Ale-mail
- Danske Ølentusiasters elektroniske nyhedsbrev.

Ale-mail er Danske Ølentusiasters elektroniske nyhedsbrev, som udsendes til alle medlemmer med e-mail. Sammen med Ølentusiasten er Ale-mail kernen i foreningens kommunikation med medlemmer. Nyhedsbrevet udsendes med lettere uregelmæssige mellemrum, typisk mellem hver 2. og hver 4. uge, men også med kort varsel, når der sker noget epokegørende.

Ale-mail formidler nyheder fra foreningen om arrangementer og andre aktiviteter, og fra ølbrancen bringes stort og småt om nye øl, nye bryggerier, bryggeribesøg, rejser m.h.t. Nyhedsbrevet bringer også kommercielle nyheder, men kun ud fra en overvejelse om det er interessant for medlemmerne - der kan ikke tegnes annoncer i Ale-mail.

Alle medlemmer, som har opgivet deres e-mailadresse til foreningen modtager nyhedsbrevet - og desuden også lokale nyhedsbreve fra den lokalafdeling og region, man er tilknyttet. Tre ud af fire medlemmer er med på listen, hvilket er kraftigt medvirkende til den stærke indre sammenhæng i foreningen, som har præget os fra starten i 1998.

For medlemmer af foreningen står det samlede arkiv med over 200 udgaver af Ale-mail til rådighed. Følg linket til højre.

Stof, forslag og ideer sendes til redaktøren, Anders Evald på ale-mail(at)remove-this.ale.dk.

Højt skum!

Anders Evald

Redaktør, Ale-mail, Danske Ølentusiasters elektroniske nyhedsbrev

...kun for medlemmer!

Redaktør af Ale-mail

Anders Evald
Halvtolv 17, st. th
1436 København K
45816090
30 26 60 90