Denne gang havde vi besøg af Kai, tidligere brygmester på Jensen`s bryghus som jo desværre ikke klarede sig igennem krisen som har ramt Danmark og i særdeleshed mindre Danske bryghuse. På det område er jeg desværre ikke sikker på om vi endnu kun har set toppen af isbjerget men det kan kun tiden vise, men nok om det Kai mødte op i højt humør selv om han kun kunne deltage i smagningen i begrænset omfang da han lige efter smagningen skulle til Kiel, han medbragte 6 Tyske øl og en enkelt øl fra Duelund bryglade som han salv havde været med til at brygge. Efter min mening var det en rigtig god smagning hvor Kai præsenterede øllet og fortalte om de Tyske bryghuse og de forskellige Tyske brygmetoder.

Vi siger Kai mange tak for smagningen og ønsker ham held og lykke med hans nye job Hos Braunstein bryghus. Desværre flytter Kai så også til Sjælland hvilket er et tab for os Jyder.

Pointgivningen gav følgende resultat:

1. Andechser Doppelbock Dunkel – 92

2. Vårsol, Duelund Bryglade – 86

3. Einbecker Bock – 74

4. Andechser Bergbock – 73

5. Graf Bay Klasik – 57

6. Altbayrisches Hefewiezen – 56

7. Augustiner Edelstoff – 51

Max mulige – 120

På de afleverede skemaer var der følgende bemærkninger:

I skal have ros for den store variation.

God smagning. Bryggeren Kai Ulrich var meget inspirerende.

Super at høre fra en bryggers synsvinkel, hvordan øllene kommer til verdenen.

Rigtig god ølsmagning med en vidende brygger.

Godt med brød i stedet for chips.

For lidt mørkt øl.

Referat – Karl Nissen

Optælling – Ole Axelsen