DØE Hillerød afholder øl smagninger på København Café & Bistro

Arrangement holdes

DØE Hillerød har udsigt til Frederiksborg Slot

Vores bys slot

DØE Hillerød har en festival Hillerød ØLdage

For øl elsker

DØE Hillerød for Øl elskere i Hillerød

Den gode smag

Velkommen til Lokalafdeling Hillerøds hjemmeside

Her får du al din information om nyheder og arrangementer, der foregår i lokalafdelingen. Månedens nyhedsbrev vil du således kunne læse ved at klikke på 'Nyheder'. Her vil du altid kunne læse om det næste arrangement der er på vej. På "Nyheder" siden er der en 'Kalender' der viser alle arrangementer for et halvår ad gangen.

Endvidere vil du her på siden kunne finde oplysninger om både lokale ølindkøbsteder og hvor du kan få et velskænket glas øl i netop dit nærområde. Har du kendskab til et godt sted, der ikke står på listen modtager vi gerne oplysninger herom. P.t. er informationerne ikke opdaterede, men bestyrelsen arbejder på det.

Vi holder medlemsarrangementer hver måned med mulighed for spisning klokken 18:30. Der er ingen arrangementer i juli, pga. sommerferie.

Hvis du har spørgsmål til vores arrangementer eller andet der sker i lokalafdelingen er du altid velkommen til at kontakte lokalformand eller -næstformand. Det gælder også hvis du har idéer eller forslag!

JAN HEINE RASMUSSEN

Formand

Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Hillerød

 

Hillerød lokalafdeling inviterer til øl smagning med HOLBÆK BRYGHUS.

Så er vi heldigvis kommet i gang igen efter sommerferien, hvor vi lagde ud i august med en meget succesfuld smagning med gode øl fra Kongebryg.

Vi fortsætter efteråret med smagning fra endnu et sjællandsk bryghus, som vi ikke tidligere har haft besøg af. Denne gang får vi besøg af Holbæk Bryghus.

Det foregår onsdag, den 20. september kl. 18:30 på København Café og Bistro (bemærk nyt navn, men samme adresse) startende med spisning og derefter ølsmagning.

Det er lagt op til et spændende møde med bryggeren på bryghuset, Elisabeth Gottschalck, som selv kommer og forestår smagningen. Elisabeth var også med på Hillerød Øldage i år, og der var mange af Elisabeths øl i hvert fald ret så eftertragtede. Det er et meget varieret udvalg af øltyper, vi skal smage, og meget populær er også dessert øl fra Bryghuset No. 5.

Det er således, at bryghuset brygger såvel med navnet Holbæk Bryghus som Bryghuset No. 5. Bryghuset blev startet i 2005 og er beliggende i kælderen til restauranten, som nu hedder Bryghuset No. 5. Der knytter sig en særlig historie dertil, men jeg er sikker på, at Elisabeth også vil forklare, hvordan det hænger sammen.
Vi ser ikke meget øl fra Holbæk Bryghus i vores lokalområde, og deres flaskeøl sælges da også
primært i Nordvestsjælland. Men det gør det jo kun endnu mere spændende for os.

Prisen for at deltage i spisning og ølsmagning er kr. 220,-, og du kan tilmelde dig via dette link:

www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow
 
Tilmelding snarest og senest den 14. september kl. 18:00

Efter aftale med København Café & Bistro vil de gerne have antal af tilmeldte personer lidt tidligere end før. Bemærk derfor den forholdsvis korte tilmeldingsfrist denne gang. Så tøv ikke! Tilmeld dig hurtigst muligt og du vil sikre dig en plads til denne næste spændende øl smagning i din lokalafdeling i Hillerød.

Højt skum!

Jan
Lokalafdelings formand DØE Hillerød

Hillerød Bryglaug

Da vi er nogle der ikke synes det er nok bare at smage på det gode øl, men også gerne vil prøve selv at brygge det, har en gruppe håndbryggere under Lokalafdeling Hillerød startet et bryglaug.

Bryglaugets formål er at udveksle erfaringer om håndbrygning, arrangere ture og foredrag med speciel interesse for håndbryggere, samt i øvrigt hjælpe hinanden med at brygge bedre øl.

Hvert halvår afholdes et par møder og typisk en tur eller et foredrag. Vores arrangementer finder du på vores Facebook side.

Vi har også lavet vores eget lille Forum, som du kan blive medlem af, hvis du ønsker at blive holdt orienteret om hvad der sker. Det finder du på:  https://www.facebook.com/groups/33442361966/ , hvor du også har mulighed for at anmode om "medlemsskab" af Hillerød Bryglaug.

Hvis du er interesseret i at være med, så kontakt mig.

Højt skum!

NIELS KILDESKOV

Øldermand

Hillerød Bryglaug

Kommende arrangementer

20. september  -   Holbæk Bryghus kommer
------------------
18. oktober  -   Årsmøde og smagning af polske mikrobryg
------------------
15. november  -   IPA smagning
------------------
13. december  -   Juleøl smagning og julebuffet

 

 

Referater, Årsberetninger og andet

Lokalafdeling Hillerød

Medlemsstatistik

Antal medlemmer lige nu: 250
Antal medlemmer for et år siden: 255
Vækst det seneste år: -1.96%

Medlemssammensætningen er lige nu således:

Mænd: 74.80%
Kvinder: 25.20%
Personlige medlemmer: 62.00%
Husstandsmedlemmer: 38.00%
Klubmedlemmer: 0.00%

 
Medlemsstatistikken indeholder også medlemmer med 'valgt lokalafdeling' - derfor kan der være flere medlemmer end i postnummeroversigten!

Postnummeroversigt

Lokalafdeling Hillerød dækker følgende postnummerdistrikter (antal medlemmer i parentes):3200 Helsinge (30) - 3210 Vejby (1) - 3220 Tisvildeleje (1) - 3230 Græsted (15) - 3250 Gilleleje (14) - 3320 Skævinge (11) - 3330 Gørløse (1) - 3400 Hillerød (92) - 3480 Fredensborg (18) - 3540 Lynge (14)
I alt 197 medlemmer.

Lokalformand

Jan Heine Rasmussen
Solbakken 2E, 1. th.
3400 Hillerød
23963439
jan.heine.rasmussen(at)remove-this.ale.dk
Lokalnæstformand

Henrik Lyksborg
Slettebjerget 39
3400 Hillerød
48255343
28807270
henrik.lyksborg(at)remove-this.ale.dk
Lokalredaktør

Brian Boese
Møllesvinget 11
3400 Hillerød
42793188
42793188
brian.boese(at)remove-this.ale.dk

Kassere

Robert Albrecht (kassere)
Smedievej 209
3400 Hillerød
26123373
robert.a(at)live.dk

Bestyrelsesmedlem

Steen Larsen
Bygvangen 38
3400 Hillerød
61260204
steen.hilleroed(at)hotmail.com

Bestyrelsesmedlemmer

Følg os på Facebook

På vores Facebook side kan du se lidt om hvad der rør sig på øl-fronten i Hillerød og omegn, se billeder fra vores arrangementer og følge med hvad der sker i din lokalafdeling

Mødested

Lokalafdeling Hillerød afholder sine medlemsmøder på

København Café & Bistro
Torvet 4
3400 Hillerød

medmindre andet er nævnt.

Se "Arrangementer".