Polsk Ølsmagning

John fra Ninkasira kigger forbi med polsk øl.

 

Arrangementet foregår onsdag d. 26. april kl. 18.30 på restaurant Larsens Bøfhus, Østergade 1A, 1 sal, 3600 Frederikssund.

http://www.larsensbofhus.dk

 

Selve ølsmagning + mad 165 kr.

 

Tilmelding og betaling online brug dette link.

https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=2f2000bafb

 

Husk at printe og medbringe billet til øl smagningen.

 

Tilmelding seneste søndag d. 23. april.

 

Lotteri i pausen kan betales med kontanter eller mobilepay.

 

 I 2015 blev der brygget omkring 3,8 milliarder liter øl i Polen viser tal fra Polens Statistisk GUS. Det er den højeste produktion i ti år. Den stigende polske ølproduktion skyldes både en højere af-sætning i Polen og en stigende eksport til andre lande. Polsk øl eksporteres til lande i hele verden, blandt andet Vietnam, Malaysia, Brasilien og Mexico. Polens største eksportmarked er Ungarn og derefter følger Holland, Tyskland og Italien.
Polsk øl i Danmark er helt overset hvis vi ser bort fra de danske bryggerier der har fundet ud af at få deres øl produceret billigt på Polske bryggerier og sælge til priser som var det brygget i Dan-mark.
Ninkasira står 100 % inde for kvaliteten af polsk øl, det er velbrygget, produceret under gode hygiej-niske forhold og så er der god sammenhæng mellem pris og kvalitet.
This is the taste of Poland
Denne smagning har fokus på øl af alle typer. Der smages på 8 forskellige slags
Ninkasira fortæller om det polske øl eventyr, bryggerierne og præsenterer de enkelte øl. De forskel-lige øl præsenteres også på skrift med mulighed for egne notater.
Det går rigtigt stærkt i Polen.
Vi forventer der vil åbne 30-50 nye mikrobryggerier i Polen i 2017.
Hvis man skal følge med er det af største vigtighed at der er samarbejdspartnere i Polen der har fin-geren på pulsen, det har vi selvfølgelig sørget for.
På denne smagning vil vi komme til at smage på nogle helt nye bryggerier der ikke har været i sorti-mentet før og der er selvfølgelig også nogle nye øl fra de af os kendte bryggerier.
Vi kommer blandt andet til at smage kvalitets øl fra
Browar Pinta, Browar Nepomucen
Browar Kormoran, Browar Perun
Gå ikke glip af denne smagning, Vi kan garantere at der bliver
oplevelser og fantastisk godt øl til ganen.

 

Højt skum

Bestyrelsen

 

 

 
Kommende møder

D. 31. maj kl. 18.30

Ølfestivals øl