Gastromad på Ølfestival
Vidste du, at du kan få en gastronomisk oplevelse, hvor du smager mad med øl og drikker udvalgte bryg til?

“Højt skum!” er Ølfestivalens gastronomiske restaurant. Her får du mad, der er tilberedt med øl, og øl, der er særligt udvalgt til maden. Og så har du fra restauranten udsigt over festivalen set fra oven. 

Gæster på restauranten bydes på en treretters menu, og en seating varer i halvanden time. 

Her får gæsterne til forret torskefilet ølbagt med IPA-skum og mynte. Dertil drikkes “Thagaard” fra Thisted Bryghus. Hovedretten er to udskæringer fra fynske kalve; bavette grillet og stegt til den røde side og mellemgulv braiseret i witbier med milde hvidløg. Til hovedretten serveres “Grisk” fra Hornbeer. Desserten byder på chokoladeis; semifreddo med kakao-nips, ristet hvid chokolade og kriek. Isen ledsages af “Elskerinden” fra bryggeriet Syndikatet. Alt sammen på restaurant “Højt skum”. 

“HØJT SKUM” bliver i øvrigt brugt som hilsen og som skål i foreningen, i nogle tilfælde endog som programerklæring eller som motto… du kan læse mere om restauranten her. 

Fredagen på Ølfestival bød igen i år på sol i haven og over 5.000 glade gæster, der prøvesmagte en del af de 1.200 forskellige øl, der er i år er på festivalen. 

I morgen, lørdag, åbner festivaldørene kl. 11 for gæster med forsalgsbillet og 12 for gæster, der skal købe billet i døren. 

HØJT SKUM - og god festival!

 

Sted

LOKOMOTIVVÆRKSTEDET

Otto Busses vej 5A

2450 København SV

Åbningstider

Gæster med billetter købt i forsalg har mulighed for at komme ind én time før billetsalget i døren starter - om lørdagen er det hele to timer før!

Torsdag den 18. maj 2017

kl. 15:00 - 23:00

(Billet købt i forsalg)

kl. 16:00 - 23.00

(Billet købt i døren)

Fredag den 19. maj 2017

kl. 12:00 - 23:00

(Billet købt i forsalg)

kl. 13:00 - 23.00

(Billet købt i døren)

Lørdag den 20. maj 2017

kl. 11:00 - 21:00

(Billet købt i forsalg)

kl. 13:00 - 21.00

(Billet købt i døren)