Indkøbssteder

Kvickly Køge

Vestergade 25A
4600 Køge
Tlf.: 5637 1400
URL: www.kvickly.dk
Mail:

Åbningstider:
Mandag-søndag kl. 08.00-20.00

Godt bredt udvalg af specialøl, ofte suppleret med sæsonøl og årlige ølvalg med nybryggede kandidater fra danske mikrobryggerier.Vinspecialisten Køge

Brogade 7 (i gården)
4600 Køge
Tlf.:
URL: xn--kge-0na.vinspecialisten.dk
Mail:

Åbningstider:

De har et godt bredt udvalg af specialøl, med blandt andet Bøgedal, Mikkeller, Kloster Bryggeriet og italienske Baladin.


Wika/Menu

Gymnasievej 29
4600 Køge
Tlf.: 5665 3456
URL: www.meny.dk
Mail: wika(at)remove-this.wikasupermarked.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 09.00-19.00, fredag kl. 09.00-20.00, lørdag kl. 08.30-15.00, søndag iflg. annoncering

De har et omfattende udvalg af danske og internationale specialøl - i særdeleshed fra mange lokale mikrobryggerier.


Derudover har de lanceret deres egen bock "Kongebryg" og personalet hjælper gerne med rådgivning og sammensætning af gavekurve.www.bookenoelsmagning.dk

Ejbyvej 77, Ejby
4623 Lille Skensved
Tlf.: 2360 8227
URL: www.bookenoelsmagning.dk
Mail: carsten(at)remove-this.bookenoelsmagning.dk

Åbningstider:

En ølsmagning er et alletiders arrangement til firmaet, foreningen, private sammenkomster, fødselsdage og fejringer. Øllets verden er så stor og varieret, at I vil få en oplevelse ud over det sædvanlige, smage mange spændende forskellige øl-typer og samtidig få en masse viden og underholdning om de forunderlige ingredienser og øllets historie. I vil blive overrasket over de smagsoplevelser, der kommer. Det er noget helt andet end en kedelig industri-øl på dåse.

Det er altid hyggeligt og spændende med en ølsmagning og Carsten sørger for en stor del af det praktiske, I skal samle nogle glade deltagere (min. 8) og finde et lokale og så garanterer Carsten en god oplevelse.

Carsten har været ølentusiast i over 10 år, erfaren hjemmebrygger, uddannet øldommer og skribent i ØlentusiasteN. Han har afholdt ølsmagninger for hundredevis af glade deltagere og arrangører.

For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod forevisning af gyldigt medlemskort gives der 10% rabat på ølsmagningen. Min. 8 deltagere pr. arrangement.