Kære medlemmer

Det var en lang varm juli, og vejrguderne har tilsyneladende slet ikke tænkt på at sende os gråvejr, skyer og regn, men det varme vejr kan jo også være en undskyldning for at nyde nogle kølige et skyggefuldt sted.
 
I dette korte nyhedsbrev kan man orientere sig om følgende:
 
·         2 afbudsrejser sælges til spotpris,
·         Gratis fadøl på Køge Torv,
·         WIKA’s Flådebryg er nu på hylderne.
 
2 afbudsrejser til spotpris til Bus 1 – så bliver det ikke billigere!
2 af vore rejsedeltagere har desværre set sig nødsaget til at melde fra, og derfor sætter vi de 2 pladser til salg for kun kr. 1.995,00 pr. stk., men bemærk at rejserne kun sælges samlet. Hvis du vil vide mere om rejseprogram for Bus 1 findes her:
 
http://www.ale.dk/fileadmin/filer/LOKALAFDELINGER/Koege/Oelrejsen2014/OElrejsen_2014_Bus1-5.pdf
 
Og tilmeldingsblanketten finder du her:
 
http://www.ale.dk/fileadmin/filer/LOKALAFDELINGER/Koege/Oelrejsen2014/Tilmeldingsblanket_OElrejsen_2014_Bus1-2.pdf
 
Ønskes supplerende oplysninger kan man kontakte rejsens tour-ansvarlige, Thomas Ensbye på mobil 60 20 25 11. Han sidder klar ved telefonen.
 
Rejserne sælges efter princippet ”først til bryggeren får først øl”.
 
Gratis fadøl på Køge Torv!
Lørdag den 9. august 2014 mellem kl. 10.00 og 14.00 kan du møde repræsentanter for din lokalafdeling på Køge Torv, der vanen tro har slået den store pavillon op på torvet, hvorfra vi vil reklamere for Køge Øldag samt give information om DØE i almindelighed og Køge Lokalafdeling i særdeleshed.
 
Vi håber mange af lokalafdelingens medlemmer vil møde frem og mod forevisning af gyldigt medlemskort, byder vi på et gratis fadøl. Ses vi?
 
WIKA’s Flådebryg er nu på hylderne!
Så kom den endelig. WIKA-drengenes nyeste specialøl – en Flådebryg – brygget på Køge Havn – som en flådebryg jo skal. WIKA’s
første udspil var en dobbeltbock Kongebryg på 8,5% hyggelige procenter og denne en IPA på 6,5%. Så venter du spændt på hvad
Brian og  Kenneth denne gang har fundet på, så kig ud i WIKA.
 
Bagmanden bag disse linjer må desværre vente med at smage, idet domicilet lige nu er Ungarn, og her er rigtig varmt, så en kold IPA havde ikke været af vejen. I stedet bliver det en Borsodi eller en Dreher – udmærkede skyllepils – men de mangler humle.
 
Forsat god sommer – og husk nu de 2 restpladser til spotpris.
 
De bedste sommerhilsner
Bestyrelsen
DØE – Køge Lokalafdeling – Danmarks bedste lokalafdeling

 

 
2 stk. "Last minute" Ølrejse pladser til spotpris