Polsk Aften

Kære medlemmer!


54 deltagere til en tjekkisk ølaften !!

Vi er overraskede, ydmyge og glade for at vore medlemmer har vist vore seneste arrangtementer sådan en interesse – og vi takker derfor.

Vi smagte denne aften:

Hemp Brou Czech     4,5% alk.
(Novopacké Pivo)

Zatec – Premium     4,9% alk.
(Zatecký Pivovar)

Primátor Premium Dark    4,8% alk.
(Pivovar Nachod)

Primátor Weizenbier    4,8% alk.
(Pivovar Nachod)

Primátor Polotmavý     5,5% alk.
(Pivovar Nachod)

Primátor Stout     4,7% alk.
(Pivovar Nachod)

Bernard Cerné Pivo    5,1% alk.
(Rodinný Pivovar Bernard)

Jihlavske Grand     8,0% alk.
(Pivovar Jihlava)

Pardubický Porter    8,0% alk.
(Pivovar Pernstejn)

Primátor 24% Double    10,5% alk.
(Pivovar Nachod)

X – Beer 33     12,6% alk.
(Minipivovar u Medvidku)

Desuden fik vi serveret nogle ristede rugbrødsstænger med olie og hvidløg til at ledsage den indledende Becherovka og de 11 øl. Og flere har bedt om opskriften, og da vi ikke vil skuffe nogle bringes den her.

Det bemærkes, at disse rugbrødsstænger serveres på mange værtshuse og restauranter i Baltikum og meget lette at lave. Det skal siges at i Baltikum er disse stænger fyldt med olie – men i disse fedtforskrækkende tider, bringes her en udgave der er mere i tidens ånd.

Opskrift:
Tænd     ovnen på 180 – 200 grader.
Skær en kernerigt rugbrod (helst et hjemmebagt) op i stænger ca. 2 x 10 cm. Læg rugbrødsstængerne på noget bagepapir og giv rugbrødet ca. 20 min. i ovnen. Undervejs skal du vende stængerne.
I mellemtiden presser du nogle hvidløgsfed i enten raps eller olivenolie lidt salt og peber og rører rundt. Så tages bagepladen ud af ovnen og stængerne pensles med den hjemmelavede hvidløgsolie.
Herefter får rugbrødsstængerne 20 min. mere i ovnen og husk at vende rugbrødsstængerne så alle sider blivet ristet i ovnen.
Rugbrødsstængere sættes til afkøling og efter en halv times tid, har du de bedste ledsagere til det gode øl.
Advarsel: Disse stænger er stærkt vanedannende.

Denne aftens teaser til polsk arrangemnt kan hentes HER

Du kan allerede nu glæde dig til den 9. februar 2010, hvor vi hejser det polske flag, serverer et par polske delikatesser, lidt polsk ”ildvand” og så 11 forskellige øl.

Ønsker du at tilmelde dig en ligeså spændene aften i fælles lag, kan du allerede nu tilmelde dig dette hyggelige arrangement.

Skrive mail til vores sekretær Robert på robert.eriksen(at)remove-this.ale.dk



Denne mail SKAL indeholde:

Dit navn
Dit Medlemsnummer
Dit telefon nummer

De bedste hilsner
og højt skum!
Køge Lokalafdeling