Fr.sund Nyt Marts 2010
Kære Frederikssundske Ølentusiaster

Vi nærmer os med hastige skridt påsken og jeg har med undren set på et meget lille påskeøl sortiment i de forskellige butikker. I forhold til sidste år er der klart sket en forringelse af udvalget, ikke kun i enkelte butikker, men over hele linien. Så husk at spørge de forskellige butikker om et forbedret udvalg - Husk at lille efterspørgelse giver et lille udbud...

  • Næste medlemsmøde - Påskeølsmagning

  • Sidste medlemsmøde - Besøg af bryggeriet Skands

Påskeølsmagning

Som nævnt tidligere har udvalget ikke været så stort og derfor har vi været vidt omkring og lede efter Påskebryg. OG det er lykkede os at finde øl fra både syd og øst og også lidt fra de andre kanter.

Så lad os se ikke vi kan komme med et par rigtigt gode ideer til hvad I kunne have købt til påsken.
Mødet afholdes nemlig onsdag d. 31. Marts, altså dagen før skærtorsdag. Så der er rimelig mulighed for en rigtig spændende aften, hvor det ikke er nødvendigt at skulle tidligt op for at gå på arbejde dagen efter.

Vi starter som sædvanligt kl. 18.30 med spisning og kl. 19.30 med selve smagningen.
Prisen er 75,- for mad og 75,00 for smagningen.
Tilmelding: Sidste tilmeldingsfrist er Søndag d. 28. Marts. Bemærk at det er et af de mere populære møder og at vi kun har plads til 40 deltagere.

 

Sidste medlemsmøde - Besøg af bryggeriet Skands.

Der var totalt fyldt op til denne ølsmagning og havde der ikke været de 4-5 afbud grundet diverse forkølelser, så havde der virkeligt været trangt. Men 40 var mødt op for at høre om (og smage) en masse spændende øl.


Vi havde besøg af bryggeriet Skands, hvor Bryggeren Birthe Skands fortalte vidt og bredt om Skands øl, lidt om hendes erfaringer som brygger hos Carlsberg. Et helt klart spændende foredrag blandet med en masse godt øl fra bryggeriet. Der var vist ikke nogen der gik tørstige hjem fra den aften.

Sædvanen tro lagde vi ud med en god gang aftensmad, denne gang bestående af en lækker Gullash suppe. Dertil fik  vi en Skands New Stout. Denne har ikke noget med en ”Rigtig” Stout at gøre, og vi fik da også senere at vide, at den er ved at skifte navn, da det gav anledning til en del forvirring.

Efter maden, gik vi i gang med selve smagningen og vi startede med at rense vores smagsløg med en humlefryd. Derefter gik det slag i slag med Blå chimpanse, Entreprenør øl og meget mere.

Da foredraget sluttede klokken 10 var stemningen så høj, at det tog os en lille time før vi fik smidt de sidste gæster hjem.  En rigtig dejlig aften – tak fordi at I alle var med til at skabe den gode stemning.

 

 

Højt Skum

På bestyrelsens vegne

Bo Bjørholm

 

Tilmeldingsfrister:

Medlemsmøde med Påskeøl smagning - Tilmeld senest d. 28. marts