BYGMA - AFLYST AFLYST AFLYST

Stevnsbladet havde allerede forberedt en omtale af lokalafdelingens optræden her på lørdag d. 11. maj i St. Heddinge, hvor alle stevnsboere kunne aflægge BYGMA i St. Heddinge et besøg i anledning af butikkens Maj Marked, og så få lejlighed til at kaste sig over gode smagsprøver fra standen fra Køge Lokalafdeling.


Desværre har BYGMA grundet sygdom i forretningen, set sig nødsaget til at flytte arrangementet til den 7. september 2013, så afvent nyt fra din lokalafdeling.

 

Årsmøde i Køge lokalafdeling

Onsdag den 11. september 2013, kl. 19.30 afholdes ordinært årsmøde i Danmarks bedste lokalafdeling, og denne gang afholdes årsmødet ikke som vanligt i Hugos, men hos Bryghuset Braunstein hos Carlsensvej 5, Køge – smukt beliggende
på Køge Havn og med udsigt til vor lokale ”Nyhavn”.


Årsmøde deltagerne har denne aften fri adgang til 5 spændende haner fra Braunstein, men mere om dette i et senere nyhedsbrev.
 
Årsmødet indkaldes med følgende dagsorden:
 
1)      Valg af dirigent.
2)   Beretning om Lokalafdelingens drift i perioden.
3)   Orientering om lokalafdelingens økonomi.
4)   Valg af Lokalafdelingsformand.
5)   Valg af Lokalafdelingsnæstformand.
6)   Valg af menige bestyrelsesmedlemmer.
7)      Eventuelt.
 
Lokalafdelingens formand, Thomas Ensbye, bebudede allerede sidste år, at dette var hans sidste formandsperiode, og denne aften skal der vælges ny lokalformand. Derudover skal der vælges ny økonomiansvarlig (i Køge er titlen økonomichef) idet vor nuværende Paul G. Wilson, efter 4 år ønsker en anden funktion i bestyrelsen.
 
Stillingsopslag:
En økonomiansvarlig kan være svær at finde, men vi håber at der blandt vore medlemmer, er en der har erfaring med kasserer- regnskabsarbejde – og som kan fortsætte hvor Paul slipper. Evt. et af vore medlemmer der måske har forladt arbejdsmarkedet men stadig har lyst til at bruge nogle timer på økonomiarbejdet. Stillingen er ”uden højeste arbejdstid”, ligesom man må påregne at stillingen ikke aflønnes. Men til gengæld er der masser af udfordringer og oplevelser og den pågældende inddrages i  bestyrelsens beslutningsprocesser og kan være med til at sætte nye mål for Danmarks bedste lokalafdeling.
 
Det er ikke nødvendigt at den nye økonomisansvarlige har et stort og indgående kendskab til emnet øl, idet det er faglige kompetencer vi går efter.  
 
Hvis man ønsker supplerende oplysninger kan man kontakte lokalafdelingens formand på mobil 60 20 25 11.
 

 

Tøserunden

Lørdag den 1. juni 2013 sætter 6.000 kvinder sig op på jernhestene for at begive sig ud på 112 kilometer, og imens venter ligeså mange pårørende på at atleterne kommer i mål, og de forlyster sig med Køge’s seværdigheder og udskænkningssteder
på havnen o.l. Og vi er på plads.


Denne dag sætter vi alt ind på information om Køge Øldag 2013, og vi har brug for nogle frivillige som kan afse et par timer med at uddele flyers. Lokalafdelingen sørger for, at frivillige ikke vil komme til tørste denne dag – og udfra devisen ”Tørst er værre end hjemvé”.


Så hvis du vil hjælpe os, så send en mail til lokalafdelingens næstformand Jan Schmidt på jan.schmidt@ale.dk hurtigst muligt.
 
Vi ser frem til at høre fra jer hurtigst muligt.
 
Gode hilsner
Bestyrelsen
Køge Lokalafdeling

 
Støt din lokalafdeling

Husk at vi også er på Facebook, hvor du bare skal søge efter siderne "Køge Ølentusiaster" og "Køge Øldag" og gå ind og trykke "Synes godt om". Så markedsfører du os overfor dine venner og får også nyheder den vej rundt..!