EKSTRA EKSTRA - Køge Øldag modtog Køge Prisen 2012

Det er med stor glæde at vi sender dette ekstra nyhedsbrev ud, da Køge Øldag modtog Køge Prisen 2012 i går aftes til nytårskoncerten i Køge.

Prisen gives til foreninger og virksomheder, der bidrager til at øge kendskabet til Køge og bringe handel til Køge - og med Køge Øldag har vi sat et flot aftryk.

Læs formandens tale nedenfor.

 

Takketale fra Thomas Ensbye

God aften alle sammen!

 

Tusind tusind tak. Denne pris kommer totalt bag på os.

 

Da idéen til Køge Øldag opstod for små 4 år siden, havde vi ikke i vor vildeste fantasi forventet, at det ville blive sådan en succés.

 

En succés som har bevæget sig ud over kommunegrænsen, og i dag er Køge Øldag Danmarks næststørste ølfestival. Hvem havde troet det? Sidste år kunne vi registrere ikke mindre end 1.430 gæster – en fremgang på imponerende 56%.

 

Men vi var aldrig kommet så langt, hvis det ikke havde været for et tæt og forbilledligt samarbejde med Hugos Kælder, der har været med til at realisere muligheden for at få en ølfestival i Køge og endda i Køges mest stemningsfyldte gård - Hugos Gård.

 

Og på sådan en fest dag vil jeg gerne takke komitéen bag Køge Prisen – takke dem fordi man har peget på os som modtager, men jeg vil i høj grad også sende en stor tak videre til andre. Først til Thomas Madsen fra Hugos Kælder og det personale der er med til at sikre, at Køge kan bryste sig af endnu en attraktion.

 

Og så en rigtig rigtig stor tak til alle de frivillige fra Køge Lokal-afdeling der har hængt plakater op, uddelt flyers på bl.a. Køge Station, arbejdet ved indgange og på stande, og det arbejde der er investeret, for at sikre, at Køge Øldag gennemføres og så er det vigtig at pointere, at både Hugos Kælder og os fra starten sigtede efter en fredelig festival – og det må siges at være lykkedes.

 

Men denne pris er mere end en pris. Den er også en bekræftelse på, at det sagtens kan lykkes at stable nye aktiviteter på benene og så er det bevist at det kan være særdeles frugtbart at etablere et samarbejde med en virksomhed og en forening.

 

Endnu engang tusind tak – og på gensyn til Køge Øldag 2013, lørdag den 24. august 2013.

 

Køge Øldag 2013 - lørdag d.24. august 2013

Vi kan samtidig annoncere at Køge Øldag 2013 vil blive afholdt lørdag d. 24. august 2013.


Vel mødt.!

Bestyrelsen

 
Fra nytårkoncerten