Fr.sund Nyt Marts 2011

Jeg ved ikke hvordan I andre har det, men når jeg tuller rundt i haven, mellem alle erantisserne og vintergækkerne, så bliver man jo i rigtigt påskehumør – og til påske ved alle jo hvad der sker – Påske øllen kommer på hylderne. Også forklædt som Forårsøl i diverse afskygninger, for at få en lidt længere sæson end bare i påsken.
• Næste medlemsmøde: Påskeøl
• Sidste medlemsmøde: Bayersk øl

 

Påskeøl smagning

Ved vores Juleølsmøde, endte det med at Arne fik lokket Thomas Stenbæk til at stå for at finde nogle spændende øl til vores Påskesmagning. Og det er jeg sikker på er sket, da meldingerne undervejs lød meget lovende.


Som sædvanen tro er påskeøl smagningen altid spændende og tiltrækker så mange medlemmer at vi må holde arrangementet inde i den store sal. Allerede nu er der meldt over 10 til aftenen og det er inden vores nyhedsmail er sendt ud.


For at der skal være øl og mad nok, så sætter vi en grænse på ved 60 deltagere.


Aftenen starter kl. 18.30 med lidt påske inspireret mad.


Derefter starter selve smagningen – Arne leder os igennem et par håndfulde påskeøl. I pausen er der  Amerikansk lotteri og mon ikke vi kan klare hele 2 serier.


Aftenen slutter kl. 22.00 og hvis jeg ikke gætter meget galt forlader vi arrangementet i høj og god stemning. Så husk at lade bilerne stå hjemme.


Prisen for arrangementet er 75,- for mad og 75,- for smagningen.


Husk tilmelding senest søndag den 27. marts.

Arrangementet er onsdag d. 30. marts 

 

Sidste medlemsmøde: Bayersk øl

Vores februar medlemsmøde omhandlede øl fra Bayern.  Lars - vores næstformand – Fik fortalt en masse omkring de forskellige øltyper man kan få  i Bayern flettet godt ind i ferie anekdoter  fra det tyske.

Maden som naturligvis også var tysk inspireret blev sammen med den første ”bajer” startskuddet til en aften med øl lige fra de lyse Hvedeøl, over de spændende Vollbier rundt om verdens formodentligt ældste bryggeri og til slut til de rauchbier, som gang på gang deler vandene mellem dem der hader og dem der elsker en øl med en god gang røg.

For dem der fik smag for de bayerske øl, kunne de alle købes hos vores lokale distributør ”Bavarian Imports” som ligger på Havelse Møllevej. (www.bavarianimports.dk) klart et besøg værd.

 

 

Højt Skum

På bestyrelsens vegne

Bo Bjørholm

 

Tilmeldingsfrister:

Tilmelding til Påskeøl smagning senest søndag d. 27. marts