Kære medlemmer.!

Mange af jer har sikkert allerede holdt ferie og allerede vendt tilbage til dagligdagen og hamsterhjulet, og andre er på vej på ferie, men uanset om ferie er afholdt eller på vej til at blive det, håber jeg at alle har fået rigtig gode øloplevelser.

Nu skal jeg ikke berette om min ferie i dette nyhedsbrev, men blot anføre, at jeg hos Beograds officielle turistinformation spurgte til gode beer pubs, og fik anvist et godt sted, og selvfølgelig kom vi ”lige forbi”, kun for at konstatere, at stedet var specielt – for her var både Guinness, Carlsberg og Tuborg! Nå skidt, så må man selv på jagt…

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

•    Tour de Biére med lokal deltagelse,
•    Køge Øldag 2012,
•    Køge Torv den 11. august 2012,
•    Nye T-shirts,
•    Nyt fra den lokale ølfront, samt
•    Sæsonprogrammet 2012/2013

 

Køge Øldag 2012 (25. august)

Men ferien er slut for din lokalbestyrelse, der står overfor årets største øloplevelse i Køge – Køge Øldag 2012. Vi har også i år rigtig store forventninger til denne dag, og på nuværende tidspunkt kan vi glæde os over at der vil være rigtig mange spændende nyheder som får premiere i Køge.

Men vi KAN ikke gennemføre Køge Øldag 2012 uden frivillige, og såfremt du har lyst til at være frivillig og få en kanonoplevelse sammen med en masse andre – skal vi bede dig klikke ind her, og så hvordan du kan tilmelde dig og hvilke spændende opgaver der venter. Vi har fået enkelte tilmeldinger, men vi kan fortsat bruge flere. Formiddags/ eftermiddags-vagten er allerede fuldt besat, men vi er også nødt til at have frivillige der vil påtage sig vagten fra 15 – 22.

SOM EKSTRA "LØN" TIL DEM SOM TAGER EN EFTERMIDDAG/AFTEN VAGT ER DER EN KASSE MED 12 JULEBRYG FRA ET DANSK MIKROBRYGGERI. DET ER UDOVER DEN NORMALE 1 POLET / PR. TIME. 

Sidste år besøgte 915 Køge Øldag 2012, og vi skulle gerne forbedre dette besøgstal i 2012, så hvis lokalafdelingens medlemmer hver møder op med 2 gæster, så sætter vi ny rekord. Hent en flyer omkring Køge Øldag her, og så håber vi, at I alle vil gøre reklame for denne hyggelige festival i Hugos Gård.

Hjemmesiden, koege-oeldag.dk, indeholder mere information om udstillere, sponsorer, m.m.

 

Tour dé Biere

Tour de Biére er overstået, og vi kan ønske et af vore medlemmer, Gert Højer Petersen, velkommen hjem efter 677 km og 8 hårde etaper, fra Aabenrå til Skagen. Undervejs var der langning hos forskellige jyske bryggerier, små og store, og vi kan glæde os over at Gert Højer Pedersen, på et tidspunkt bar den prikkede bjergtrøje. Hvis du vil vide mere om denne pendant til det lidt større franske etapeløb kan du læse mere på http://www.tour.ale.dk/index.php?id=7876
 
Så vidt det er oplyst, blev ingen af feltets ryttere taget ud grundet indtagelse af ulovlige dopingpræparater.

 

Køge Torv, 11. august

Lørdag den 11. august 2012 er Køge Lokalafdeling på Køge Torv med en pavillon, hvor vi promoverer det gode øl og Danske Ølentusiaster, men hvor vi samtidig også er ude og reklamere for Køge Øldag 2012.

 
Vi håber at rigtig mange af vore medlemmer møder op og hilser på, og på forevisning af medlemskort kvitterer vi med et dejligt glas køligt fadøl. Husk - Danske Ølentusiaster/Køge Lokalafdeling – Danmarks bedste lokalafdeling – er på Køge Torv fra 09.00 – 14.00.


Hjælp!

Hvis du har mod på at hjælpe din lokalafdeling på Køge Torv med at uddele flyers om Køge Øldag 2012, så send en mail til thomas.ensbye@ale.dk hurtigst muligt.

 

Nye T-Shirts

Danske Ølentusiaster/Køge Lokalafdeling har fået trykt 100 T-shirts – sorte med et flot tryk, og disse præsenteres for første gang på Køge Torv den 11. august 2012, så hvis du bare må have en af disse eftertragtede T-shirt, så mød op på Køge Torv med 100 kr. og du bliver ejer af en af disse T-shirts. T-shirts fås i størrelse S – M – L – XL, XXL samt XXXL.

 

Nyt fra den lokale ølfront

Kvickly er i gang med deres Ølfestival, og hvis man klikker sig på www.kvickly.dk kan man deltage i afstemningen om din favoritøl og tillige vinde ophold og bryggeri rundvisning på et af de 12 bryggerier. Hvis du endnu ikke har fået at stifte nærmere bekendtskab med de 12 kandidater, kan du mødes dem på Kvickly’s hylder.

WIKA har fået rigtig mange nyheder, bla. nogle spændende og velsmagende fra Fullers, nye engelske cidere, så kig ud og se Køges største udvalg i specialøl. WIKA  inviterer hvert år i februar til ølsmagning, hvor forretningens leverandører kommer forbi. NYHED – for WIKA vil nu også invitere forretningens kunder til ølsmagning i efteråret, så sæt X ud for tirsdag den 18. september 2012. Læs mere i de lokale medier om hvornår der sælges adgangskort i forretningens kiosk.

Vinspecialisten
i Oluf Jensens Gård har udfaset en del specialøl, men samtidig hentet helt nye ind i forretningen, bl.a. som den eneste i Køge, øl fra det 8. trappist kloster, Stift Engelszell, og deres første bryg Gregorius (9,7%). Hvis du har spørgsmål står forretningens ølspecialist, Sebastian, klar med vejledning.

 

Sæsonen 2012/2013

Sæsonprogrammet har længe ligget klar, men for også at give nye medlemmer mulighed for at få kendskab til de spændende oplevelser der ligger forude, kan du hente sæsonprogrammet her. Husk at sæsonens første arrangement er det traditionsrige årsmøde, og det er slet ikke så kedeligt som det lyder. Denne aften præsenterer vi jer bl.a. for nogle øl I med garanti aldrig har smagt og som aldrig tidligere har optrådt i Køge.

Sæt X i kalenderen ud for tirsdag den 11. september 2012, og læs mere i en senere nyhedsmail.  


På gensyn til Køge Øldag 2012!
De bedste hilsner
Danske Ølentusiaster/Køge Lokalafdeling

 
FRIVILLIGE MANGLER

Vi mangler frivillige til eftermiddags/aftenvagten på Køge Øldag fra kl. 15-22. Udover den normale polet pr. time, så får alle der tager denne vagt en kasse med 12 fl. julebryg fra et dansk mikrobryggeri.

Bestyrelsen har brug for jeres hjælp.!

Læs mere i teksten under Køge Øldag.

 

Dette nyhedsbrev

er blevet produceret under indtagelsen af en Thisted Bryghus nr. 2 Triple.


Højt skum.!