IT Status

Sidst opdateret: 21-03-2018

Her på IT status siden, kan du løbende følge med i hvad der rører sig dels af projekter, men også udfordringer og tiltag.

Dine-medlemsoplysninger

Under "dine medlems" oplysninger, har vi oplevet at medlemmer ikke får opdateret deres medlems oplysninger, da der har været godkendelse i to trin. Og derfor ofte kontakter sekretariatet.

Dette er nu ændret, således det er mere simpelt at rette sine medlems data.

Sub-domæner

Som del af en process er alle regioner og subdomæner blevet skiftet ud fra eksempelvis esbjerg.ale.dk -> ale.dk/esbjerg

Vi har skiftet/fjernet over 260 subdomæner. Tanken var at denne process skulle gå uden at det ville blive bemærket tydeligt, da alle domænerne har fået opsat en viderstilling til den nye sti de har fået.

Vi har dog nu fået nogle tilbagemeldinger på at der er gamle subdomæner som ikke virker som ventet. Dette kan være forskellige forklaringer på, men oplever du noget som ikke virker, så skriv gerne en mail direkte.

GodeØlsteder.dk

Vi arbejder pt på at implementere nyt layout på gode ølsteder.

På gode ølsteder er der nu lavet en import således vi kan importere alt det gamle indsamlede data vi har og få det ind i den nye struktur på gode ølsteder.

Vi arbejder fortsat på at få opdateret layout samt at indberetninges siderne kommer til at virke med det nye dataformat.

Opdatering af lokalafdelingernes tillidsfolk

Opdatering af lokalafdelinger efter lokalvalget har taget tid, men alle lokalafdelinger som vi har fået info fra bør være opdateret.

Mangler du mod forventning et login, en mail adresse, opdatering til §14 afdeling eller noget helt andet, send da en mail til itansvarlig@ale.dk, så får vi det rettet hurtigst muligt.

Opdatering af regionernes tillidsfolk

Flere regioner har meldt tilbage og er blevet rettet. Der er blevet brugt forskellige formularer til denne tilbagemelding, samt sendt direkte mails. Mener du at have indberettet med ændringerne ikke er slået igennem på Ale.dk, så skriv gerne en mail så vi kan få det samlet op.

Vi har fået tilbagemeldinger på rettelser for nordjylland og nordsjælland, som vil blive rettet hurtigt.

Kontakt os endelig

Har du andet feedback eller input til områder vi skal kigge på, er du altid velkommen til at skrive en mail til: itansvarlig@ale.dk