Tirsdag den 10. januar - Black night/ Schwarzen Abend/ sort aften!

  Det er januar og udenfor er der med garanti mørkt, når aftenens hovedperson - en lang række vintage øl fra 2003, 2004, 2007 og 2008, kommer på bordet, og disse smages op mod tilsvarende bryg fra 2016. Alkoholtunge bryg - der nok skal så stemningen bragt i vejret, samtidig med at de sjove historier smides op i luften -  og det i samme takt som øllet skænkes op.

  Mandag den 6. februar - Blindsmagning – også for seende!

  Hvert år afvikles der DM i blindsmagning, hvor man smager sig igennem 14-15 slags øl - og så skal man gætte på øltype, procent, måske bryggets oprindelse og hvad øllen hedder. En altid fornøjelig smagning.Der deles op i hold, og så er det ellers med at vurdere og gætte. Aftenens vinderhold sendes til DM i blindsmagning og hvor lokalafdelingen betaler deltagergebyr. Så gå gerne i træning derhjemme.

  Søndag den 5. marts -

  RateBeer – vi tester toppen af poppen! 
  Næsten alle øl er testet i sådant et omfang, at de er at finde på RateBeer. Og de allerbedste bryg ligger i skalaen fra 95-100 points, og denne aften vil det være bryg der har opnået over 95 point på RateBeer der lander på bordene. Super bryg - og man gætter nok ikke helt forkert, hvis der blandt aftenens hovedpersoner er porter/stout og kraftfulde IPA’er imellem. 

  Mandag den 3. april - Besøg udefra!

  Vi har lokket en af de mest succesfulde brygmestre til Køge - dog kan vi endnu ikke afsløre dennes identitet, men med i bagagen har brygmesteren taget en række af hans mest potente bryg, og aftenen krydres med de sjove, tankevækkende og inspirerende historier.
  En ganske særlig aften med en ganske særlig person! 

  Tirsdag den 9. maj - Forårsbryg

  Påskebryg, forårsbryg, maj bryg - ja, kært barn har mange navne. Og kendt er det, at en påskebryg kun har en kort levetid på hylderne, hvorfor det går langt bedre når en påskebryg i stedet omdøbes til forårsbryg. 
  Og i disse år lander der rigtig mange lyse, sprøde og blomsteragtige forårsbryg på specialforretningernes hylder. Lokalafdelingen har været på jagt og byttet fremvises indenfor mens dagene bliver længere udenfor.

  Søndag den 18. juni - Sommerudflugt til Solgårdsparken!

  Lokalafdelingen gentager succéssen fra 2016. Vi omdanner Solgårdsparken til en hyggelig ”legeplads for børn og voksne” hvor det igen vil være en dag med lege, skattejagter for ”guldet skal findes”, grill, sjov og hygge.  

  Søndag 1 oktober - Generalforsamling

  Lokalafdelingens ordinære årsmøde 
  afholdes søndag den 1. oktober 2017, kl.13.00  hos Køge og Omegns Automobilklub, på Tangmosevej 5, Køge.

  Årsmødet følger vedtægterne og i forbindelse med årsmødet er lokalafdelingen vært ved et glas øl. 
  Til at skylle de ”kedelige og tørre tal, statistikker og beretninger ned”, vil der være mulighed for at deltage i en ganske særlig årsmødesmagning, som formand emeritus Thomas Ensbye står bag. Det forlyder fra hans ”garage”, at der er gode ting på vej.
  Det er gratis at deltage i lokalafdelingens årsmøde, hvorimod der opkræves deltagergebyr for at deltage i den efterfølgende smagning.

  Tirsdag den 24. oktober 2017 - Skandinavisk aften

  Norge og Sverige er i øjeblikket i fokus, når det handler om øl. I begge lande skyder nye bryggerier op og de forsøger hele tiden at overgå hinanden med overraskende og kreative bryg. En aften hvor vi disker op med specialøl, som nok skal tage pusten fra de fleste. En aften hvor man også må forvente en afstikker til en af øerne i Nordatlanten, og få vished for, om det nu også er vandet der er så  vigtig i ølbrygningen! 

  10 spændende øl står klar i kulissen.

  Søndag den 5. november - Et syndikat kommer forbi!

  Syndikatet kommer på besøg. Og de kommer ikke alene. Måske møder vi denne aften både baristaen, journa­-        listen, diplomaten, nonnen, agenten, sekretæren, psykopaten, mekanikeren, spionen, håndlangeren, blegfisen, fest­aben og elskerinden. Et syndikat er en sammenslutning af mennesker eller selskaber der arbejder med eller mod et fælles formål. Der findes forbrydersyndikater og så findes der et for os mere interessant brygsyndikat. 

  Jonas, tidligere vinder af det Skandinaviske mesterskab i Håndbryg i 2010, lægger vejen forbi Køge, og så står den ­ellers på en smagning af kompro-misløse modige og selvsikre bryg - brygget af jyske gangstere. 

  Tør du?

  Søndag den 3. og mandag den 4. december 2017 - Julesmagning

  Det jul, det cool 
  – det’ nu man hygger sig bedst!

  Og julehygge skal vi sgu. Hvert år lægger vi øre til julens musikalske klassikere, og det er helt sikkert, at man nok ikke skal sætte sig ind ved siden af Chris Rea,når han kører hjem til jul, hvis han forinden har deltaget i lokalafdelingens dobbelte smagning af julebryg. For så er der garanti for procenter, og det nogle gange højere end de procenter den danske finansverden ­tilbyder sine kunder.  

  Julesmagningen resulterer hver gang i røde lygter, men der er også grund til at møde op, og smage nogle af de nye ­julebryg, der hvert år trænger sig på.En aften hvor vi skal stifte bekendtskab med såvel danske som udenlandske ­julebryg. En aften hvor det er tilladt at lufte den indre julemand, og iklæde sig sæsonens flotte røde uniform. 

  Ho Ho Ho - mens vi venter på en ældre korpulent herre med flot hvidt skæg.