Fr.sund Nyt April 2011

Påsken er endeligt ved at være over os og jeg tror at nattefrosten er væk for denne omgang. Dog synes jeg ikke at udvalget af påskeøl i dagligdagsbutikkerne er lige så stort som sidste år, eller er man bare ved at være for krævende?

• Næste medlemsmøde: Engelsk øl
• Sidste medlemsmøde: Påskeøl

 

Næste medlemsmøde: Engelsk øl

Næste medlemsmøde kommer til at omhande Engelsk øl.

Per har i samarbejde med den legendariske Engelske Pub: You'll Never Walk Alone, fundet en masse spændende øl, som normalt ikke findes i de danske butikker. Faktisk er flere af dem ikke importeret til Danmark før nu.

Til maden vil der blive serveret en fadøl, som er speciel importeret fra England til dette arrangement.

Prisen for mad og smagning er kr. 150,00

Mødet bliver afholdt onsdag d. 27. april kl. 18.30 i Elværket-

Tilmelding skal ske senest søndag den 24. april

 

Sidste medlemsmøde - Påskeøl smagning

Som nævnt tidligere fik Arne fik lokket Thomas Stenbæk til at stå for at finde øl til vores Påskesmagning. Og onsdag d. 30 marts holdte vi en spændende påskesmagning.


Lidt over 40 medlemmer troppede op til en gang skidne æg og lidt godt ost og pølser - for derefter at skulle smage påskebryg.

Da påskebryg ikke er så udbredt uden for Danmark, var det Dansk påskebryg, udenlandsk påskebryg der er brygget tiil det danske marked og ellers udenlandsk årstids bryg, som der blev smagt på.

En god aften, hvor vi kom igennem Thomas' spændende valg.

Skulle der være andre der har lyst til at prøve at finde øl til et arrangement og eventuelt også få lov til at fortælle om dem, så er I meget velkommen og tager bare fat i mig.

Tak for indsatsen Thomas.

 

 

Højt Skum

På bestyrelsens vegne

Bo Bjørholm

 

Tilmeldingsfrister:

Tilmelding til Engelske øl smagning senest søndag d. 24. april