Information

Information for frivillige til Ølfestival® København 2017

Denne side indeholder informationer til jer som ønsker at deltage som frivillige på festivalen.

Vi glæder os over stadig at kunne samle rigtig mange medlemmer til frivilligt arbejde på Ølfestivalen. Med jeres store indsats bliver festivalen til det helt unikke arrangement den er idag. Udover nogle sjove (og til tider hektiske) timer sammen med andre ølentusiaster fra hele landet, har man som frivillig mulighed for at være med til at give gæsterne en rigtig god oplevelse.

Man kan kun deltage som frivillig hvis man er medlem af Danske Ølentusiaster og er fyldt 18 år inden Ølfestivalen.

Vær opmærksom på, at vagttiderne bliver fjernet fra tilmeldingsskemaet efterhånden som de bliver fyldt op, så hvis det er meget vigtigt for dig at deltage på ganske bestemte vagter, så skal du være hurtigt ude for at sikre dig at du kan få netop de vagter du ønsker.

Hvis du har været frivillig i 2015 eller 2016, er du allerede oprettet i NemVagt, som er det system vi bruger til vagtplanlægningen. Hvis du oplever problemer med at logge ind i NemVagt er du meget velkommen til at den frivilligansvarlige. 

Hvis du har spørgsmål om det at være frivillig på Ølfestival eller har brug for hjælp i forbindelse med NemVagt kan du kontakte den frivilligansvarlige Annette Thuneby. Du kan enten sende en mail til annete.thuneby(at)remove-this.ale.dk eller ringe til Annette på tlf. 30 59 42 16. Der er telefontid tirsdag og torsdag 19.00 - 20.00.

Vagter: 

På vores Ølfestivaler skal du tilmelde dig mindst 2 vagter for at være med som frivillig - du må naturligvis meget gerne vælge flere end 2. Alle vagterne er på mellem 4 og 5 timer, og vi har brug for frivillige fra ca. 1 time før åbningstid til ca. 1/2-1 time efter lukketid. Når du er logget ind på din egen side under NemVagt kan du se, hvilke vagter der stadig er ledige, og det er så dem som du har mulighed for at vælge. Hvis der på forsiden står. at der stadig er ledige vagter, men du ikke kan se nogen under mine vagter, kan du kontakte den frivilligansvarlige og få hjælp til at se de ledige vagter. Du skal påregne ca. ½ time til information og udlevering af tøj, når du møder på første vagt, hvorfor du vil blive bedt om at komme tidligt første gang du møder op. Man må gerne tage flere vagter i træk. Det betyder, at man faktisk kan nå både at have 2 vagter og smage øl inden sidste tog mod Jylland og Fyn. 

Opgaver:

Det er muligt på forhånd at give udtryk for, hvilke opgaver man ønsker. Vi gør vores yderste for at kunne tilfredsstille jeres ønsker, men vi tager forbehold for, at vi muligvis kommer til at placere enkelte på andre opgaver. Jo hurtigere I tilmelder jer som frivillige, jo større er sandsynligheden for, at I får jeres ønsker opfyldt, da vi fylder op efter ”først til mølle princippet”. Vælg gerne flere typer opgaver - så er der størst chance for a kunne få de vagter I helst vil have. Hvis I ønsker kun at være et sted under hele festivalen vælger I naturligvis kun en type opgave. 

Bespisning:

Der er et måltid inkluderet i hver vagt. Drikkevarer er inkluderet i bespisningen. Der vil i festivalkantinen være sodavand, postevand og kaffe. Under festivalen har vi kaffe, te og sodavand på nogle af posterne samt i fællesrummet for de frivillige. Der vil også i begrænset omfang være frugt og lignende under festivalen - så langt ”lageret” nu rækker. Det er desværre  ikke muligt selv at vælge, hvilke måltid man gerne vil have, da der er meget administration forbundet med, at der er frit valg. Nedenstående viser hvilket måltid, der er tilknyttet de enkelte vagter:

Måltid       Onsdagsvagter     Torsdagsvagter     Fredagsvagter     Lørdagsvarger

Frokost     10.00 - 16.00         11.00 - 15.00          11.00 - 15.00          10.00 - 14.00

Frokost                                                                                                      13.00 - 17.00

Aftensmad                              14.00 - 18.00          14.00 - 18.00          16.00 - 20.00

Aftensmad                              17.00 - 21.00          17.00 - 21.00    

Natmad                                   20.00 - 24.00          20.00 - 24.00          19.00 - 23.00 

Beklædning:

Beklædning er "festival-veste". Vesten er jeres tegn på at I er ”på vagt”, og den skal afleveres ved sidste vagts afslutning - undgå at have hvid skjorte / t-shirt på, da dette bruges som tegn på at man er gruppeleder, og dermed er medansvarlig for afviklingen af Ølfestivalen. Hvis I har vagt flere dage, vil I blive bedt om at lægge vesten på vores vestereol, så I kan bruge den igen på næste vagt. 

Festivalgaver og andre tilbud til frivillige:

Uden frivillige, ingen festival, og vi er klar over, er det i meget høj grad er på grund af jeres støtte og hårde arbejde, at festivalen stadig er den succes som den er. Derfor vil der selvfølgelig igen være en gave, som tak for indsatsen - ganske som der jo plejer :o).

Gratis adgang til festival:

I får som frivillige påsat et armbånd ved indgangen. Dette giver jer også gratis adgang som gæster under hele festivalen. Selv om I først skal på vagt lørdag kan I naturligvis møde op torsdag og få jeres armbånd på. Festivalglas og festivalguide får I udleveret ved henvendelse hos den ansvarlige i lokalet hvor frivillige melder ind til vagt.

Frivillige-poletter:

I Frivillig-rummet vil der ligge en liste med hvor mange timers vagt I har tilmeldt jer, og der afregnes poletter derefter. I kan sagtens få udleveret jeres optjente poletter, før I har været på vagt. Ellers ville det jo også være lidt svært at få brugt sine poletter for lørdagsvagten og nedtagningsvagten.

OBS: Husk, at I derudover som alle medlemmer af DØE får 5 poletter på jeres medlemskort, disse poletter udleveres i poletsalget.

Overnatning:

Det er ikke muligt at tilbyde overnatning til frivillige, men der er indgået en rabataftale med Cabinn, der har et hotel i Mitchellsgade, ca. 30 min. gang fra Lokomotivværkstedet. Se mere om dette på ale.dk, login, for medlemmer, hotelaftaler.

Alle informationer vil løbende blive fremsendt pr. e-mail.

Vi glæder os til at komme igang, og til at se jer alle til Ølfestival® 2017.

Her kan du læse om:

- Vagter

- Opgaver

- Bespisning

- Beklædning

- Festivalgave til frivillige

- Gratis adgang til festival

- Poletter

 

Frivilligopgaver

Se en liste over de forskellige frivilligopgaver her!

 

Tilmelding.

Du kan melde dig som frivillig til Ølfestival® København 2017 ved at klikke her

Frivilligbespisning

...for de der gerne vil kende menuen på forhånd er der her en liste over de tre dages Frivilligbespisning.