr.  for ølsmagningen.
          Der vil være mulighed for at tilkøbe mad efter mødet, skal bestilles ved ankomst.
          Maden indgår IKKE i prisen for deltagelse men er for egen regning.

·         Der er kun 28 pladser til denne smagning. Tilmelding åbner d. 6. januar 2017 og er først til mølle.

·         Tilmelding senest d. 5. februar 2017.

Tilmelding kan ske her

Håber vi ses til en hyggelig og inspirerende smagning.

Allan og Carsten

Lokalafdeling Frederikshavn
Sted:
Erling Christensen Møbler, Hørmested
9870 Sindal
Topmøde
1 april 2017 - 15:00 til 21:00

Det er IKKE en aprilsnar - når Danske Ølentusiaters Region Nordjylland den 1. april for tredje år i træk afvikler Regionalt TOPmøde i Hørmested i samarbejde med Erling Christensen Møbler, som bruger anledningen til at præsentere hvad den voksende livsstilsforretning kan byde på når det gælder øl.

Det er som sædvanligt planen at give mulighed for at ølentusiaster fra de 5 øverste jyske lokalafdelinger kan mødes og hygge sig sammen. De seneste 2 år har Erling sendt busser afsted fra Aalborg med kurs mod Hørmested med stop i Brønderslev, Hjørring og Sindal. Samt fra Skagen med stop i Ålbæk, Jerup, Elling og Frederikshavn.

Oplysningerne om tilmelding og bustransport kommer senere.

Det plejer at være vildt hyggeligt og Erling giver god rabat på hele butikken. Det er forhåbningen at vi kan samle over 100 ølentusiaster i 2017. Ses vi?

Direkte link's til billetter....

 

Flere link's følger når de er klar......

Yderligere kommende arrangementer i 2017:

Sommersmagning i Juni

Vest Flanderen smagning i August.

Årsmøde i Oktober.

Julesmagning i November.