TOPmøde er hygge på HØJT plan - kom og vær med 7/4 2018

Derfor SKAL du tilmelde dig:

 

  • Du betaler 200 kroner og får
  • Transport ud og hjem
  • Skønt øl og lækkert mad
  • Samvær og fed hygge med ligesindede
  • Fantastisk selskab og gode grin 
  • 25% rabat på hele butikken

 

 

WHAT'S NOT TO LIKE?!

 

 

 

Ideen til TOPmødet hos Danske Ølentusiaster i Nordjylland opstod egentlig efter at Erling Christensen i 2014 havde inviteret udvalgte lokalafdelinger i Nordjylland til at komme og deltage i juleølsmagning i hans forretning i Hørmested.

Erling tilbød at arrangere buskørsel, hvis Lokalafdeling Aalborg ville komme på besøg, han havde lavet samme manøvre i forhold til Frederikshavn - og da ideen og datoen blev præsenteret på et regionsbestyrelsesmøde stod det hurtigt klart at der var stor interesse for at være med blandt ølentusiasterne i Skagen, Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev og pludselig var et decideret TOPmøde på tegnebrættet.

 

 

Interessen viste sig at være kæmpestor for at samles på tværs og hygge sig sammen i de 5 øverste lokalafdelinger i landet (når man undtager Færøerne og Grønland, som har så lidt aktivitet at det egentlig er forkert at regne dem med som lokalafdelinger).

Allerede første år var det totalt hyggeligt. Det lykkedes at samle 65 deltagere, som nød samværet og det gode øl. Året efter samledes 85. Og vi vidste at vi havde ramt noget rigtigt.

Ved en heldig tilfældighed var det lykkes at lave et regionsarrangement som kunne trække folk - og det er helt vil skønt - det skal vi da helt sikkert fortsætte med!

 

DELTAGERANTALLET ER STEGET ÅR FOR ÅR - SKAL 2018 VÆRE ÅRET HVOR VI BLIVER OVER 100?

 

 

 

SÆT STRAKS X I KALENDEREN 7/4