Kære medlemmer

Her godt en uge før end din lokalafdeling hiver oplukkeren frem og serverer sidste smagning i denne sæson, sender vi dette mini nyhedsbrev, hvor man kan orientere sig om følgende:


•    Næste arrangement – en berigtigelse!
•    Sølv og bronze til medlemmer i Køge Lokalafdeling,
•    Foreningernes Dag lørdag den 14. juni 2014,
•    Gratis øl i Ølby lørdag den 28. juni 2014, og
•    Køge Øldag 2014.

 

Stadig pladser - smagning 11. juni

Vi har lige nu 11 ledige pladser til denne helt specielle smagning, og vi skal måske lige præcisere, at temaet ikke er en decideret lambic og geuze aften, men nærmere en aften hvor vi skal smage nogle helt unikke øl – ja, faktisk sæsonens dyreste hvad angår råvareindkøb – hvoraf flere er brygget med vildgær. Nogle super velsmagende lækre øl, som udover at de er svært tilgængelige, giver helt specielle oplevelser.

Så hvis du/I måske også er blevet forskrækket over temaet og undladt at tilmelde sig, så kan det nås endnu via dette link:


https://koegeale.nemtilmeld.dk/10/at-R7yXO9B2/

Signaturen bag dette nyhedsbrev ser faktisk frem til denne smagning, for at  få udvidet min ølmæssige horisont. Læs mere her

Ædelt metal til 2 medlemmer i lokalafdelingen

I forbindelse med ølfestivalen i TAP 1, deltog 2 af lokalafdelingens medlemmer, Thomas Nylander Nørgaard og Jan Schmidt i håndbryggerkonkurrencen og med et flot resultat til følge.


Jan hentede bronze i kategorien sur øl med en rød flamsk, og Thomas sølv i kategorien Bruin. Herfra skal der lyde et stor tillykke, og husk at man skal jo starte et sted. I 2005 høstede Mikkel Bjergsø og Kristian Kellerr sølv, og de må siges at have fået ”rimelig” succés under navnet Mikkeller!!!


Thomas deltager i øvrigt på Køge Øldag i håndbryggerstanden.

 

Foreningernes Dag lørdag den 14. juni 2014!

Husk at Køge Lokalafdeling er på plads i Museumshaven denne dag fra kl. 10 – 15, og mod forevisning af et gyldigt medlemskort kvitterer lokalafdelingen med et dejligt glas koldt fadøl. Kig forbi til en snak” og hent information om Køge Øldag 2014 – Danmarks næststørste ølfestival.

 

Gratis øl i, nåh ja, Ølby, lørdag den 28. juni 2014!

Tour de Bieré feltet ankommer til Ølby lørdag den 28. juni 2014, før end de seje ryttere senere på dagen fragtes med færgen til Bornholm. Med henblik på at byde feltet velkommen til Ølby på en festlig måde, hvor de skal have en ”opstrammer” inden det går videre, håber vi at mange af vore medlemmer vil møde op og nyde en øl med feltet inden det går videre. Sæt x i kalenderen, og så vil der være øl fra kl. 14.00. Oplysning om modtagelsessted i Ølby meddeles i en senere mail i denne måned.


PS: Husk gyldigt medlemskort.

 

Køge Øldag 2014!

I lighed med sidste år begyndte markedsføringen for Køge Øldag 2014 i forbindelse med Tøserunden, hvor små 5000 kvinder blev sendt ud på 112  naturskønne kilometre. Og rigtig flot at flere af lokalafdelingens medlemmer havde trukket i cykeloutfittet – I så hammer godt ud.


Der blev uddelt flyers i målområdet på Køge Havn, og på nogle af byens man-ge P-pladser, mens hele feltet blev mødt at et flot banner ved Pramdrager-broen i Strøby.


Den opmærksomme læser vil sikkert have bemærket en stor artikel om Køge Øldag i Lørdagsavisens specielle ”bornholmerudgave” og så var det den mest læste nyhed på Lørdagsavisens hjemmeside i godt 8 timer mandag den 2. juni 2014.

 

Sluttelig ser vi frem til at møde mange af vore medlemmer, enten i næste uge til sæsonens sidste smagning eller i juni hvor vi er ude og reklamere for DØE.

De bedste forårshilsener
DØE Køge Lokalafdeling – Danmarks bedste lokalafdeling