IT Status

Sidst opdateret: 16-01-2018

Her på IT status siden, kan du løbende følge med i hvad der rører sig dels af projekter, men også udfordringer og tiltag.

VIP lister

Vi har fået feedback på at VIP lister ikke bliver opdateret. Dette bliver nu testet, og der vil komme en opdatering snarrest.

Lokalafdelingernes højrekolonner er i uorden

Rækkefølgen af elementerne i lokalafdelingers højrekolonner samt nogle andre steder på hjemmesiden er blevet ødelagt af uforklarlige grunde.

Fejlen er nu fundet og vores software leverandør har lavet en rettelse. Vi vil påbegynde at rette sorteringer fra en ende af. Det er mange steder sorteringen er gået galt, så oplever du steder, eksempelvis på lokalafdelingers sider, så skriv endeligt til itansvarlig@ale.dk

GodeØlsteder.dk

Vi arbejder pt på godeølsteder, som efter opdateringen til ny version af typo3, har manglet funktionalitet.

Der arbejdes på ar få disse udfordringer løst og i samme omgang kommer der også ny funktionalitet på denne app.

Opdatering af lokalafdelingernes tillidsfolk

Opdatering af lokalafdelinger efter lokalvalget har taget tid, men alle lokalafdelinger som vi har fået info fra bør være opdateret.

Mangler du mod forventning et login, en mail adresse, opdatering til §14 afdeling eller noget helt andet, send da en mail til itansvarlig@ale.dk, så får vi det rettet hurtigst muligt.

Opdatering af regionernes tillidsfolk

Flere regioner har meldt tilbage og er blevet rettet. Der er blevet brugt forskellige formularer til denne tilbagemelding, samt sendt direkte mails. Mener du at have indberettet med ændringerne ikke er slået igennem på Ale.dk, så skriv gerne en mail så vi kan få det samlet op.

Vi har fået tilbagemeldinger på rettelser for nordjylland og nordsjælland, som vil blive rettet hurtigt.

Kontakt os endelig

Har du andet feedback eller input til områder vi skal kigge på, er du altid velkommen til at skrive en mail til: itansvarlig@ale.dk