DØE Hillerød afholder øl smagninger på Café København

Arrangement holdes

DØE Hillerød har udsigt til Frederiksborg Slot

Vores bys slot

DØE Hillerød har en festival Hillerød ØLdage

For øl elsker

DØE Hillerød for Øl elskere i Hillerød

Den gode smag

Velkommen til Lokalafdeling Hillerøds hjemmeside

Her får du al din information om nyheder og arrangementer, der foregår i lokalafdelingen. Månedens nyhedsbrev vil du således kunne læse ved at klikke på 'Nyheder'. Her vil du altid kunne læse om det næste arrangement der er på vej. På "Nyheder" siden er der en 'Kalender' der viser alle arrangementer for et halvår ad gangen.

Endvidere vil du her på siden kunne finde oplysninger om både lokale ølindkøbsteder og hvor du kan få et velskænket glas øl i netop dit nærområde. Har du kendskab til et godt sted, der ikke står på listen modtager vi gerne oplysninger herom. P.t. er informationerne ikke opdaterede, men bestyrelsen arbejder på det.

Vi holder medlemsarrangementer hver måned med mulighed for spisning klokken 18:30. Der er ingen arrangementer i juli, pga. sommerferie.

Hvis du har spørgsmål til vores arrangementer eller andet der sker i lokalafdelingen er du altid velkommen til at kontakte lokalformand eller -næstformand. Det gælder også hvis du har idéer eller forslag!

JAN HEINE RASMUSSEN

Formand

Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Hillerød

 

DØE Hillerød inviterer til Pubcrawl og italiensk øl smagning

Dette nyhedsbrev indeholder omtale af 2 kommende begivenheder, i juni måned,  nemlig Pub crawl i København lørdag, den 17. juni, og ølsmagning fra italienske Baladin hos Skjold Burne, Hillerød Pubcrawl i København:

Som annonceret afholder vi en pubcrawl i København lørdag, den 17. juni. Mødested er på Hillerød station med afgang til København med S-toget kl. 11:32. Vel ankommet starter vi i Vesterbro området, og der er på ruten planlagt at besøge såvel nogle kendte steder som også nogle ret nyligt åbnede gode ølsteder.

Efter de første par vandingshuller er det nok tid til lidt frokost, og det kunne jo være på Øl & Brød. Det kan dog være afhængig af tilgængelighed og reservationer. Selve ruten, og hvor det hele slutter, vil vi lade dagens oplevelser afgøre.

Til dette arrangement skal du ikke indbetale noget på forhånd, men selv betale dine egne øl på turen.

Tilmelding er derfor anderledes end normalt, du skal tilmelde dig med en mail til Brian

på denne mail adresse: brian.boese@gmail.com

Du er tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse fra Brian.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Øl smagning af italienske Baladin hos Skjold Burne, Frederiksværkgade 95, Hillerød:

Onsdag, den 28. juni vil Martin Lønvig arrangere en smagning af øl fra italienske Baladin ledet af André, som nogle nok husker fra vores smagning af ales i november sidste år. Der skal smages i hvert fald 7 forskellige Baladin (nok mere end 10 cl af hver☺), og inklusive 2 Baladin glas koster smagningen kr. 200,-, og den afholdes i butikken. Der vil være 20% rabat på dagen og 15% på alt andet øl.

Tilmelding til dette er direkte i butikken eller ved telefon 31 41 82 18, hvortil tilmelding også kan betales ved MobilePay.

Alle medlemmer ønskes rigtig god fornøjelse og en god og velsmagende sommer. Vi vender tilbage i august med nye spændende arrangementer. Planen for 2. halvår 2017 er ved at falde på plads.

Bestyrelsen, Hillerød Lokalafdeling
Hillerød Bryglaug

Da vi er nogle der ikke synes det er nok bare at smage på det gode øl, men også gerne vil prøve selv at brygge det, har en gruppe håndbryggere under Lokalafdeling Hillerød startet et bryglaug.

Bryglaugets formål er at udveksle erfaringer om håndbrygning, arrangere ture og foredrag med speciel interesse for håndbryggere, samt i øvrigt hjælpe hinanden med at brygge bedre øl.

Hvert halvår afholdes et par møder og typisk en tur eller et foredrag. Vores arrangementer finder du på vores Facebook side.

Vi har også lavet vores eget lille Forum, som du kan blive medlem af, hvis du ønsker at blive holdt orienteret om hvad der sker. Det finder du på:  https://www.facebook.com/groups/33442361966/ , hvor du også har mulighed for at anmode om "medlemsskab" af Hillerød Bryglaug.

Hvis du er interesseret i at være med, så kontakt mig.

Højt skum!

NIELS KILDESKOV

Øldermand

Hillerød Bryglaug

Kommende arrangementer


17. juni  -   Pubcrawl i København

------------------

28. juni  -  Italienske Baladin øl

------------------

23. august  -   ikke planlagt

------------------

20. september  -   ikke planlagt

------------------

18. oktober  -   ikke planlagt

------------------

15. november  -   ikke planlagt

------------------

13. december  -   Juleøl og julebuffet

Referater, Årsberetninger og andet

Lokalafdeling Hillerød
Lokalafdeling Hillerød dækker følgende postnummerdistrikter (antal medlemmer i parentes):3200 Helsinge (32) - 3210 Vejby (1) - 3220 Tisvildeleje (2) - 3230 Græsted (15) - 3250 Gilleleje (14) - 3320 Skævinge (11) - 3330 Gørløse (1) - 3400 Hillerød (98) - 3480 Fredensborg (18) - 3540 Lynge (14)
I alt 206 medlemmer.

Lokalformand

Jan Heine Rasmussen
Solbakken 2E, 1. th.
3400 Hillerød
23963439
Lokalnæstformand

Henrik Lyksborg
Slettebjerget 39
3400 Hillerød
48255343
28807270

Bestyrelsesmedlemmer

Robert Albrecht (kassere)
Smedievej 209
3400 Hillerød
26123373
robert.a(at)live.dk   

Brian Boese (webredaktør)
Møllesvinget 11
3400 Hillerød
42793188
brian.boese(at)gmail.com 

Steen Larsen
Bygvangen 38
3400 Hillerød
61260204
steen.hilleroed(at)hotmail.com

Følg os på Facebook

På vores Facebook side kan du se lidt om hvad der rør sig på øl-fronten i Hillerød og omegn, se billeder fra vores arrangementer og følge med hvad der sker i din lokalafdeling

Mødested

Lokalafdeling Hillerød afholder sine medlemsmøder på

Café København
Torvet 4
3400 Hillerød

medmindre andet er nævnt.

Se "Arrangementer".

Medlemsstatistik

Statistikken indeholder også medlemmer med 'valgt lokalafdeling' - derfor kan der være flere medlemmer end i postnummeroversigten!

Antal medlemmer lige nu: 248
Antal medlemmer for et år siden: 244
Vækst det seneste år: 1.64%

Medlemssammensætningen er lige nu således:

Mænd: 75.40%
Kvinder: 24.60%
Personlige medlemmer: 61.69%
Husstandsmedlemmer: 38.31%
Klubmedlemmer: 0.00%