Kære medlemmer!

Nu er der ikke mange dage til årets største ølbegivenhed løber af stabelen i Køge, så i denne nyhedsmail kan man læse mere om

•    Mere om Køge Øldag 2013,
•    2 afbudsrejser til Ølrejsen 2013,
•    Årsmødet 2013 samt
•    Offentligt ølsmagning i samarbejde med SOS Børnebyerne.
•    Mini-ølmesse i Slagelse.

 

Mere om Køge Øldag 2013

Danmarks bedste lokalafdeling er klar til at tage imod de mange der lørdag den 24. august 2013 vælger at deltage i Danmarks næststørste ølfestival i Køge, og for god ordens skyld benytter vi her lejligheden til at fortælle lokalafdelingens medlemmer hvilke fordele der er ved at aflægge Køge Øldag et besøg.

Åbningstid:
Køge Øldag har åbent fra kl. 11.00 – 21.00, og det vil være muligt at få adgang til Hugo’s Gård fra enten Brogade eller Bag Haverne. Når man har betalt kr. 100,00 for adgang vil man få påsat armbånd, få udleveret 1 smageglas og 5 poletter samt en festivalguide, hvor man kan orientere sig om de mange smagsoplevelser der venter.

Ekstra poletter købes i øldagens poletsalg, men er man samtidig medlem af Køge Lokalafdeling vil man samtidig kunne få udleveret

Få 2 ekstra poletter!
Alle medlemmer af Køge Lokalafdeling vil få udleveret 2 ekstra poletter, mod fore-visning af gyldigt medlemskort i øldagens poletsalg.   

Enkelte frivillige søges!
Vi søger 1- 2 frivillige til vagt 1 (08.00 – 14.30) og 1 – 2 frivillige til vagt 3 (18.00 – 22.00. Som frivillig vil man blive afregnet med 1 polet pr. time (vi runder dog op ved skæve timetal), lidt at spise samt invitation til en senere hyggeaften for de frivillige - med lidt til gane og hals.
Har du lyst så send en hurtig mail til bestyrelses logostikchef Knud på panzerknud@jensen.mail.dk

Fantastiske øl og mange nyheder!

Vi har simpelthen samlet det stærkeste udstillerhold nogensinde, og aldrig før har man kunnet smage så mange forskellige øl, og samtidig glæder vi os over at der er
rigtig mange nyheder, og endda nyheder der får premiere i Køge.  Se udstillerholdet på www.koegeoeldag.dk

Adgangskort i forsalg!

Adgangskort kan i forvejen købes enten hos Visit Køge, Vestergade 1 i Køge eller hos Hugos, og husk at adgangskort også er en kærkommen vlrt/værtindegave, og så kan børnene denne dag komme

Billigt i Køge Bio!
Køge lokalafdeling har indgået aftale med Køge Bio, hvorefter man kan komme i biografen kl. 12,14 og 16 og til en pris på blot 50 kroner. Fortæl om aftalen til familie, naboer og venner.

 

TILBUD: 2 afbudsrejser billigt..!

Har du lidt ferie til overs, nogle afspadseringsdage, har du mulighed for at komme med på årets bedste ølrejse og til en uhørt lav pris i perioden 3. – 8. september 2013. Årsag – et par af vore medlemmer har desværre set sig nødsaget til at melde afbud grundet sygdom, hvorfor du/I har mulighed for at erhverve en rejse til blot kr. 2.245,00.

Ved at klikke her kan du læse mere om rejsen:
http://www.ale.dk/fileadmin/filer/LOKALAFDELINGER/Koege/OElrejsen_2013/OElrejsen_2013_Bus-2_program.pdf

Bemærk at de 2 rejser sælges samlet og til dobbeltværelse, og er der supplerende spørgsmål kan du kontakte lokalafdelingens formand på 60 20 25 11 eller mail thomas.ensbye@ale.dk

 

Årsmødet 2013! (11.september)

Onsdag den 11. september 2013, kl. 19.30 afholder Køge Lokalafdeling ordinært årsmøde, og for første gang udenfor vort normale ”klublokale”. Vi skal på Køge Havn
og på Bryghuset Braunstein, hvor en hyggelig aften med en veloplagt dirigent og en velforberedt bestyrelse er klar med beretning, en økonomisk orientering, ligesom der også skal foretages nogle valg.

Denne aften stiller Braunstein 5 haner til rådighed for lokalafdelingens medlemmer, og hvis man klikker her kan man læse mere om tilmeldingsprocedure etc.

 

Arrangement med SOS Børnebyerne

En sjælden fejl havde indsneget sig i sidste nyhedsmail. Arrangementet torsdag den 19. september 2013, kl. 19.00 i Køge Roklubs lokaler. Det er ikke 20 øl man skal smage – med derimod 10. Prisen er dog den samme lave, og overskuddet går til de projekter SOS Børnebyerne har kørende i de ikke-industrialiserede lande. Mere om smagningen i næste nyhedsbrev.

 

Leje af fadølsanlæg, pavillion, mm.

Skal du holde havefest men står og mangler de ydre rammer, så kontakt Jan Schmidt på 22 41 94 88.

Lejepris: festpavillon til 45 personer kr. 800,00 for en weekend, høje caféborde kr. 75,00 pr. stk. for en weekend og et fadølsanlæg med 2 haner kan du leje for kr. 350,00 incl. kulsyre.

Kun for medlemmer.

Din lokalafdeling skaffer gerne velsmagende fadøl til éngrospris.

 

Ølmesse i Slagelse 17. august

Lørdag den 17. august 2013 fra kl. 14 - 17 er der en mindre ølmesse i Slagelse, som afholdes af og hos Skovgaard Vine. Vi har fået 20 fribilletter, så hvis man tilfældigvis er i Slagelse denne dag og ønsker at kigge indenfor skal man sende en mail til  Slagelse@skovgaardvine.dk Husk at fortælle hvilken lokalafdeling i kommer fra når i beder om billet.  


Sluttelig glæder vi os til at byde alle velkommen til Køge Øldag 2013 – Sjællands største ølbegivenhed og Danmarks næststørste og hyggeligste ølfestival.


På gensyn i Hugo’s Gård
Bestyrelsen
Danske Ølentusiaster/Køge Lokalafdeling


 
Tilmelding til Årsmødet

Onsdag d.11. september er åben nu.

Du kan tilmelde dig på denne link: her

 

HUSK Køge Torv Lørdag

Husk at vi er på Køge Torv, lørdag d.10. august med vores telt og her kan man som medlem (medbring kortet) få en gratis fadøl.


Vi ses!