DØE Hillerød afholder øl smagninger på Café København

Arrangement holdes

DØE Hillerød har udsigt til Frederiksborg Slot

Vores bys slot

DØE Hillerød har en festival Hillerød ØLdage

For øl elsker

DØE Hillerød for Øl elskere i Hillerød

Den gode smag

Velkommen til Lokalafdeling Hillerøds hjemmeside

Her får du al din information om nyheder og arrangementer, der foregår i lokalafdelingen. Månedens nyhedsbrev vil du således kunne læse ved at klikke på 'Nyheder'. Her vil du altid kunne læse om det næste arrangement der er på vej. På "Nyheder" siden er der en 'Kalender' der viser alle arrangementer for et halvår ad gangen.

Endvidere vil du her på siden kunne finde oplysninger om både lokale ølindkøbsteder og hvor du kan få et velskænket glas øl i netop dit nærområde. Har du kendskab til et godt sted, der ikke står på listen modtager vi gerne oplysninger herom. P.t. er informationerne ikke opdaterede, men bestyrelsen arbejder på det.

Vi holder medlemsarrangementer hver måned med mulighed for spisning klokken 18:30. Der er ingen arrangementer i juli, pga. sommerferie.

Hvis du har spørgsmål til vores arrangementer eller andet der sker i lokalafdelingen er du altid velkommen til at kontakte lokalformand eller -næstformand. Det gælder også hvis du har idéer eller forslag!

JAN HEINE RASMUSSEN

Formand

Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Hillerød

 

Hillerød lokalafdeling inviterer til påskebryg smagning samt stor påskebuffet.​​

​Det er med stor fornøjelse, at Lokalafdeling Hillerød igen i år inviterer til smagning af nogle af årets påskebryg og forårsøl.​

Det foregår onsdag, den 5. april kl. 18:30 på Café København.

​Indkøbet af øl er i gode hænder, da Henrik og Steen tager sig af det, hvilket de jo ved tidligere lejligheder har vist, at de har rigtig godt styr på. Mens vi smager os igennem de spændende øl og den store buffet, skal I nok forvente en lille konkurrence/quiz, så der også bliver lidt ekstra underholdning med jer selv som deltagere.

Vi har denne gang aftalt med Café København, at der diskes op med en for årstiden passende buffet. Så ingen tvivl om, at tidligere deltagere ved påskebuffet og/eller ved vores juleøl smagninger allerede ser frem til en velsmagende og meget hyggelig aften.​

I kan deltage denne aften for den favorable pris af kr. 275,- pr. deltager. Det er denne aften er det kun muligt at deltage i hele arrangementet. Som sædvanlig starter vi med en øl, som vi hver især selv indkøber, mens vi går til bords og afventer, at alle er ankommet. Af hensyn til øl indkøb i en passende mængde, er det vigtigt, at du tilmelder dig så hurtigt som muligt, så vi ved hvor meget øl, der skal indkøbes. Dette vil være en meget stor hjælp​, tak..
 
Tilmeld dig hurtigst muligt via Place2Book og allersenest den​ 2.april ​via følgende link:

www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow

Vi ser frem til endnu en velsmagende aften i godt samvær og stort fremmøde.

​Bestyrelsen lokalafdeling Hillerød​

Hillerød Bryglaug

Da vi er nogle der ikke synes det er nok bare at smage på det gode øl, men også gerne vil prøve selv at brygge det, har en gruppe håndbryggere under Lokalafdeling Hillerød startet et bryglaug.

Bryglaugets formål er at udveksle erfaringer om håndbrygning, arrangere ture og foredrag med speciel interesse for håndbryggere, samt i øvrigt hjælpe hinanden med at brygge bedre øl.

Hvert halvår afholdes et par møder og typisk en tur eller et foredrag. Vores arrangementer finder du på vores Facebook side.

Vi har også lavet vores eget lille Forum, som du kan blive medlem af, hvis du ønsker at blive holdt orienteret om hvad der sker. Det finder du på:  https://www.facebook.com/groups/33442361966/ , hvor du også har mulighed for at anmode om "medlemsskab" af Hillerød Bryglaug.

Hvis du er interesseret i at være med, så kontakt mig.

Højt skum!

NIELS KILDESKOV

Øldermand

Hillerød Bryglaug

Kommende arrangementer


5. april  -   Forårsøl og påskeøl samt påskebuffet

------------------

5. maj  -   kl. 14 - 19  Frederiksborg Centret:  Hillerød øldage
6. maj  -   kl. 11 - 18  Frederiksborg Centret:  Hillerød øldage

------------------

17. juni  -   Pubcrawl i København

FrederiksborgCentret og Danske Ølentusiaster lokalafdeling Hillerød glæder sig til, at byde velkommen til Hillerød Øldage 5 & 6. maj!

Dage for alle ølelskere!

Her er 2 dage fyldt med skønne smagsprøver, dejlig mad og god stemning.

 

frederiksborgcentret.dk/kalendere/hilleroed-oel-dage/

Referater, Årsberetninger og andet

Lokalafdeling Hillerød
Lokalafdeling Hillerød dækker følgende postnummerdistrikter (antal medlemmer i parentes):3200 Helsinge (33) - 3210 Vejby (1) - 3220 Tisvildeleje (2) - 3230 Græsted (15) - 3250 Gilleleje (16) - 3320 Skævinge (11) - 3330 Gørløse (1) - 3400 Hillerød (100) - 3480 Fredensborg (18) - 3540 Lynge (14)
I alt 211 medlemmer.

Lokalformand

Jan Heine Rasmussen
Solbakken 2E, 1. th.
3400 Hillerød
23963439
Lokalnæstformand

Henrik Lyksborg
Slettebjerget 39
3400 Hillerød
48255343
28807270

Bestyrelsesmedlemmer

Robert Albrecht (kassere)
Smedievej 209
3400 Hillerød
26123373
robert.a(at)live.dk   

Brian Boese (webredaktør)
Møllesvinget 11
3400 Hillerød
42793188
brian.boese(at)gmail.com 

Steen Larsen
Bygvangen 38
3400 Hillerød
61260204
steen.hilleroed(at)hotmail.com

Følg os på Facebook

På vores Facebook side kan du se lidt om hvad der rør sig på øl-fronten i Hillerød og omegn, se billeder fra vores arrangementer og følge med hvad der sker i din lokalafdeling

Mødested

Lokalafdeling Hillerød afholder sine medlemsmøder på

Café København
Torvet 4
3400 Hillerød

medmindre andet er nævnt.

Se "Arrangementer".

Medlemsstatistik

Statistikken indeholder også medlemmer med 'valgt lokalafdeling' - derfor kan der være flere medlemmer end i postnummeroversigten!

Antal medlemmer lige nu: 254
Antal medlemmer for et år siden: 242
Vækst det seneste år: 4.96%

Medlemssammensætningen er lige nu således:

Mænd: 75.20%
Kvinder: 24.80%
Personlige medlemmer: 61.42%
Husstandsmedlemmer: 38.58%
Klubmedlemmer: 0.00%