Information

Information for frivillige til Ølfestival® København 2016

Denne side indeholder informationer til jer som ønsker at deltage som frivillige på festivalen.

Vi glæder os over stadig at kunne samle rigtig mange medlemmer til frivilligt arbejde på Ølfestivalen. Med jeres store indsats bliver festivalen til det helt unikke arrangement den er idag. Udover nogle sjove (og til tider hektiske) timer sammen med andre ølentusiaster fra hele landet, har man som frivillig mulighed for at være med til at give gæsterne en rigtig god oplevelse.

Man kan kun deltage som frivillig hvis man er medlem af Danske Ølentusiaster.

Vær opmærksom på, at vagttiderne bliver fjernet fra tilmeldingsskemaet efterhånden som de bliver fyldt op, så hvis det er meget vigtigt for dig at deltage på ganske bestemte vagter, så skal du være hurtigt ude for at sikre dig at du kan få netop de vagter du ønsker.

Vagter:

På alle vores Ølfestivaler skal du tilmelde dig mindst 2 vagter for at være med som frivillig - du må naturligvis meget gerne vælge flere end 2. Alle vagterne er på mellem 4 og 5 timer, og vi har brug for frivillige fra ca. 1 time før åbningstid til ca. 1?2-1 time efter lukketid. Når du er logget ind på din egen side under NemVagt kan du se hvilke vagter der stadig er ledige, og det er så dem som du har mulighed for at vælge. Du skal påregne ca. ½ time til information og udlevering af tøj når du møder på første vagt, hvorfor du vil blive bedt om at komme tidligt første gang du møder op.

Opgaver:

Det er muligt på forhånd at give udtryk for hvilke opgaver man ønsker. Vi gør vores yderste for at kunne tilfredsstille jeres ønsker, men vi tager forbehold for, at vi muligvis kommer til at placere enkelte på andre opgaver. Jo hurtigere I tilmelder jer som frivillig, jo større er sandsynligheden for, at I får jeres ønsker opfyldt, da vi fylder op efter ”først til mølle princippet”. Vælg gerne flere typer opgaver - så varierer vi jeres opgaver, så godt det lader sig gøre. Hvis I ønsker kun at være et sted under hele festivalen - vælger I naturligvis kun en type opgave.

Bespisning:

Der er et måltid inkluderet i hver vagt. Drikkevarer er inkluderet i bespisningen. Der vil i festivalkantinen være sodavand, postevand og kaffe. Under festivalen har vi kaffe, te og sodavand på nogle af posterne samt i fællesrummet for de frivillige. Der vil også i begrænset omfang være frugt og lignende under festivalen - så langt ”lageret” nu rækker.

Beklædning:

Beklædning er "festival-veste". Vesten er jeres tegn på at I er ”på vagt”, og den skal afleveres ved vagtens afslutning - undgå at have hvid skjorte / t-shirt på.

Festivalgaver og andre tilbud til frivillige:

Uden frivillige, ingen festival, og vi er klar over, er det i meget høj grad er på grund af jeres støtte og hårde arbejde, at festivalen stadig er den succes som den er. Derfor vil der selvfølgelig igen være en gave, som tak for indsatsen - ganske som der jo plejer :o).

Gratis adgang til festival:

I får som frivillige påsat et armbånd ved indgangen. Dette giver jer også gratis adgang som gæster under hele festivalen. Selv om I først skal på vagt lørdag kan I naturligvis møde op torsdag og få jeres armbånd samt adgang. Festivalglas og festivalguide får I udleveret ved henvendelse hos den ansvarlige i lokalet hvor frivillige melder ind til vagt.

Frivillige-poletter:

I Frivillig-rummet vil der ligge en liste med hvor mange timers vagt I har tilmeldt jer, og der afregnes poletter derefter. I kan sagtens få udleveret jeres optjente poletter før I har været på vagt. Ellers ville det jo også være lidt svært at få brugt sine poletter for lørdagsvagten og nedtagningsvagten.

OBS: Husk, at I derudover som alle medlemmer af DØE får 5 poletter på jeres medlemskort, disse poletter udleveres i poletsalget.

Alle informationer vil løbende blive fremsendt pr. e-mail.

Vi glæder os til at komme igang, og til at se jer alle til Ølfestival® 2016.

 

Her kan du læse om:

- Vagter

- Opgaver

- Bespisning

- Beklædning

- Festivalgave til frivillige

- Gratis adgang til festival

- Poletter

 

Frivilligopgaver

Se en liste over de forskellige frivilligopgaver her!

 

Tilmelding.

Du kan melde dig som frivillig til Ølfestival® København 2016 ved at klikke her