DØE Hillerød afholder øl smagninger på København Café & Bistro

Arrangement holdes

DØE Hillerød har udsigt til Frederiksborg Slot

Vores bys slot

DØE Hillerød har en festival Hillerød ØLdage

For øl elsker

DØE Hillerød for Øl elskere i Hillerød

Den gode smag

Hillerød Bryglaug

Da vi er nogle der ikke synes det er nok bare at smage på det gode øl, men også gerne vil prøve selv at brygge det, har en gruppe håndbryggere under Lokalafdeling Hillerød startet et bryglaug.

Bryglaugets formål er at udveksle erfaringer om håndbrygning, arrangere ture og foredrag med speciel interesse for håndbryggere, samt i øvrigt hjælpe hinanden med at brygge bedre øl.

Hvert halvår afholdes et par møder og typisk en tur eller et foredrag. Vores arrangementer finder du på vores Facebook side.

Vi har også lavet vores eget lille Forum, som du kan blive medlem af, hvis du ønsker at blive holdt orienteret om hvad der sker. Det finder du på:  https://www.facebook.com/groups/33442361966/ , hvor du også har mulighed for at anmode om "medlemsskab" af Hillerød Bryglaug.

Hvis du er interesseret i at være med, så kontakt mig.

Højt skum!

NIELS KILDESKOV

Øldermand

Hillerød Bryglaug

Kommende arrangementer

9. februar  -  15 års jubilæum og Eddie's ølshow

------------------

21. marts  - Påskeøl og buffet

------------------

13/14. april - Hillerød øldage

------------------

16. maj - Canadisk øl m. Torben Mathews

------------------

9. juni - Pubcrawl

 

 

Velkommen til Lokalafdeling Hillerøds hjemmeside

Her får du al din information om nyheder og arrangementer, der foregår i lokalafdelingen. Månedens nyhedsbrev vil du således kunne læse ved at klikke på 'Nyheder'. Her vil du altid kunne læse om det næste arrangement der er på vej. På "Nyheder" siden er der en 'Kalender' der viser alle arrangementer for et halvår ad gangen.

Endvidere vil du her på siden kunne finde oplysninger om både lokale ølindkøbsteder og hvor du kan få et velskænket glas øl i netop dit nærområde. Har du kendskab til et godt sted, der ikke står på listen modtager vi gerne oplysninger herom. P.t. er informationerne ikke opdaterede, men bestyrelsen arbejder på det.

Vi holder medlemsarrangementer hver måned med mulighed for spisning klokken 18:30. Der er ingen arrangementer i juli, pga. sommerferie.

Hvis du har spørgsmål til vores arrangementer eller andet der sker i lokalafdelingen er du altid velkommen til at kontakte lokalformand eller -næstformand. Det gælder også hvis du har idéer eller forslag!

JAN HEINE RASMUSSEN

Formand

Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Hillerød

 

Referater, Årsberetninger og andet

Næste arrangement

Lokalafdeling Hillerød - 15 års jubilæum og Eddie's ølshow

​I februar kan vi fejre 15 års jubilæum som lokalafdeling i Hillerød. Det skal vi naturligvis fejre. Og det vil vi gøre på behørig vis. Vi skal nemlig smage øl fra Midtfyns Bryghus med ingen ringere selvfølgelig end
ejeren Eddie Szweda til at føre os gennem smagningen​.

Det foregår på København - Café & Bistro, som normalt, men det er også det eneste sædvanlige.

fredag, den 9. februar kl. 18:00

​Bemærk at det denne gang er på en fredag, og at vi starter kl. 18:00. Denne gang serveres i anledning af jubilæet nemlig såvel forret som hovedret. Hertil som sædvanlig jeres egne indkøbte øl.

Derefter overtager Eddie showet - og de af jer, der tidligere har oplevet Eddie, ved, at det er noget af en show, når vi føres gennem en ølsmagning med Eddie. Han er en entertainer og fantastisk historiefortæller. Han flyttede fra storbyen i USA til en landsby på Fyn, og så besluttede han sig for at starte et bryggeri. Det skulle vise sig at blive noget af en udfordring. Dette samt livet som "nydansker" vil Eddie underholde med, mens vi ledes gennem en ølsmagning af flere prisvindende øl.

Og der vil helt sikkert være rigeligt af godt øl, for som Eddie har sagt: "Vi måler ikke til smagninger med Midtfyns Bryghus. Jeg tager rigeligt med".​

Eddie har nu boet i Danmark i ca 25 år, men hans charmerende amerikanske accent blandet med noget stand-up comedy og en ølsmagning vil gøre denne aften helt uforglemmelig. Du vil få en helt igennem meget velsmagende og ikke mindst meget morsom aften, som du absolut ikke må gå glip af.

Du skal ikke betænke dig på at tilmelde dig vores fantastiske 15 års jubilæums aften. Det hele får du for kr. 300,- og du tilmelder dig via place2book senest 5. februar 2018 her:

 https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=5b6ebc4e16


Vi ser meget frem til en velsmagende og meget underholdende aften den 9. februar.


Vel mødt og højt skum!

Bestyrelsen, DØE lokalafdeling Hillerød

Lokalafdeling Hillerød

Medlemsstatistik

Antal medlemmer lige nu: 248
Antal medlemmer for et år siden: 258
Vækst det seneste år: -3.88%

Medlemssammensætningen er lige nu således:

Mænd: 75.40%
Kvinder: 24.60%
Personlige medlemmer: 64.92%
Husstandsmedlemmer: 35.08%
Klubmedlemmer: 0.00%

 
Medlemsstatistikken indeholder også medlemmer med 'valgt lokalafdeling' - derfor kan der være flere medlemmer end i postnummeroversigten!

Postnummeroversigt

Lokalafdeling Hillerød dækker følgende postnummerdistrikter (antal medlemmer i parentes):3200 Helsinge (30) - 3210 Vejby (2) - 3220 Tisvildeleje (1) - 3230 Græsted (13) - 3250 Gilleleje (15) - 3320 Skævinge (12) - 3330 Gørløse (2) - 3400 Hillerød (98) - 3480 Fredensborg (17) - 3540 Lynge (15)
I alt 205 medlemmer.

Lokalformand

Jan Heine Rasmussen
Solbakken 2E, 1. th.
3400 Hillerød
23963439
jan.heine.rasmussen(at)remove-this.ale.dk
Lokalnæstformand

Henrik Lyksborg
Slettebjerget 39
3400 Hillerød
48255343
28807270
henrik.lyksborg(at)remove-this.ale.dk
Lokalredaktør

Brian Boese
Møllesvinget 11
3400 Hillerød
42793188
42793188
brian.boese(at)remove-this.ale.dk

Kasserer

Robert Albrecht (kasserer)
Smedievej 209
3400 Hillerød
26123373
robert.a(at)live.dk

Bestyrelsesmedlem

Steen Larsen
Bygvangen 38
3400 Hillerød
61260204
steen.hilleroed(at)hotmail.com

Bestyrelsesmedlemmer

Følg os på Facebook

På vores Facebook side kan du se lidt om hvad der rør sig på øl-fronten i Hillerød og omegn, se billeder fra vores arrangementer og følge med hvad der sker i din lokalafdeling

Mødested

Lokalafdeling Hillerød afholder sine medlemsmøder på

København Café & Bistro
Torvet 4
3400 Hillerød

medmindre andet er nævnt.